Zakaj na Gorski dan? 3 razlogi ZA.

Zakaj na Gorski dan? Uff, razlogov je veliko, tokrat ti razkrivamo tri.

Poletje je udarilo z vso svojo močjo. Vročina nam je že dodobra prišla do živega, zato vsako med nami išče kje in kako se ohladiti. Na ona-on ti ponujamo super priložnost in idejo, kako preživeti nedeljo, ki bo hkrati zabavna in osvežujoča.

3 razlogi, zakaj na Gorski dan

1. Spoznaš nove prijatelje

Vsi ona-on dogodki so organizirani tako, da se uvodoma udeleženci med seboj spoznajo. Tokrat je spoznavni program pripravljen kar 2x v uvodu, sledi prijetna, nezahtevna gorska pot (s postanki za kavico) in za zaključek še spoznavanje v obliki zabavnega programa z ansamblom Razgled.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-gorski-dan-dogodki-za-samske42. Imaš se lepo – pozitivna izkušnja

Kaj je lepše kot prosti dan preživeti v naravi? Prijetna poletna temperatura, gorski vetrič, gorska malica, prijetna družba, prijazni vodiči in veliko drugega, ki ti bo pričaralo nasmeh na obraz.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-gorski-dan (44)3. Narediš nekaj zase

Saj veš, da se od čakanja doma na kavču ne bo zgodilo nič. Če greš z nami na Gorski dan, bo tvoj dan športno in družabno obarvan. Kar dvojna doza pozitivnega: rekreacija in druženje.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-gorski-dan (54)

Tako, sedaj veš skoraj vse. Preveri še podrobnosti TUKAJ in se PRIJAVI na Gorski dan.

Kmalu se vidimo!

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori