VIDEO: Zmenek z idealnim partnerjem? Takoj!

Če ga boš doživela in PREživela.

Ko si ‘nesmrtno zaljubljena vanj’, zdaj pa te je povabil na zmenek! Vau? NORO!!!!! No, ja, razen če te živci … in skoraj 100 % te bodo.

Meni se je to zgodilo 2x v življenju.

Obakrat sem dovolila, da sta iz mene naredila največjo tepko budalo na svetu. Tako zelo sem bila zaljubljena, da sem bila hkrati prepričana, da sta ‘več od mene’ in tako sem pristala na čisto vse.

Tako sem bila v enem primeru druga violina (večkrat! … In … verjetno NE ena in edina druga, ampak druga, skupaj s še tretjo, četrto in peto, ki jih nisem ravno poznala (ali pač … se ne bi čudila …).

Drugi mi je na avtobusu, po košarkarski tekmi na poti domov, ponudil »začinjeno« oro v plastenki (hvala bogu je nisem pila!).

Če čutiš volčjo lakoto po občutku sprejetosti, ne boš naredila nič drugače.

Srednješolske bedarije? Ja. A tudi če bi se to zgodilo DANES, ko imaš veliko več življenjske modrosti, verjemi: Če čutiš volčjo lakoto po občutku sprejetosti, da nekomu pripadaš, da se nekomu zaviješ v objem pred TV, ob dolgih večerih, ne boš naredila nič drugače. Le še slabše bo, ker … no, ja, nimaš več ravno časa za igrice …

ZATO sem tukaj. Da ti pomagam, da se ti to NE zgodi.

Greva na začetek: recimo, da te je RES povabil ven moški, ki … ‘gate trga’ (kar je 100% možno!)!!

Si živčna? Seveda! In to je NORMALNO. DEJSTVO za pomiritev: vsak, še tako ‘hladen’ človek je pred zmenkom ŽIVČEN. Boljše? 😉

Obstaja pa odlična **tehnika JOY**, ki jo opraviš v eni kratki uri (NE, ne greš na manikiro, čeprav lahko to opraviš tudi tam 🙂 ), ki bo mogoče tudi najbolj prijetna ura tvojega življenja do zdaj 🙂 in ti bo pomagala do zmage na dveh frontah:

  1. da boš doživela najbolj bombastičen prvi zmenek EVER, ne glede na to, kako zelo boš živčna,
  2. na zmenku boš veliko bolj mirna, brez rdečice in tresenja, kot si bila kadarkoli prej.

Zapomni si: Vedno si lahko BOLJ umirjena in vedno LAHKO narediš ODLIČEN VTIS – ne glede na to, kako zelo te je strah. Pika.

Tehniko JOY ti razkrivam v spodnjem videu.

Vabljena tudi, da že v naprej pošlješ tudi svoja vprašanja, povezana s temo spoznavanja idealnega partnerja, na jerneja@idealni365.si (odgovorila bom v LIVE oglašanju in NE po mailu!)

Sicer pa te naboostam s samozavestjo v novem rednem Webinarju, ki bo prvi petek v septembru: »Pustite sardelice, ulovite kita!«. Naučila se boš, po kakšnih korakih v 30 dnevih doseči tako samozavest, da te bo katapultirala na PRAVI zmenek, ki bo kot neusahljivo gorivo za tvoj ‘avto’ na poti celega prihodnjega življenja.

Prijava je NUJNA (tukaj), investicija je 19,99 €, RAZEN, če ste že v moji FB skupini »Idealni na poti <3«: Samo za moje ‘idealce’ in ‘idealke’ so vsi redni mesečni webinarji BREZPLAČNI. 🙂

Si dovolj samozavestna, da boš brezkompromisno prej kot v 365 dnevih ustvarila svojo idealno zvezo? 😉

Tvoja,

Jerneja , zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja 🙂

P.S.: FB skupina »Idealni na poti <3« prinaša tudi mesečna DARILA (za najbolj aktivne v vrednosti več kot 228,99 €/osebo za veliko hitrejšo manifestacijo **iDEALnega**) in številne BONUSE 😉 Klikni in se pridruži. 🙂

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori