Zakaj je ona-on.com prva izbira Slovencev?

Če vprašate mene, verjetno zato, ker smo naokoli že kar dolgo (od leta 2001) in če dolgo časa dobro delaš, se ti po navadi zgodijo dobre stvari.

Raziskave kažejo, da se trenutno v Sloveniji spozna že vsak peti par s pomočjo spleta, prva izbira pa je ona-on.com. Poglejmo si nekatera dejstva in stališča uporabnikov:

1. Ona-on.com je največje spoznavališče samskih v Sloveniji.

Več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov, ki iščejo partnerja. Če ste samski in se želite razgledati po možnostih, enostavno veste kam morate iti.

2. Resnost uporabnikov in številni pari, družine.

Če ste mlajši od 20 let, ali pa iščete predvsem kratke romance, potem je najbolje, da živite polno življenje, potujete, srečujete nove ljudi v živo, na spletu pa si oglejte spoznavne storitve za mladino in flirtanje. Na ona-on.com pa so na drugi strani praviloma ljudje, ki iščejo resne zveze. Najbolj pogumnim, ki so nam zaupali svoje zgodbe, smo posvetili veliko pozornosti tule. Hvala jim, saj so zgled za številne, ki še iščejo.

Ko sem se prijavila na portal, sem doživela več interesa, kot v zadnjih 10 letih. Prejela sem toliko sporočil, da nikakor nisem mogla odgovoriti vsem.

3. Napredni dvosmerni algoritem ujemanja.

Med 80.000 mesečno aktivnimi samskimi je težko najti najboljšo možnost, zato veliko pozornosti posvečamo iskalnim algoritmom, ki priporočajo prave kandidate.

Ko ob registraciji izpolnite profil in navedete kakšnega partnerja si želite, uporabimo te podatke za to, da vam najdemo kandidate, ki vam čim bolj ustrezajo. Dvosmerno ujemanje si oglejte tukaj, imeti pa morate izpolnjen profil, kar vam bo vzelo 5 minut.

Številni prisegajo tudi na astrološko ujemanje, kjer si ogledate, kako se z vsakim kandidatom zvezdno ujamete v prijateljstvu, spolnosti, zabavi in športu.

Največji Zmenek na Slepo je pritegnil kar 1.500 obiskovalcev. Foto: Andraž Kobe
Največji Zmenek na Slepo je pritegnil kar 1.500 obiskovalcev. Foto: Andraž Kobe
4. Spoznavni dogodki v živo.

Uporabniki znajo povedati, da so jim všeč naši spoznavni dogodki, kjer lahko nadgradijo spletno spoznavanje z množičnim srečevanjem v živo.

Večina se jih dogovarja za zmenke 1:1, kljub temu pa številni radi pridejo na dogodke, kot so plesni tečaji za samske, spoznavni izleti, kuharski tečaji, hitri zmenki ter seveda Največji Zmenek na Slepo, kjer se vsako leto spoznava, osvaja in zabava več kot 1.500 samskih. Oglej si utrinke tukaj.

Najbolj pa mi je všeč, da lahko vedno dobim Florijana na telefon in mi vse razloži. Nismo vsi genijalci za računalnike.

5. Brezplačna pomoč uporabnikom na 080 64 60.

Če želite, da skupaj pogledamo vaš profil in vam svetujemo, kaj deluje in kaj ne, nas lahko vedno pokličete in skupaj bomo pogledali, kako najhitreje do zmenkov in pravega partnerja.

S številnimi uporabniki smo že prijatelji, saj jim pogosto svetujemo in pomagamo do uspeha. Poleg tega so uporabnikom po registraciji na voljo priročniki, ob plačilu članarine pa tudi dostop do izkušenj drugih uspešnih uporabnikov.

6. Napredna orodja za zasebnost, varnost in verifikacijo identitete.

Marsikdo si takoj po vpisu ne želi velike izpostavitve, kljub temu pa je objava fotke in osnovnih podatkov skorajda nujna, da lahko razvijejo obetavne stike in pogovore. Zato so na voljo zasebne fotke, nevidna uporaba servisa, kontaktni filter in druga orodja, s katerimi se razkrijejo ravno toliko kot želijo, obenem pa neokrnjeno uporabljajo ona-on.com.

Poseben poudarek je na verifikaciji profila, s katero si lahko zagotovite, da imate opravke samo z verificiranimi uporabniki (imajo sliko, so člani, so se identificirali), ki so najbolj resni in praviloma tudi zanesljivi partnerji.

Vprašal me je za šanse in rekla sem GO!  S tem je bil led prebit. Pred prvim zmenkom sva si poslala več kot 100 sporočil, še danes jih včasih prebirava in se jim nasmejiva.

 

7. Poenostavljeno kontaktiranje in preverjanje interesa pri kandidatih.

Za vse, ki želijo enostavno preveriti ali imajo šanse in ali je kaj zanimanja pri osebi na drugi strani, je na voljo unikatna storitev “Vprašaj za šanse ~ GO?“, ki je zaščitni znak storitve ona-on.com in jo uporabljajo domala vsi uporabniki portala (več kot 100.000 vprašanj in odgovorov mesečno). Moški praviloma za spraševanje, ženske pa za odgovarjanje.

8. Varovanje pred spamom in skrb za kulturno vzdušje na portalu.

Glede na to, da večino pogovorov začenjajo moški, so številna dekleta lahko občasno poplavljena s sporočili, med katerimi pa so lahko tudi nespodobna. Prav zato imajo ženske praviloma vklopljen kontaktni filter, ki jim zagotavlja, da ne prejemajo spama s strani uporabnikov, ki že v prvem sporočilu navajajo svoje kontaktne podatke, ali pa so neprimerne starosti glede na starost deklet.

Moškim po drugi strani svetujemo, kako začeti pogovor, da bo odziv s strani deklet kar največji. Vse to pomaga uporabnikom, da imajo pozitivno izkušnjo in ne izgubljajo časa. Prijave nespodobne komunikacije in morebitnih lažnih profilov skrbno obravnavamo, kršitelje pa opozorimo ali izločimo.

ona-on_BENERJI__470x470

Pod črto, trudimo se na vseh frontah, trenutno je zelo priljubljena prenovljena mobilna različica ona-on.com, s katero uporabniki enostavno nosijo svoje zmenke in pogovore v žepu.

Če imate dodatne predloge kaj bi še lahko izboljšali, vas vabimo, da nam to kadarkoli sporočite tukaj.

Če še niste med uporabniki, pa ste samski in se želite razgledati naokoli, vabljeni, da to storite zdaj in popolnoma brezplačno preizkusite vse spoznavne storitve na ona-on.com.

Veliko uspeha in srečno!

Ni komentarjev

Odgovori