V sodelovanju s portalom ona-on.com na program televizije TV3 konec avgusta prihaja nova in zelo zanimiva oddaja ZMENKI, kjer bo spoznavanje dobilo čisto novo dimenzijo. Zmenkarjenje in iskanje ljubezni namreč še nikoli ni bilo tako zakomplicirano! In iskanje partnerja še nikoli tako naporno!

Se vidimo od ponedeljka do petka ob 20h na TV3!

Z oddajo ZMENKI bomo skupaj pripeljali posameznike, ki si želijo partnerja. Pa naj bo ta le za druženje, zabavo ali resno zvezo.

V vsaki oddaji se bodo trije moški ali ženske potegovali za zmenek z osebo nasprotnega spola. Skozi igre in vprašanja bo vsak poskušal biti boljši od svojih konkurentov in se kar najhitreje srečati z morebitnim partnerjem.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-tv3-zmenki728x90

Kako se bomo osvajali?

Na privlačni scenografiji ženska ali moški, ki je »tarča osvajalcev« oziroma princeska ali princ, kot jih imenuje Rado Mulej, sedi s hrbtom obrnjen proti trem mušketirjem ali mušketirkam – tekmovalcem ali tekmovalkam. Ti sedijo na posebnih stolih, ki so pritrjeni na tračnice.

»Tarča« izbere »osvajalca«, ki mu Rado postavi zabavno vprašanje ali nalogo. Če na vprašanje odgovori pravilno ali uspe opraviti nalogo, se njegov stol premakne za eno mesto naprej, v nasprotnem primeru pa za eno nazaj. Vprašanja bodo zanimiva in tudi malce izzivalna, naloge pa zabavne.

Zakaj sodelovati v oddaji Zmenki?

Ker si želiš spoznati čim več novih ljudi, med njimi morda tudi pravo ljubezen! 🙂 Da bo tvoje letošnje zmenkarjenje zabavno in izzivalno, bo skrbel igralec, radijski voditelj in humorist Rado Mulej. Pomagala pa mu bo njegova žabica – Svetlana Cigoj.

Portal ona-on.com ti s sodelovanjem v oddaji Zmenki zagotavlja uspešno spoznavanje. Če ne v oddaji, pa na ona-on.com, kjer boš lahko neomejeno spoznaval/a in osvajal/a med več kot 165.000 uporabniki! In ko bo čas za srečno slovo od nas, ker boš spoznal/a partnerja, nam zaupaš še vajino zgodbo o spoznavanju. 🙂

Spoznaj svojo simpatijo na TV3 in na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com!

Ni komentarjev

Odgovori