Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Nika & Matej

Ljubezen

Bil je mrzel januarski večer leta 2013, ko sem se prijavila na portal ona-on.com. Malo sem pobrskala po strani, videla zanimive ljudi in njihove ljubezenske zgodbe, vendar sem si rekla, da to sigurno ni zame in stran zaprla.

Naslednjega dne pa mi nekaj ni dalo miru in sem se ponovno prijavila. Čakala so me tri sporočila, eno še posebej zanimivo, saj je bilo sestavljeno iz več kot treh besed.

Hitro sem odtipkala nazaj in komaj čakala na odgovor. Seveda sem od takrat dalje večkrat kliknila na stran in jo osvežila, ker me je zanimalo nadaljevanje.

Po približno treh tednih me je povabil na pijačo.

Po par natipkanih sporočilih na portalu sva si z Matejem izmenjala maile in tipkala dalje. Najina sporočila niso bila kratka in brez vsebine, ampak sva dejansko začela spoznavati drug drugega.

Po približno treh tednih me je povabil na pijačo. Zaradi najinih služb sva se lahko dobivala le 1x na teden, takrat pa sva si vzela čas za dolge sprehode, pogovore in spoznavanje.

Na trenutke je bilo tako lepo, da je bilo že prelepo za biti resnično. V začetku poletja sva se odločila, da preveriva, če zdrživa skupaj tudi kakšen dan več in konec poletja sva šla za 14 dni na dopust. To nama je dalo samo še potrditev, da je to to.

Na trenutke je bilo tako lepo, da je bilo že prelepo za biti resnično.

Takrat se je najina ljubezenska zgodba komaj dobro začela. Nadaljevala sva jo z izdelovanjem najinega kotička in kmalu izvedela najlepšo novico. Septembra 2015 se nama je pridružil še en član, ki je do danes zrastel v pravega malega fantička.

V juniju naju čaka še zadnji uraden korak za potrditev najinih čustev in zveze – poroka, ki jo komaj čakava oziroma čakamo, ker naju sin že sprašuje, kdaj bomo lahko plesali na žuru.

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!