Zmenki in Zasebni stiki na Ona-On.com

Oglej si, kako se spoznavamo v dobi interneta ~ zmenki in zasebni stiki na spletu!

Kako smo lahko uspešni pri iskanju partnerja prek spleta? Vodja spoznavnega portala ona-on.com Luka Kogovšek nam je na konferenci o ljubezni in partnerskih odnosih Ljubezen od A do Ž predstavil, kako naj se lotimo iskanja pravega partnerja in svoj vidik na spoznavanje prek spleta.

Predavanje Ljubezen v dobi interneta je otvoril reper Nipke, ki je v novem singlu Internet Girl predstavil svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

In kaj je Nipke delal narobe, ko si je dopisoval s svojim “spletnim” dekletom? Kogovšek je opisal najpogostejše napake, ki jih delamo na spletu, ko iščemo partnerja, razkril pa nam je tudi recept za uspeh. Oglej si v spodnjem videu.

Zakaj moraš tudi ti poskusiti iskati prek spleta?

Splet in zasebni stiki imata kot spoznavni kanal veliko prednosti, predvsem zato, ker veš, da so ljudje na spoznavnih portalih samski in iščejo, zato ne izgubljaš časa z neustreznimi in ker spletni portal ona-on.com ponuja nadzor (zasebnost, varnost, anonimnost, identiteta), pravi Kogovšek.

Tudi strahu pred zavrnitvijo na spletu ni, portal namreč ponuja možnost, da ne izveš, če komu nisi všeč. V videu preveri, zakaj še moraš preizkusiti spletno spoznavanje.

Kako poiskati pravega partnerja?

Kako poteka spoznavni proces na ona-on? Najprej si ogledaš profil, nato pošlješ namig ali GO?, vse skupaj pa se nadaljuje v klepetalnici, kjer dekleta od fantov izvabljamo informacije, ki jih sproti preverjamo na spletu, pravi Kogovšek. Poglej si, kako poteka spoznavanje na ona-on.

Prek spleta se najde vsak peti par

Spletno spoznavanje postaja številka ena tako v tujini kot v Sloveniji. Danes se na spletu spozna kar 20 odstotkov Slovencev, to je vsak peti par, pravi Kogovšek (UK že kar 35%, ZDA okoli 30%…). Čeprav se največ parov v Sloveniji še vedno spozna v lokalu oziroma diskoteki, pa slednje splet kot kanal iskanja partnerja vedno bolj dohiteva. Tudi na portalu ona-on.com se je lani našlo kar 1.309 uradnih parov.

“Naše poslanstvo je povezovanje, zbliževanje in osrečevanje ljudi,” pravi Kogovšek. Da nam uspeva, potrjujejo številni pari, ki so se spoznali na ona-on.com, trudimo pa se s številnimi spoznavnimi dogodki, s katerimi želimo še v živo zbliževati in ustvarjati nove pare.

Te zanima več? Poglej si vse dele predavanja Ljubezen v dobi interneta, če pa želiš natančneje videti, kako spletno spoznavanje vidi Luka Kogovšek, si preberi spodnjo predstavitev.

Zmenki & zasebni stiki na spletu!

Ni komentarjev

Odgovori