Zmenki in ženitne ponudbe | Kako najti partnerja? | Zasebni stiki

Dvomi in vprašanja, ki se nam zastavljajo pri zmenkih ob misli na resno zvezo in iskanju resnega partnerja.

Zakaj se mi iskanje pravega partnerja ali partnerke tako zelo vleče?

Iskanje partnerja oz. družice je zakoreninjeno v človeški DNK. Na eni strani, potreba po varnosti in čustvena potešitev, na drugi pa gen, ki je programiran za nadaljevanje našega potomstva.

Ljudje najraje vidimo, da se nam v življenju vse zgodi spontano. Še posebej, ko je govora o ljubezni in resni zvezi. Družine si želimo z osebo, s katero želimo preživeti celo življenje in za katero bi dali roko v ogenj. Saj veste, »v dobrem in slabem« se morata partnerja podpirati.

Občutek, da za resno ljubezen ni več prav veliko časa

Iskanje partnerja ali ljubezen na silo se ne obnese. Navadno gre v tem primeru za kratka in neuspešna razmerja. A ljudje, ki zase menijo, da so v »zrelih« letih imajo pogosto občutek, da jim za resno zvezo zmanjkuje časa.

K sreči je danes na trgu veliko različnih opcij od ženitnih posredovalnic do spletnih strani (ona-on.com) namenjenih iskanju partnerja in prave ženitne ponudbe.

K sreči je danes na trgu veliko različnih opcij od ženitnih posredovalnic do spletnih strani (ona-on.com), namenjenih iskanju partnerja in prave ženitne ponudbe. Dejstvo je, da se je na ta način spletlo že ogromno prelepih in srečnih zgodb. Več o teh si lahko preberete v naši rubriki Zgodbe parov.

Nasvet vsem v fazi iskanja partnerja pa je, vzemite si čas, spoznajte osebo in živite življenje. Namesto vas ga ne bo nihče drug .😉

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Najlepše je, ko ne pričakuješ in te zadane ljubezen

Veliko je nepredvidljivih situacij iz katerih se lahko rodi prava ljubezen. Nerodnost v nakupovalnem centru povzroči, da njej padejo stvari iz rok, on pa ji ljubeznivo priskoči na pomoč. Ona se mu zahvali s povabilom na kavo ob kateri ugotovita, da imata veliko skupnih točk. Dogovorita se še za eno kavo, preskoči iskrica in prelepa ljubezenska zgodba je tu.

Enako se vam lahko zgodi na spletu, kjer sprva pričnete morda s humornim stavkom »Živijo, padel/padla v oko in ne gre več ven«. Sporočate, da ste samozavestni in vam smisel za humor ni tuj. Dve pomembni lastnosti v enem kratkem pozdravu kar brez ogleda profila. Če se oseba na drugi strani odzove, ste na dobri poti do prvega zmenka.

Zmenki in ženitne ponudbe

Pa lahko na ta način na koncu pride tudi do ženitne ponudbe?

Spoznavanje preko spleta ni prav nič manj kvalitetno od tistega v živo. Zmenek v živo navadno sledi, če sta si dva dovolj všeč in drug drugemu zanimiva.

Nekateri trdijo, da osebe preko spleta celo bolje in hitreje spoznajo, sploh, če vemo kako smo časovno omejeni v teh časih. Besede, način pogovora, tematike, izražanje, vse to nam razkrije marsikaj o osebi s katero se spoznavamo.

Seveda pa na koncu nič ne preseže spoznavanja »v živo«, očesnega kontakta, branja izraza na obrazu in reakcij na naše besede, ali pa morda celo majcene provokacije. Tu so še bežni dotiki, objemi in seveda poljubi, ki dokončno potrdijo, da je to-to. Počasi pa iz vsega skupaj lahko pride tudi do čisto prave ženitne ponudbe in do nove srečne zgodbe, o kakršnih z največjim veseljem pišemo na našem ona-on Magazinu.

Pogum velja!

1 komentar

  1. Ja, ponavadi se na drugi strani nikoli nihče ne odzove, če ne le avtomatski odzivnik, oz. predloga ki bi jo bilo potrebno kar ukiniti. Ok, zmenjeno, jutri grem v market in cel dan čakam da kakšni simpatični punci blizu mene pade kaj iz rok, pravzaprav kar cel teden bom hodil na ta projekt.

Odgovori