Zmenki, zmenki – Osebna izkušnja uporabnice

Zgodbe userjev. Ursa: "Do sedaj sem skoraj vedno šla na zmenek z nekom, ki na strani ona-on.com ni imel slike..."

Dan samskih

Izkušnja ženske, ki je preizkusila iskanje partnerja preko spleta

Piše ONA: Zanimivo, da sem doslej šla na zmenek večino s tistimi, ki na portalu nimajo svoje slike. Sicer pregledujem fotke in se pri nekaterih tudi ustavim, in jim napišem kakšno sporočilo, ampak pomembneje je kaj ima nekdo povedati, kot to, kako izgleda. Pri večini preberem osnovne podatke, pa predstave o partnerju, pa njegove cilje. Potem mi je pomembno, da komunikacija steče, da on pove kaj o sebi in vpraša kaj o meni, da je zanimivo, mogoče kaj nenavadno privlačno – osebno, podoben življenjski stil, …

»Odgovarjaš mi, lahko se dobiva!«

Nisem mogla verjet, da mi je nekdo enkrat poslal mail: »Odgovarjaš mi, lahko se dobiva!« Jaz pa si mislim: »Hej, kaj pa jaz? Tudi jaz imam nekaj pri tem, a ne? Ti je pomembno vedeti, če tudi ti meni odgovarjaš?« Komunikacija končana. Na ta mail, seveda nisem odgovorila, … on pa je prenehal pisati, … zanimivo, če mu tako odgovarjam, bi se lahko še enkrat potrudil in morebiti preveril, kaj je šlo »narobe«!?

Ženske so v prednosti

Menda se morate tipi zelo truditi na ona-on, da greste sploh na zmenke. Ženske imamo to pozicijo, da je interesentov dovolj. Tako bolj prebiramo pošto, o morebitnih pravih kandidatih seznanjamo celo svoje kolegice, odgovarjamo go – no go in izbiramo.

Čeprav imam tukaj en komentar. Pri meni vsi, ki me sprašujejo go/no go ostanejo brez odgovora. Hej, kaj pa naj odgovorim, izkaži se. Piši mi. Povej kaj, bodi ti, pristopi osebno in izvirno, … verjamem, da je tako več dela, a se po moje bolj izplača. Zakaj bi en mesec čakal na odgovor go/no go, ali pa dobil celo odgovor no go, ki bi lahko pomenil zgolj to, da ima izbranka že tako preveč takih vprašanj in se ji enostavno ne ljubi odgovarjat na nekaj, kar mogoče še sama ne ve kaj?! Če pa kaj napišeš, pa to lahko izveš že v roku parih dni, na podlagi tega če in kaj ti bo tvoja izbranka odgovorila.

V kolikor bi kdo od vas želel z nami deliti podobno izkušnjo z uporabo ona-on.com, pa kar pišite na: podpora@ona-on.com.

Naš nasvet za uspeh:

  1. Aktivnost: Vsak dan napiši nekaj sporočil – zagotovo dobiš tudi nekaj odgovorov
  2. Dobro urejen profil: Dodaj zanimivo sliko in napiši nekaj zanimivosti o sebi.
  3. Oseben pristop: Preden napišeš sporočilo, si oglej profil potencialnega sogovornika, saj lahko tako pristopiš mnogo bolj osebno.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori