Zmenki & spoznavanje po slovensko ~ 1. del

Raziskava Zmenki & spoznavanje po slovensko: Spoznavamo se na spoznavnih portalih in zabavah, na prvi zmenek pa gremo kar na pijačo.

Kje iščemo potencialne partnerje? Kje se spoznavamo? Kam svojo simpatijo peljemo na prvi zmenek? Kako bi izgledal naš idealni prvi zmenek in katere lastnosti bi moral imeti idealni partner?

Namen spletne raziskave Zmenki & spoznavanje po slovensko je bil dobiti odgovore na zgornja vprašanja in ugotoviti, kje Slovenci iščemo in spoznamo, kam najraje gremo na prvi zmenek, zanimalo pa nas je tudi, kako vzdržujemo dobro partnerstvo.

Spodaj si preberi 1. del ugotovitev: Kje iščemo in kje spoznamo, zakaj iščemo prek spletnega portala ona-on.com, kam gremo na prvi zmenek in kje bi najraje spoznali svojo boljšo polovico.

Kje se Slovenci spoznavamo in kje iščemo svojo boljšo polovico?

anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-racunalnik-comp

Ženske (18%), ki so trenutno v zvezi, so svoje boljše polovice največkrat spoznale na spoznavnih portalih, kot je ona-on.com, medtem ko so moški, ki so trenutno v zvezi, po večini svoje partnerke spoznali na zabavah (kar 30% moških in 17% žensk, ki so trenutno v partnerski zvezi).

Hkrati so ženske največkrat našle partnerja tudi na družabnih omrežjih (17%). 11% moških, ki so trenutno v zvezi, so svoje boljše polovice, spoznali tudi na sprehodu, kjer so jo zagledali, se opogumili in jo ogovorili (11%).

Samski Slovenci svojo sorodno dušo najpogosteje iščemo na spletnih spoznavnih portalih, kot je ona-on.com (tukaj išče kar 40% samskih moških in 40% samskih žensk, ki iščejo partnerja). Samski moški (20%) partnerko iščejo tudi na zabavah, medtem ko ženske (18%) potencialne partnerje raje spoznavajo prek prijateljev.

Na ona-on.com zaradi prijateljev

Večina samskih, ki aktivno išče partnerja, se je na največji slovenski spletni spoznavni portal ona-on.com prijavila, ker ga je po naključju našla na spletu in se je odločila preizkusiti (80% moških in 66% žensk).

A pravi motivator, da se samski prijavijo na ona-on.com, so zgodbe njihovih prijateljev, ki so svojo ljubezen našli na ona-on.com (19% žensk) in zgodbe številnih parov, ki so se spoznali na ona-on.com (11% moških).

Med pare, ki so se spoznali na ona-on.com in smo ju imeli čast spoznati in celo poročiti, spadata tudi Sara in Žiga. Usodni dan sta dahnila lani na prvi spletni Sanjski ona-on.com poroki, ki sta jo prejela kot zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com.

najina-zgodba-sanjska-poroka-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki
Sara in Žiga sta usodni da dahnila na prvi spletni Sanjski ona-on.com poroki.

Tudi ti poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com? Naj nam zaupata svojo zgodbo ter sebi in tebi pomagata do lepih nagrad!

Želiš lepe nagrade?


Kam na prvi zmenek?

pijaca-anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Pobudo za prvi zmenek največkrat dajo moški (67%), na prvi zmenek pa običajno gremo kar na pijačo (na pijačo je svojo trenutno partnerko povabilo 44% moških,  57% žensk, ki so trenutno v zvezi, pa je povabilo na pijačo sprejelo). Drugi najljubši kraj za prvi zmenek je sprehod po parku ali mestu, kamor je svojo trenutno partnerko povabilo 22% moških, 16% žensk, ki so trenutno v zvezi, pa vabilo na sprehod sprejelo.

Pri samskih je enako – trenutno samski moški (47%) in samske ženske (51%) so na svoj prvi zmenek s takratno simpatijo odšli na pijačo, drug najpogostejši zmenkarski kraj pa je bil tudi za zdaj samske sprehod po parku ali mestu (22% samskih moških in samskih žensk).

Prvi zmenek ob ravno pravem času

Da so povabili na prvi zmenek, so moški po večini potrebovali nekaj dni (48%), tudi 27% žensk se strinja, da je minilo nekaj dni do tistega prvega »ta pravega« zmenka. Sicer pa je do prvega zmenka po mnenju obojih prišlo v ravno pravem trenutku (tako meni 89% moških, ki so trenutno v zvezi, in kar 95% žensk, ki so trenutno v zvezi).

Raje v živo?

Spoznavanje prek spletnega portala ona-on.com je enostavno in priročno, a kljub temu je zelo pomemben tudi stik v živo – v ta namen ona-on.com vsako leto organizira številne spoznavne dogodke v živo!

Na kakšnem dogodku pa bi se najraje spoznavali Slovenci? Izkazalo se je, da so samske ženske (23%) bolj navdušene nad gibanjem dveh teles na različne glasbene ritme – plesnimi tečaji, samski moški (35%) pa so pravi športniki, saj bi najraje svojo pravo partnerko poiskali na športno obarvanih dogodkih, kot so gorski pohodi, drsanje, smučanje itd.


Ona-on.com takšne in drugačne spoznavne dogodke organizira vsak mesec!

Preveri, kateri dogodek je kot nalašč zate!


 

Samski moški (16%) sicer tudi radi obiščejo največji letni spoznavni dogodek v organizaciji ona-on.com in Radia Antena Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji.

ona-on-spoznavni-dosogki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Če iščeš pravi spoznavni dogodek zase, preveri seznam. Se vidimo kmalu, kajne? 🙂


Preberi vse prispevke:


 

Ni komentarjev

Odgovori