Zmenki & spoznavanje 2017 ~ 7 ugotovitev o zmenkarskem življenju Slovencev

Kako se Slovenci spoznavamo v letu 2017? Kje iščemo potencialne partnerje in kam peljemo na prvi zmenek?

Največja spletna raziskava o Zmenkih & spoznavanju med Slovenci v 2017 spoznavnega portala ona-on.com je podala zanimive ugotovitve. Poglejmo si 7 najbolj zanimivih.

Kje iščemo ljubezen?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Velika večina anketiranih Slovencev (svojega bodočega) partnerja išče na spletnih spoznavnih portalih, kot je ona-on.com. Tisti, ki se za spletni spoznavni portal ne odločijo, partnerja radi iščejo na zabavah ali pa s pomočjo svojih prijateljev.

Moški, ki so v zvezi, so v večini primerov svojo boljšo polovico spoznali na družbenih omrežjih, ženske v zvezi pa so na drugi strani v večini primerov del enega izmed 15.000 parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Preizkusi ona-on.com tudi ti!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa-zmenki-spoznavanje-2017-infografika

Iskanje partnerja prek spleta? Zakaj pa ne!

Da je slovenski spletni spoznavni portal ona-on.com vredno preizkusiti meni večina anketiranih Slovencev, ki so po naključju našli portal ona-on.com, ko so brskali po spletu in se odločili, da ga bodo preizkusili.

Veliko anketirancev se je za ona-on.com odločilo tudi zaradi zgodb parov, ki so se našli na ona-on.com. Eden izmed teh parov sta tudi Romana in Marko – par, ki je lani zmagal na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com ter se poročil na že drugi Sanjski ona-on.com poroki.

romana&marko

Si želiš sanjske poroke tudi ti? In si svojo boljšo polovico našel/a na ona-ona.com? Prijavita se na natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com!

Najina zgodba

Že poročena? Ni problema, na zalogi imamo tudi druge lepe nagrade, ki vama jih podarimo v zameno za vajino zgodbo.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Zakaj se pari, ki se najdejo na spletu, hitreje poročijo?

Večina anketiranih Slovencev meni, da se na spletu pravi par najde brez težav, saj splet omogoča selektivno iskanje glede na kriterije posameznika.

Idealni partner

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Katere so tiste lastnosti, ki partnerja naredijo idealnega? Obstajata dve prevladujoči lastnosti, ki sta skupni tako moškim kot ženskam, in sicer spoštovanje in zmožnost pogovora. Partner, ki spoštuje in se zna pogovarjati je za večino Slovencev idealni partner.

Katera pa je tretja najbolj pomembna lastnost, ki partnerja naredi idealnega? Za moške je to podpora partnerke pri vsaki njihovi odločitvi, za ženske pa odlično razumevanje partnerja z njihovo družino.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Idealni prvi zmenek?

Prvi zmenek se za večino anketiranih Slovencev odvija na sproščeni pijači. Sicer pa si ženske želijo še prvega zmenka na plaži, kjer bi se s simpatijo hladila s sladoledom, moški pa bi svojo simpatijo raje povabili kar k sebi domov, kjer bi skupaj skuhala večerjo.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Dober partnerski odnos?

Ali imamo moški in ženske različen pogled na vzdrževanje dobrega partnerstva? Ne – za večino anketiranih moških in žensk je značilno, da dobre partnerske odnose vzdržujejo s pogostimi in iskrenimi pogovori in z deljenjem gospodinjskih del.

Kje bi najraje spoznali svojo sorodno dušo?

Da smo športni narod, dokazuje dejstvo, da bi večina anketiranih Slovencev svojega partnerja najraje spoznala na športno obarvanem spoznavnem dogodku, kot je pohod, drsanje, smučanje itd. Seveda je na dogodkih, ki zanimajo tebe tudi najlažje najti nekoga – tam so namreč ljudje z istimi interesi!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Preveri spoznavne dogodke za samske! Morda pa te prav tam čaka ljubezen. 😛


Preberite še:


 

2 Komentarji

  1. Ja no kaj naj povem.Sem že dolgo na tem portalu in še na enem .Moram rečt da nimam nič kaj pozitivnih iskušenj.Ko pošlem svojo siko se vse konča.Tisti ki so meni všeč jim jast nisem in obratno.Boste rekli da dam sliko gor,se pač ne želim ispostavljat.Če kontaktirava z določeno osebo pa jo takoj pošlem.Predusem pa sem iskrena da sem močnejše postave.To pri ljubljančanih nikakor ne gre,vsi želijo vitko pa ni važn kolko so stari.Doživela pa sem že tudi žaljive komentarje.
    Uglavnem nimam sreče da bi spoznala moškega ki bi bil se pripravljen pogovarjat in razviti neko resno vezo. To je bilo na začetku vašega portalo morda še mogoče sedaj pa ne več. Je pa lepo če so najdejo prave osebe in živijo srečno življenje. LP

    • Pozdravljeni, na ona-on je ogromno različnih ljudi z različnimi željami. Žal nekateri želijo vitko žensko, ampak ljudje smo različni in verjamem, da se najde tudi takšen, ki mu boste všeč takšni, kot ste. Zakaj pa ne poskusite objaviti svoje fotografije in boste videli kakšni bodo odzivi potem? Sicer pa ostanite pozitivni in bodite vztrajni – morda pa se vendarle najde pravi. Srečno.

Odgovori