Za pravo ljubezen si moraš vzeti čas

Samski - samska? In zdaj na vrat na nos v lov na ljubezen svojega življenja. Ne najboljša odločitev.

ljubezen potrebuje čas

Morda se ti zdi, da dnevi prehitro bežijo mimo tebe in tvoj samski stan traja že celo stoletje. Vseeno pa za hip ustavi konje in dovoli, da te ljubezen ujame. Iskanje partnerja na silo, ker pač ni modno biti samski, se žal ne obnese.

Prehitra zaljubljenost lahko pomeni tudi hitro razočaranje.

Potrpljenje za ljubezen

Super, spoznal/a si zanimivo osebo in na vrsti je prvi zmenek. Pogovor je minil v prijetnem ozračju, ti pa se že sprašuješ, če je to-to. Povsem običajna reakcija, a zavedati se moraš, da je za pravo ljubezen potrebno tudi nekaj potrpljenja.

Kar nekaj zmenkov bo še potrebno, da se bosta bolje spoznala. Odkrila drug drugemu kaj intimnega in si zaupala reči kakršnih drugim ne bi. Prehitra zaljubljenost lahko pomeni tudi hitro razočaranje.

ljubezen na prvi pogled simpatijaDruženje, spoznavanje in zabava

Več ljudi spoznaš, lepše se imaš. In vsekakor imaš več možnosti spoznati osebo, ki bi ti lahko prirasla k srcu. Spoznavanje lahko poteka na spletu, družabnih prireditvah, zabavah ali pa kot povsem naključen flirt na kavi. Saj veš, ljubezen te lahko zadane tudi nepričakovano, kot strela z jasnega.

Ljubezen na prvi pogled

Srečala sta se z očmi, kontakt je trajal občutno dlje kot je to navadno in v trebuhu te je zaščemelo. Ta obraz, pogled, govorica oči … mmm.

Za pravo ljubezen si je potrebno vzeti nekaj časa.

Ljubezen na prvi pogled je kot grom. Udari nepričakovano in nikoli ne veš povsem, kako se bo končalo. Nekdo od vaju je zbral pogum, da se je približal, spregovoril in še isti dan je bil vajin prvi zmenek za vama. Razmišljata samo še drug o drugem, komaj čakata, da se ponovno dobita.

Vendarle pa ljubezen na prvi pogled velikokrat s seboj prinaša tudi pasti in razočaranja. Po začetnem navdušenju lahko pride do spoznanja, da je med vama preveč razlik za kaj več.

Prav zato je dobro imeti v mislih, da si je za pravo ljubezen potrebno vzeti nekaj časa. Prej in tudi potem seveda. 😉

Ni komentarjev

Odgovori