ZYMZO: Dejtaj parfume, preden se z njimi poročiš!

Zymzo je nova blagovna znamka premium parfumov z drugačnim konceptom. Prihranil/a boš čas in denar ter lažje izbiral/a in izbral/a svoj novi parfum. Preveri, kako!

Zymzo box je novost v Sloveniji in svetu. Zymzo box vsebuje enega, dva ali tri vrhunske premium parfume (seveda zanjo&zanj), ki sledijo notam najbolj priljubljenih svetovnih dišav. Več najdeš na www.zymzo.com. In pozor: PRVI ZYMZO BOX JE ZATE BREZPLAČEN Z BREZPLAČNO POŠTNINO!

zymzo_2

Vsi imamo v kopalnici vsaj tri vrhunske parfume svetovno znanih imen. To je od 200 € in več denarja! In večinoma uporabljamo samo enega ali pa že iščemo novega, ker je tisti “doma” že zastarel. Nora in nesmiselna potrošnja denarja, kajne? In ne le to! V parfumerijah ali drogerijah zaradi izjemnih vonjav težko izbereš parfum, ki ti bo res ustrezal. Ko na lističih preveriš tri, že ne veš več, kateri ti najbolj ustreza, izgubil/a si se …

Nakup parfuma na tak način je zastarel, neekonomičen, stresen in napačen, saj ne daje pravega končnega rezultata, ki si ga želiš. Izberi raje ZYMZO BOX ter odslej izbiraj nove vonje na lastni koži, v domačem okolju in v miru! Zymzo box bo poslan na tvoj dom BREZPLAČNO, prvi Zymzo box pa boš prejel/a GRATIS!

zymzo_3

Prihrani čas, ki ga zapraviš v parfumerijah in denar, ki ga zapraviš za parfume, ki ti morda kmalu ne bodo več ustrezali. Zymzo box si naročiš na dom, seveda z BREZPLAČNO POŠTNINO. In to še ni vse: Pri nas ti prvi Zymzo box pošljemo BREZPLAČNO, kjerkoli že si, pa četudi na drugi strani luže 🙂 !

Spoznavaj nove vonje in se podaj v svet odkrivanja odličnih premium parfumov! Bodi unikaten/a, postani Zymzonist zdaj! Več na www.zymzo.com.

Op.: Parfumi niso testirani na živalih! Prav tako ne podpiramo kakršnegakoli testiranja na živalih.

Ni komentarjev

Odgovori