Zakaj so spletni zmenki in zasebni stiki dobra odločitev za samske mame?

Špela se je za spletne zmenkarije odločila, ker ji primanjkuje časa, zasebni stiki na spletu pa so Marjetkina izbira, ker želi spoznati različne moške.

Mesec marec je brez dvoma mesec žensk. V marcu žensko slavimo kot človeka in kot mater. 25. marec je praznik vseh mater, tistih, ki živijo v družini in tistih, ki jim dneve po večini lepšajo otroci. Ljubezen do otroka in od otroka je brezpogojna, a mame so tudi ženske. Ženske, ki si želijo ob sebi partnerja, s katerimi bodo delile lepe življenjske trenutke.

Kje pa lahko samske mame spoznajo partnerja zase? In kako vidijo spletne zmenke in zasebne stike? Odgovor na prvo vprašanje je enostaven: na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com je približno 50 odstotkov vseh uporabnic samskih mam. Kako pa samske mame vidijo spletne zmenke in zasebne stike?

“Partnerja iščem prek spleta”

Špela je mamica 2 leti staremu sinu. Pravi, da se je za iskanje partnerja prek spleta odločila, ker ji primanjkuje prostega časa.

Na ona-on.com sem prijavljena dober mesec dni in moram reči, da imam veliko povabil na zmenke. Sama zaenkrat še ne navezujem stikov, sem pa že bila na enem zmenku. Moram reči, da se je spoznavanje prek portala ona-on.com izkazalo za zanimivo izkušnjo, zato bi portal priporočala tudi drugim samskim mamam – saj nimajo česa izgubiti, lahko le pridobijo. Spletni zasebni stiki in zmenkarije se mi zdijo zanimivi in super, poznam pa tudi en par, ki se je spoznal prek spleta, zato verjamem, da spletni zmenki in iskanje partnerja prek spleta res delujejo.

Tudi Marjetka, mama 3-letne hčerke in 5-letnega sina, pravi, da se je spletno spoznavanje izkazalo za zanimivo izkušnjo.

Na ona-on.com sem se prijavila, ker želim spoznati več različnih tipov moških. Uporabnica sem že dva meseca, na zmenku še sicer nisem bila, si pa z več »kandidati« že dalj časa dopisujem. Občasno tudi sama vzpostavim prvi stik in večina moških se na moje sporočilo odzove. Spletno spoznavanje se je izkazalo za zanimivo izkušnjo, morda pa res najdem pravega zase. Drugim samskim mamam bi priporočala uporabo ona-on.com, saj je v življenju treba preizkusiti različne stvari in to je zagotovo stvar, ki jo je vredno preizkusiti. Na tak način lahko namreč spoznaš ljudi, ki jih drugače ne bi.

Preizkusi ona-on.com tudi ti in ugotovi, ali so zasebni stiki in zmenki prek spleta pravi tudi zate!

Brezplačno preizkusi ona-on.com!


Opomba: Imeni pričujočih mamic sta bili zaradi želje po anonimnosti spremenjeni.

Zakaj prek spletnih zasebnih stikov do resne zveze?

Zakaj bi se registrirala na ona-on.com in si ustvarila profil? Raziskava kaže, da samske mame na spoznavnih portalih partnerja najdejo prej kot ostale uporabnice. Zakaj? Ker so bolj ciljno naravnane – na portal se prijavijo, ker si želijo partnerja in točno vedo, kakšne lastnosti mora ta partner imeti.

Zasebni stiki na spletu nudijo precej raznolikosti
Vir: Shutterstock

Prav to je prednost ona-on.com – tam lahko sama nastaviš kriterije, kakšen mora biti tvoj partner. Tako ne zapravljaš časa s simpatijami, ki niso prave zate, kar pa je zate zelo pomembno, saj nimaš časa, da bi ga zapravljala, kajne? 🙂

Samske mame v svojem ljubezenskem življenju najbolj cenijo partnerstvo in to je tudi tisto, kar iščejo pri potencialnih partnerjih, šele nato sledita romanca in zabava. Tudi Špela pravi, da si pri partnerju želi predvsem spoštovanja, ljubezni in zvestobe, medtem ko so Marjetki bolj pomembne partnerjeve vrednote in interesi.

Zakaj torej preizkusiti spletno spoznavanje in portal ona-on.com? Iskanje partnerja prek spleta je enostavno, simpatije pa lahko spoznavaš kadarkoli in ti za to ni treba iti ven ter iskati varuške. Kot pravi Špela, lahko le pridobiš in spoznaš ljudi, ki jih sicer ne bi. Zato preizkusi in sama odloči, ali je to zate ali ne.

Se vidimo na ona-on.com! 🙂

Ni komentarjev

Odgovori