Na ona-on.com si najbrž zato, ker iščeš pravega in resnega partnerja, kajne? V tem primeru se najbrž sprašuješ, kako med toliko samskimi poiskati tiste, ki si želijo isto kot ti – resnega partnerja oziroma partnerko za življenje. Eden izmed načinov, kako to ugotoviš, je, da poiščeš uporabnike z verificiranim profilom. Poglejva, kaj verifikacija profila sploh pomeni in zakaj je dobra zate.

Kaj je to?

Verifikacija profila je storitev na portalu ona-on.com, ki omogoča vsem uporabnikom, da potrdijo svojo identiteto in tako drugim pokažejo, da resno iščejo partnerja. Slednje je mogoče predvsem zato, ker potrditev identitete uporabnika pomeni, da je oseba na drugi strani res ta, za kogar se izdaja!

Zakaj je to koristno zame?

Preprosto zato, ker so z verificiranim profilom tvoje možnosti, da hitro prideš do zmenkov z resnimi uporabniki, veliko večje. Na voljo ti bodo premium storitve, z njimi pa spodnje prednosti.

  • Več kakovostnih pogovorov: Z možnostjo pošiljanja izpostavljenih sporočil bo tvoje sporočilo bolj vidno, tako pa boš tudi imel/a več kakovostnih pogovorov.
  • Takoj izveš, kdo je tvoje sporočilo odprl in ni odgovoril: To omogočajo povratnice oziroma potrdila, da je bilo sporočilo prebrano.
  • Iščeš lahko tudi verificirane uporabnike: Z verifikacijo svojega profila dobiš možnost iskanja verificiranih uporabnikov, ki je kot neverificiran uporabnik nimaš.
  • Prejemaš lahko le sporočila od verificiranih uporabnikov: To je del kontaktnega filtra, ki ti omogoča, da prejemaš sporočila samo od verificiranih.

Najbolj pomembno zate je, da z verificiranim profilom veš, kdo je prebral tvoje sporočilo in kdaj. Če je tvoja simpatija prebrala sporočilo in ni odgovorila, ti to da vedeti, da najbrž ni zainteresirana zate.

Kar pomeni, da lahko zaključiš to zgodbo in greš naproti novim ter tako ne izgubljaš časa s tistimi, ki si želijo druge stvari kot ti.

Kje to vključim?

Če želiš svoj profil verificirati in postati eden izmed resnih iskalcev partnerja, potem lahko verifikacijo opraviš TUKAJ. Sicer pa moraš:

1. Naložiti profilno fotografijo

Profilna fotografija je javna, kar pomeni, da jo vidijo vsi na ona-on (razen, če greš v Skriti način uporabe – več o Skritem načinu uporabe).

Profilno fotografijo naloži TUKAJ. 

2. Potrditi svojo identiteto

Svojo identiteto potrdiš ali prek SMS-a. Poglej v videu, kako opraviš verifikacijo s SMS potrditvijo:

Svojo identiteto potrdiš TUKAJ.

3. Izbrati eno izmed članarin.

Na voljo imaš več časovno različnih članarin. Članarina, poleg verifikacije, prinaša še ogromno drugih prednosti. Katere, si oglej TUKAJ.

Izberi svojo članarino.

Uporabljajo to tudi drugi?

Seveda! Veliko je uporabnikov, ki si želijo in tudi iščejo resno zvezo, zato so tudi verificirali svoj profil. Kako veš, kdo ima verificiran profil? Tisti, ki so verificirani, imajo na na seznamih na profilni fotografiji posebno modro oznako s kljukico, kot je prikazano spodaj:

Na mobilnih telefonih lahko vidiš, ali je uporabnik verificiran na njegovem profilu – na levi zgoraj bo bela kljukica:

Članarina je del verifikacije

Del verifikacije je tudi plačilo članstva, s tem pa dobiš napredne storitve za člane:

  • neomejeno lahko pišeš vsem uporabnikom,
  • vidiš lahko kdo te vabi na zmenek, kdo sprašuje za šanse, komu si všeč, kdo si ogleduje tvoj profil,
  • lahko izbereš, da si neviden/a in te nihče ne more najti – skriti način uporabe,
  • lahko objaviš zasebne fotografije,
  • in še več.

Verifikacija profila je torej odlična storitev, ki ti zelo pomaga pri iskanju pravega partnerja ali partnerke. Zakaj? Ker veš, kdo je na drugi strani optičnega kabla, ker veš, da ima ta oseba resne namene in da resno išče partnerja ter ker lahko zaradi povratnic vidiš, koga ne zanimaš.

Verifikacija ti omogoča učinkovito iskanje ljubezni, zato le hitro verificiraj svoj profil in varno išči pravega ali pravo zase! 😉


Preberi še naslednje plonkce:


 

Ni komentarjev

Odgovori