Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške

Kako, kdaj, kam - odgovori na vprašanja o zapeljevanju so pred vrati!

Odprte so BREZPLAČNE prijave za program

Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške. Rezervacija mesta je BREZPLAČNA! Z rezervacijo mesta si zagotovite popust na udeležbo! Ko bo zbranih dovolj prijav bo razpisan termin delavnice, ki bo znan LE PRIJAVLJENIM! Vsi prijavljeni bodo informacije o datumu in lokaciji prejeli zasebno, na mail!

Cena udeležbe na delavnici za prijavljene preko ona-on je znižana na 38,25€ (iz 45€). Položnico prejmete na mail po tem, ko bo znan termin delavnice! Prosimo, da se prijavite le, če vas delavnica resnično zanima in se jo imate namen udeležiti.


 

Kako pravilno flirtati? Kam gledati med zapeljevanjem? Kako iz njenega obnašanja vedeti, ali si ji všeč ali ne? In mnogo drugih vprašanj: Kdaj se je dotakniti, kdaj pristopiti, kdaj preiti v poljub …

Odgovore na vsa ta vprašanja nudi boljše razumevanje govorice telesa. Pravi trik pri vsem tem je, kako si pravilno razlagati signale in ne, kako nekoga žejnega peljati čez vodo.

O zapeljevanju

Zapeljevanje je predvsem igra, ki se igra na več nivojih. Poglejmo nekatere:

  • Prvi je naš položaj v družbi in s tem povezan življenjski stil.
  • Drugi je naša notranja naravnanost oz. naša stopnja osebnega razvoja.
  • Tretji nivo pa je znanje dobre komunikacije in razumevanje njene vloge v celotnem procesu.

Želiš izvedeti več o zapeljevanju in trikih, kako jo osvojiti? Pridruži se delavnici:

Zapeljevanje-lj-600x600-min-blur datum Zapeljevanje-mb-600x600-blur datum

Po tej delavnici bo pot do njenega srca veliko enostavnejša!

Večini se, ko sliši besedo zapeljevanje, na ustnicah izriše nasmešek. Misli kaj hitro preplavijo legende o slavnih zapeljivcih in zapeljivkah, kot so bili Casanova, Don Juan in seveda največja med največjimi, Kleopatra. No, takšne misli človeka res težko pustijo popolnoma hladnega.

Kakšen je cilj zapeljevanja?

Res je vse skupaj kot nekakšna igra, ki ima zelo jasen cilj: ustvarjanje dobrih in trajnih odnosov med ljudmi. Res pa je v tej igri tudi nekaj posebnega, saj vključuje tudi možnost, da pride do ljubezni, ter … spolnih odnosov.

Tako, kot pri vseh igrah, ima tudi zapeljevanje svoja pravila in univerzalne znake, s pomočjo katerih se ljudje med seboj razumemo in se zavedamo, da se v sami igri tudi nahajamo.

Delavnica Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške

Signali, da smo na pravi poti

Ali veš, da mora ženska oddati kar 15 do 18 signalov, preden moški dojame, da gre zanj? Da gre za signale, ki so namenjeni njemu? Pa kljub temu še vedno večina ne zbere poguma in čaka še na nekaj signalov, da bo “popolnoma prepričan, da gre zanj”.

O čem govorimo? O nasmeških, o očesnem stiku, naključnem dotikanju, njenih dotikih po različnih delih (njenega) telesa, pravilnem zavzemanju drže telesa, gibanju po prostoru ipd.

Ženske so v tej igri precej bolj diskretne, prefinjene in skrivnostne po eni strani. Po drugi pa tudi precej boljše pri razumevanju signalov, ki se izmenjujejo med spoloma.

Naloga vsakega moškega je, da se nauči razumeti signale zapeljevanja, da razume potek igre, da zna pravilno komunicirati in da izkoristi možnosti, ki so mu na voljo z vsemi temi znanji.

Kaj pa, če zgreši ljubezen svojega življenja samo zato, ker je ni razumel med zapeljevanjem?

Več o trikih in nasvetih zapeljevanja za moške …

Se vidimo!

Ni komentarjev

Odgovori