Zmenki & spoznavanje 2017 ~ Slovenci iščemo na spoznavnih portalih!

Kje iščemo potencialne partnerje? Kje se spoznavamo? Kam svojo simpatijo peljemo na prvi zmenek?

Kje Slovenci iščemo ljubezen? Odgovore je podala največja spletna raziskava Zmenki & spoznavanje 2017 v organizaciji največjega slovenskega portala ona-on.com. Kakšna so pričakovanja in predstave o zmenkih ter partnerski zvezi imamo samski Slovenci? In kakšne so predstave Slovencev, ki so že oddani?

Spodaj preberite 1. del ugotovitev: Kje iščemo, kam gremo na prvi zmenek in kje bi najraje spoznali boljšo polovico?

Kje se Slovenci spoznavamo in kje iščemo svojo boljšo polovico?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Večina žensk (28 %), ki so trenutno v zvezi, je del enega izmed približno 15.000 parov, ki so se spoznali na portalu ona-on.com, medtem ko je večina moških (23 %), ki so trenutno v zvezi, svoje boljše polovice spoznali preko družabnih omrežij ali na zabavi (na veselici, plesu, v diskoteki itd.) (21 %).

Tudi samski Slovenci, svojo sorodno dušo najpogosteje iščejo na spletnih spoznavnih portalih, kot je ona-on.com (85 % moških in 75 % žensk). Samski moški svojo boljšo polovico iščejo tudi na zabavah (45 %) ali prek prijateljev (36 %). Na drugi strani pa za predstavnice nežnejšega spola velja, da partnerja pogosto iščejo prek prijateljev (36 %) ali na zabavah (30 %).

Preizkusi ona-on.com tudi ti!

Kam na prvi zmenek?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Anketirane Slovence, ki so v zvezi, smo povprašali, kdo je bil tisti, ki je dal pobudo za prvi zmenek, in kje je bilo mesto prvega zmenka. Ugotovili smo, da pobudo za prvi zmenek najpogosteje dajo moški (70 %), v polovici (50 %) primerov pa se prvi zmenek odvije na pijači. V 19 % primerov pa se je zmenek odvijal na sprehodu po parku ali v mestu.

Kam pa so na prvi zmenek odšli Slovenci, ki so trenutno samski? Polovica (50 %) moških in več kot polovica žensk (60 %) je s takratno simpatijo odšlo na pijačo.

Prvi zmenek ob ravno pravem času

Lepa stvar zmenkov je, da se lahko zgodijo kadarkoli. Za večino anketiranih Slovenci v zvezi, to po nekaj dneh (za večino moških 43 % in za večino žensk 49 %). Sicer pa je do prvega zmenka po mnenju obojih prišlo v ravno pravem trenutku (tako meni 86 % moških in 88 % žensk).

Raje v živo? ~ Spoznavni dogodki za samske

Na kakšnem dogodku pa bi se najraje spoznavali samski Slovenci? Izkazalo se je, da bi večina moških (26 %) in večina žensk (32 %) najraje partnerja spoznalo na športno obarvanih dogodkih (npr. pohod v gore, drsanje, smučanje itd.).

Na ona-on.com pripravljamo ogromno športno obarvanih dogodkov. Smučamo, hodimo na pohode, drsamo, poleg športanja, pa se tudi kulturno udejstvujemo in izobražujemo. Oglejte si utrinke z dogodkov!

Konec januarja je vsako leto rezerviran za največji spoznani dogodek v živo – Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji. Julija pa se spoznavamo na Največjem spoznavnem pikniku.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Izberite svoj spoznavni dogodek za samske – spremljajte seznam. Se vidimo! 🙂


Preberite še:


 

Ni komentarjev

Odgovori