Kako smo se imeli na Spoznavnem pikniku? Klikni TUKAJ in si oglej fotogalerijo.


Ne glede na to ali z vstopnico v roki že komaj čakaš ali pa se še odločaš priti, Spoznavni piknik bo postregel s super pohodom, odlično glasbo in še boljo družbo! Kaj vse lahko v soboto 16. junija od 14.00 ure naprej pričakuješ? Ufff, ogromno! Poglejmo:

1. Sproščujoč izlet na Mengeško kočo*

Novost letošnjega piknika! Pred uradnim začetkom piknika si bomo privoščili izlet na Mengeško kočo, kjer se bomo lahko spoznali ob sproščujočem pohodu. Pohod traja cca 1 uro.

2. Glasbena popestritev in ples z ansamblom Jurčki

Letos nas bo na noge spravil ansambel Jurčki z narodno-zabavnimi ritmi. Hmm, bomo tudi letos naredili najdaljši plesni vlakec v Harmoniji? 😉

3. Osebno svetovanje s številnimi strokovnjaki*

Pridružili se nam bodo kar trije strokovnjaki. Si  želiš izvedeti, kako v svoje življenje pritegniti idealnega partnerja, kako postati bolj samozavesten in s tem privlačen ali morda kakšne so tvoje energije in kako jih uravnovesiti.

O tem bodo svetovali mentorica za manifestacijo idealnega partnerja Jerneja Krapše, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj Edvard Kadič in energetska terapevtka Elena Sofia Senčar.

spoznavni-dogodki-za-samske-spoznani-piknik-strokovnjaki-ona-on

4. Žar hrano in “Palačinka Party”*

Ja, brez pravih čevapov ali pleskavic na pikniku pač ne gre, kajne? Ko se vrnemo z izleta z Mengeške koče, si bomo privoščili okrepčilo, nato pa si bomo skupaj spekli še omamno sladico – palačinke – in se tako še bolje spoznali in malce tekmovali, kdo naredi boljše. 🙂

5. Hitri zmenki s Fordom*

Si za malo drugačne hitre zmenke? Takšne na štirih kolesih? Skupaj s Fordom smo le zate pripravili prav posebne Hitre zmenki, ki bodo bolj avtomobilsko naravnani. Imamo še izziv zate – v avtomobil se ne smeš usesti sam/a! 😉

6. Druženje s kupidom Ljubom

Seveda brez druženja s kupidom Ljubom in njegovimi pomočniki na pikniku ne gre. Kupid Ljubo bo ves dan pošiljam svoje ljubezenske puščice v tvojo smer in smer tvoje simpatije – le pocukaj ga za rokav in mu pokaži osebo, ki ti je všeč. Za ostalo poskrbi Ljubo.

7. Spoznavni program in nagradne igre

Celotno dogajanje piknika bo spoznavno naravnano – spoznaš lahko pozitivne ljudi, ki radi hodijo v hribe in hkrati uživajo v dobri glasbi in plesu. Poskrbeli bomo tudi za nagradne igre z bogatimi nagradami.

* Vključeno v paket ALL INCLUSIVE.

Se vidimo v soboto 16. junija ob 14.00 uri na Spoznavnem pikniku v Harmoniji Mengeš? 😉

spoznavni-dogodki-za-samske-piknik-ona-on

Ni komentarjev

Odgovori