Zmenek z Nežko poskrbel za smeh

Iskrivi dialogi, komične ljubezenske situacije in veliko smeha ~ s tem je včeraj postregla predstava Nežka se moži.

Včeraj zvečer se je okoli ljubljanske Male Drame veliko dogajalo. Na ulicah je bilo veliko ljudi, ki so hiteli vsak na svoj konec, a med njimi jih je bilo sto uporabnikov ona-on, ki so hiteli s posebnim namenom – da bi videli gledališko predstavo Nežka se moži.

Dvorana Male Drame se je hitro napolnila, saj so bili vsi sedeži razprodani, prav vsak gledalec pa je s pričakovanjem čakal na začetek predstave. Ko so se ugasnile luči, so na oder prihiteli igralci, ki so tekom predstave z iskrivimi dialogi in komičnimi ljubezenskimi situacijami večkrat poskrbeli za smeh. Odlična igra Bojana Emeršiča, Nine Valič in Valterja Dragana je obiskovalce navdušila, kar pa je tudi bil razlog za bučen aplavz ob koncu predstave.

Da so bili navdušeni nad igralci, so nam obiskovalci zaupali še na sproščenem druženju, ki je sledilo predstavi, pridružil pa se nam je tudi Valter Dragan. “Super predstava, zagotovo pridemo na naslednjo,” so nam povedali obiskovalci in dodali, da so takšni dogodki zelo zaželeni.

A na druženju beseda ni tekla le o predstavi, temveč tudi o drugih rečeh. Ljudje so se spoznavali, spoznavanje pa se je prevesilo v sproščene večerne pogovore, ki so jih nekateri nadaljevali do poznega večera. Kar pa ob okusnih minjonih in žlahtni kapljici penine Jacob’s Creek ni bilo težko.

Udeleženci predstave Nežka se moži, ki je potekala v okviru dogodkov Zmenek s kulturo, so bili deležni sproščenega, s smehom začinjenega večera, domov pa so odšli s pozitivnimi vtisi.

Če vam tokrat ni uspelo priti, pa brez skrbi, vidimo se lahko na naslednjem dogodku, ki ga že pripravljamo za vas.

Se vidimo!

1 komentar

Odgovori