Zakaj nimam moškega?

Punca, znebi se negativnega razmišljanja in se aktiviraj!

Navdih za članek oziroma bolje rečeno osebno razmišljanje je prišel z nekim jutrom, ko sem pregledovala svojo elektronsko pošto. Bližal se je dogodek Gorski dan, ki je bil oddaljen “le” še štiri dni.

V zadnjem tednu pred dogodkom je navadno s strani udeležencev še kakšno vprašanje, prihajajo še zadnje prijave, uskladijo se še zadnje malenkosti.

Skratka, poleg mnogih novih prijav, saj je šlo za resnično dober družabni dogodek Gorski dan (oglej si utrinke), me je na elektronski pošti čakalo nekaj (malo, vendar so bile) odjav. Ker so bile odjave večinoma s strani nežnejšega spola, je tudi naslov temu primeren.

Odjave so sicer nekaj običajnega, saj se zadnji trenutek lahko načrti spremenijo, vendar so me, kljub temu nekoliko (beri: zelo) presenetile odjave z razlogi: “Ne grem, ker bo padal dež”, “Odpovedujem udeležbo zaradi slabega vremena”, …

Presenetile so me odjave, za katere je bila povod vremenska napoved.

Hmmm … do dogodka so bili še štirje dnevi in vsi vemo, da zanesljivost vremenske napovedi še ne more biti natančna, poleg tega je vremenska napoved za dan dogodka kazala oblačno vreme, brez padavin. Je to slabo?

Mislim, da je to odlična napoved za poletno druženje v naravi: ne bo mi prevroče, ne bom se potila medtem, ko bom spoznavala nove moške, ne bo me opeklo sonce, …

Pravi razlogi …

Ob vsem tem sem začela razmišljati, kaj je pravzaprav razlog za takšno odpoved udeležbe ali pa neudeležbo na dogodku, ki je namenjen druženju in spoznavanju ljudi, ki so s tem namenom prijavljeni na spoznavni portal ona-on.com. Prišla sem do zaključka, da gre najverjetneje za:

  • neodločnost,
  • premajhno željo,
  • strah,
  • iskanje izgovorov v sebi, da ti ni treba v družbo,
  • negativno razmišljanje.

Skratka, ena ali več osebnih lastnosti, ki predstavljajo neudobje. Vse to pa je tudi razlog, da se pri ljudeh s takšnimi lastnostmi stvari ne morejo spremeniti, vsaj ne v pozitivni smeri – da spoznaš prijetno osebo, ki bo s teboj delila skupne trenutke.

Nasvet: Gre za ne prav zavidanja vredne osebne lastnosti, ki se jih čim prej znebi!

Namen tega članka oziroma mojega osebnega razmišljanja je zgolj to, da se morda nekje nekdo prebudi v svojem zasanjanem razmišljanju, kako močno si želi nekoga ob sebi, ob tem pa ne stori nič.

S pravim odnosom do svojega princa!

Kaj torej lahko storiš, da boš tudi ti našla svojega princa ali pa vsaj žabca, ki ga boš malo po svoje preoblikovala tako, da bo tvoj princ:

Drži se načela, da privlačiš takšne osebe, kot si tudi sama, zato obdrži le tiste najboljše lastnosti, vse ostale pa čim prej pusti za sabo. Spremembe bodo tako prišle kmalu, obljubimo!

Sledi … Zakaj nimam ženske? Kdaj – ko bo ponovno prišla kakšna e-pošta. 😉

Ni komentarjev

Odgovori