Kako se okoristiti z ona-on.com?

V času pisanja te zgodbe gledam skozi okno in se mi ne da nič! Vsaj ničesar kreativnega si ne morem izmisliti, vsake toliko časa poškilim na Facebook, če je kaj novega, v ušesih imam slušalke, z elektro glasbo, ob kateri se najbolje zberem, saj ima tako malo besedila

… zunaj pa je tako preklemano vroče, da ni za nikamor … ni čudno, da je Afrika tako neobdelana celina, saj se sama tudi do lovljenja gazele ne bi pripravila, no ja razen, če bi dobila izrecno zahtevo mojega dragega Huberta, kot po domače rečem svojemu trebuhu … (preberi trebuh nazaj, kakšna anagramska genialka sem, kajne?)

Skratka, kar želim povedati je, da me v tej vročini poleg Facebooka zabava še ona-on.com. Misliti se mi ne da, rada pa izmenjujem bedarije, s podobno mislečimi “genialci”. Kako je lahko tako razsvetljeno ženšče, kot sem jaz, prišlo na idejo ona-on.com?

Zakaj pa ne?

Moram priznati, da sem se odločila zato, ker moja prijateljica dela pri njih. Tudi moji predsodki so bili enaki, kot od vseh delno zategnjenih, delno zelo kul wannabe bejb, da so gor sami obupanci iz Fukovcev. Nekateri so res iz tam, ampak take preskočim in jim niti ne odpišem, niti ne padejo v mojo starostno skupino in prostor za dopisovanje. Verjamem pa, da imajo na ona-on.com cel kup veselja, ko gre za pomoč uporabnikom, saj najdeš vse sorte tiče … torej!!! Ona-on.com …

V svojih zgodnjih dvajsetih sem razmišljala o faksu in party-ih, zato mi spoznavanje moških offline in online niti ni šlo najbolje od rok, niti si tega nisem pretirano želela. Moja skrb je bila infiltracija v družbo in celonočna obdelava flaše vodke in Monike Kruse (da ne bo pomote moja najboljša DJ-ka).

Kasneje smo se na faksu še nekako znašli s študentskimi žuri, tako da »zabave« nikoli ni manjkalo, vendar se je kasneje večini zataknilo pri službi. S prijateljicami smo vse dokaj dobro situirane, s službami, stanovanji, avti, počitnicami v tujini – večkrat na leto, “brandiranimi” kosi oblačil in čevljev, vendar se na nas limajo napačni moški … kako že gre un komad; “od vseh teh hudih tet, maš ti najhujši flat, bejbi jaz ljubiiiiiim teeeeeee!” Ja, sam iz napačnih razlogov stari oz. mulc?!? In zato smo se družno odločile, da gremo na web, kjer ima vsaka malo manj spimpan profil, kot življenje, in da spoznamo tipa, ki je realen in verjetno iz drugega kraja ali pa preprosto nima časa, da bi ga lahko srečale offline.

Potek?

Registriraš se na strani, na začetku klepetaš brezplačno, potem pa moraš plačati.

Da dragi bralci tudi za splet moramo plačati, ne bo se sam razvil in nas čakal, da ga odkrijemo, ampak bodo ljudje, ki ga razvijajo nekaj vložili tudi v marketing, da bodo dosegli našo kraljevsko rit! Za enkrat sem članica za 1-mesec, svoje slike nimam, moj profil je v potankost izpolnjen, potencialni kandidat pa se lahko že vnaprej prepriča, da nakladačev ne prenašam. Kandidatov je kar nekaj, pravzaprav veliko, iz vseh koncev in krajev, vseh možnih pričakovanj in opisov, počutim se kot miss sveta, kjer lahko viham nos in samo izbiram, za koga se bom spustila na zemljo.

Zaenkrat mi je zabavno, tudi na zmenke hodim in se veliko naučim, na primer to, da se moraš na ljubezen in partnerstvo pripraviti?!? Ali pa poslušam zgodbe o uspešnih ona-on parih, ki so se vpisali iz podobnega razloga kot jaz, preganjanje dolgčasa in spoznavanja novih ljudi.

Obeti so dobri, očitno sem na poti, da postanem tudi jaz še ena zgodba o uspehu. <3

Lovilka pozitivnih vibracij, povprečno dekle, ki piše svoj alter ego in drugače kuha kavo. Napačno postavljam vejice, na mojem majhnem vrtu raste tudi plevel. Obožujem življenje na vasi, čeprav je v naselju in vožnjo v službo z vlakom.

Ni komentarjev

Odgovori