Zakaj priporočam udeležbo na dogodkih, ki so namenjeni samskim?

Odločila sem se! Enkrat v tem življenju me bodo videli tudi spoznavni dogodki za samske, pa naj stane, kar hoče!

Vir: Ona-on.com

Odločila sem se! Enkrat v tem življenju me bodo videli tudi spoznavni dogodki za samske, pa naj stane, kar hoče! In sem šla prvič kot novinka na bolj lahkotno zabavo, kjer sem se lahko skrila v množico, kjer me ni nihče direktno ogovoril, če tega seveda nisem sama izrecno želela. V ljubljanski Cvetličarni je ona-on organiziral Največji zmenek na slepo, kjer so pričakovali več kot 1000 ljudi in kjer naj bi bilo poskrbljeno za zabavni in spoznavni program.

1000 samskih?!? na enem mestu? je kar veliko število in dejansko nisem pričakovala, da nas bo res toliko, pa nas je bilo! Še več nas je bilo. Program je nekako potekal takole …

Začelo se je ob 21.00, vendar ker v Ljubljani nikakor ne smeš priti ob točni uri na zmenek, sem bila modno pozna in prišla šele ob 22.00. Pred vrati je bila vrsta! Zelo sem bila presenečena, ker se ne spomnim več kdaj sem po svojem 30. čakala v vrsti za vstop v lokal. In sem se postavila in čakala. Vstopnina je bila 5 €, kar se mi je zdelo sprejemljivo, saj so obljubljali bogat program z znanimi povezovalci.

Po 10 minutnem čakanju sem le prišla noter, da ne govorim, kako sem se naklepetala že v vrsti. Takoj na vhodu so me pričakali animatorji, kjer so me opremili z nalepkami, ki so opisovale moj status, barvnimi baloni, na podlagi katerih smo se samski iskali med seboj, fotografirali so me z instantnim fotoaparatom, tako da sem na koncu komaj ušla na najbolj pomemben prostor, plesišče. Tam so ravno prikazovali neko plesno koreografijo, ampak ker sem človek, ki se mora na določen prostor še navaditi, sem ušla v kadilnico, da malo začutim energijo. Tudi v kadilnici me niso pustili pri miru, saj so namontirali neke vrste stoječo spoznavalnico, kamor se lahko dajo samski, ki hočejo nekoliko miru in sproščen pogovor. Sama sem se postavila v kot, prižgala cigareto in opazovala dogajanje okrog sebe.

Vsi so bili dobro razpoloženi, igrivi, sproščeni, v zraku se je vedelo, kdo smo in po kaj smo prišli. Zato sem si nadela svoj veseli obraz in osvajalski duh, ter odšla minglat. Na brzino me je zagrabil starejši možakar, s katerim sem iz vljudnosti odplesala en ples in se odpravila naprej. Ko so bile na vrsti igrice, sem se z veseljem pridružila pokanju balonov in iskanja svojega Brada Pitta. Večer se je končal z nekaj telefonskimi številkami in veliko informacijami, kje se samski zbirajo, kakšni so najlažji načini pristopa k samskim družbam …

Splošen vtis takega dogodka je bil všečen, za moj okus se je malo preveč dogajalo, saj se niti odpočiti nisem mogla, kaj šele, da bi vsrkala celotno dogajanje, vendar mi je koncept všeč.

Naslednjič se bom prijavila na hitre zmenke, začetno iniciacijo sem uspešno prestala – tako, da ni bojazni, da se ne bi navadila na večjo dozo spoznavnih dogodkov.

Lovilka pozitivnih vibracij, povprečno dekle, ki piše svoj alter ego in drugače kuha kavo. Napačno postavljam vejice, na mojem majhnem vrtu raste tudi plevel. Obožujem življenje na vasi, čeprav je v naselju in vožnjo v službo z vlakom.

Ni komentarjev

Odgovori