Zakaj boš svojega naslednjega spoznal/a na spletu?

Ker boš upošteval/a nasvete, kako učinkovito izkoristiti spoznavni portal ona-on.com, in se tako pridružil/a številnim ona-on parom!

Vir: Shutterstock

Iskanje partnerja prek spleta je res lahko tako zelo enostavno: registriraš se, ustvariš svoj profil, poiščeš primerne kandidate in začneš pogovor. A kljub temu se je pametno posvetiti še nekaj številkam, ko iščeš pravo ljubezen ali prijatelja prek spleta.

Nekaj številk, za katere bi bilo dobro, da se jih držiš in jih vzameš kot nasvet za uspešno iskanje na spoznavnem portalu ona-on.com, ti razkrivamo spodaj.

693.954 = število samskih v Sloveniji

Med kar 39,5 % samskimi Slovenci jih je 166.256 registriranih na ona-on.com. Toliko je uporabnikov, ki si želijo najti in tudi aktivno iskati partnerja. Kar naredi zate iskanje partnerja neprimerno enostavnejše, saj imaš na enem mestu zbranih toliko samskih. Pridruži se jim tudi ti.

15 = število besed, ki jih zapišeš v svojem opisu

Na portalu ona-on.com imaš na voljo 200 znakov, da na kratko opišeš sebe in kaj želiš. A tukaj se je pametno držati načela manj je več, zato je najbolje, da uporabiš približno 15 besed. Približno toliko jih je tudi najbolje vidnih v seznamih iskanj.


Še nisi na ona-on.com?

⛱ Preizkusi brezplačno zdaj!


5 = število dobrih fotografij

Vsaj 5 dobrih fotografij, ki te prikazujejo na različne načine! Recimo dve naj te prikazujeta od blizu, tri pa pri tvojem najljubšem opravilu, ki hkrati razkriva tvoj življenjski slog.

Če nočeš objaviti preveč fotografij, imej objavljeni vsaj dve: eno, ki prikazuje tvoj obraz in eno, ki razkriva tvoje telo. Ostale pa naj bodo Zasebne*. Tako daš jasno vedeti, da ničesar ne skrivaš.

* Zasebne fotografije je storitev portala ona-on.com.

oo2

50 % = Vroča poletna ona-on.com akcija!

Do prave poletne simpatije z kar 50% popustom na vse članarine! Če še nisi izkoristila vroče poletne akcije na ona-on.com, pohiti zdaj, saj se kakor poletje počasi zaključuje tudi akcija.

0 € = BREZPLAČEN preizkus ona-on.com za nove uporabnike

Če še nisi na ona-on.com, lahko zdaj portal preizkusiš BREZPLAČNO! Enostavno se registriraš tukaj in odprl se ti bo virtualni svet spoznavanja in osvajanja.

5 = število potencialnih kandidatov za zmenek, s katerimi klepetaš v istem času

Če resno iščeš partnerja, potem nima smisla, da hkrati klepetaš z 20 uporabniki, saj lahko to pripelje do neljube zmede. Omeji klepete na 5 kandidatov, ki imajo zelo dobre možnosti za prvi zmenek v živo. In seveda čim prej na zmenek!


Že na ona-on.com?

⛱ Želim svoj 50 % popust!


80 = kilometrska oddaljenost, v kateri iskati simpatijo za resno zvezo

Če iščeš resno zvezo, potem je najbolje začeti nekje v tvoji bližini, recimo do 80 kilometrov. Sploh, če je razdalja zate težava. Če pa z rednimi vožnjami na drug konec države nimaš problemov, potem pa lahko pogumno iščeš tudi na največji razdalji, ki jo ponuja ona-on.com – po celi Sloveniji! 🙂

1 = število pravih partnerjev, ki jih iščeš

Zapomni si, kaj je tvoj cilj – poiskati tisto posebno osebo, ki te bo pozimi grela in poleti mazala hrbet, da te ne bo opeklo sonce. Ta cilj imej vedno pred očmi in vedno delaj v tej smeri. Kot so to uspešno počeli ona-on pari.

Na ona-on.com ti bomo pri iskanju pomagali z različnimi storitvami in številnimi nasveti, ki smo jih pripravili samo zate. Na tebi je, da danes izkoristiš poletni 50% popust ali brezplačno preizkusiš (če še nisi na ona-on.com) ter tako narediš prvi korak naproti svoji poletni simpatiji.

Se vidimo!

Ni komentarjev

Odgovori