Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Sanjski šopek

Kdo smo?

Ekipa katero povezuje ljubezen do dela z rastlinami

Ekipo Sanjskega šopka povezuje ljubezen do dela z rastlinami, še posebej s tistimi cvetočimi, polnimi barv in omamnega vonja. Ko dodamo še umetniško žilico in primešamo dekorativne materiale, takrat v cvetličnem studiu Sanjskega šopka kar poka od kreativnosti.

Znova in znova nastajajo sanjske cvetlične kreacije, ki so polne detajlov premišljenih oblik in barvnih kombinacij. Tako z oblikami, barvami, kot materiali sledimo trenutnim globalnim trendom. S poročnimi šopki razveseljujemo neveste, s slavnostnimi šopki dobitnike življenjskih in kariernih nagrad, ter s cvetličnimi kreacijami vabimo nasmehe in solze sreče na obraze slavljencev. Naša vizija je postati eden izmed najbolj cenjenih cvetličnih studiev.

Kaj delamo?

 

USTVARJAMO UNIKATNE POROČNE ŠOPKE IN S POROČNIM CVETJEM SNUJEMO NAJLEPŠE ZGODBE
 

Pri Sanjskemu šopku ljubimo cvetje, in s prav posebno strastjo za vas kreiramo poročne šopke, ki nevestam na obraz privabijo solze sreče.
Ustvarjamo unikatne šopke za vsak dan, ki vsak dom spremenijo v pravljico.  Šopke za rojstni dan s katerimi širimo srečo in cvetlične dekoracije s katerimi vsak prostor spremenimo v raj. V naši bogati zakladnici idej pa boste našli tudi unikatne darilne pakete, s katerim boste podarili zgodbo, ki ustvarja spomine. Ker se zavedamo, kako zelo pomemben je vaš čas, nudimo tudi dostavo.

Naroči svoj šopek na Sanjski-sopek.si