sara_ziga_ljuboIn to se je izjemoma izkazalo za dobro potezo. Praviloma imajo uporabniki brez slik veliko manj uspeha … Dopisovanje z Žigom se je odvijalo hitro in kmalu jo je povabil na tisto “usodno” kavo.

Danes znata povedati precej hecno zgodbo, in sicer, da je na njunem prvem zmenku prišlo do manjšega nesporazuma. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam sta menda bila oba, a drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji, kot sta “Kje si bil/-a?” in “Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?”.

Njuna ljubezen je stopničko višje naredila po treh letih in pol, ko je Žiga Sari na morju ob romantičnem sončnem zahodu poklonil prečudovit zaročni prstan.

Poročila sta se 22. maja 2015, poroka pa je bila kljub dežju sanjska, saj so jima na posestvu Brdo pripravili nepozabne trenutke.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

In katere so tiste stvari, ki jih obožujeta drug pri drugem? Za Saro so to Žigove modre oči, da je njen dober prijatelj in hkrati tudi ljubeč partner, zanj pa je ona najbolj prijazna oseba na svetu, ki ima enake vrednote in ga v vsem razume.

Sara in Žiga sta tudi podjetniško aktiven par, skupaj razvijata blagovno znamko MySpirit.

sara_ziga_poroka

Želimo jima veliko sreče in uspeha na skupni zasebni in podjetniški poti!

Poišči svojo sorodno dušo!