Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Kreativine Frames

Smo izkušena ekipa polna entuziazma, odprta za nove pristope video produkcije in profesionalnega fotografiranja. Pri iskanju rešitev za naročnika razmišljamo izven okvirov utečenega. Smo fleksibilni in profesionalni. Z našimi izkušnjami oplemenitimo vaše želje. V veselje nam bo sodelovati z vami.

Delujemo na področju promocije izdelkov in storitev, business to business, kickstarter projektov, snemamo in fotografiramo dogodke (poroke, koncerte, športna tekmovanja, …), skupaj z naročnikom ustvarjamo nove priložnosti.

Vsak izdelek je zgodba zase.

O Marku in Maji

Skupaj sta že vrsto let. Rada potujeta in odkrivata nove fotogenične kraje in arhitekturno zanimive stavbe. Poleg tega pa rada v ta območja vstavita tudi človeško telo, ki je vsako posebej zanimivo in ekstravagantno. Ljubezen do fotografije ju je združila, ko je Marko deloval v video produkciji z lastnim podjetjem Kreativine. Podjetje ima od leta 2015 in ker mu je Maja pomagala na snemanjih, je tudi njo želja vse bolj popeljala v fotografske vode. Vpisala se je na fotografijo in že profesionalno fotografira na različnih področjih.

Markova strast je videografija, s katero se ukvarja že celih 12 let. Deloval je že z raznoraznimi podjetji kot so Pop Tv, Invida, Info TV, T2, Gipsy and Clown, Hudwood, WheelBee, SNOW ANGELS, … Zaradi velikega povpraševanja po fotografskih storitvah se je tudi v tem izpopolnil in sedaj delata na vseh področjih. Za ogled del video projektov obiščite stran www.kreativine.com

Ker so jima v začetku prijatelji zaupali fotografijo njihovih porok, ter ostalih fotografskih reči sta se v poročni fotografiji našla in odločila da se temu bolj resno posvetita. Sama veta, da je to pomemben spomin, ki mu gre posvetiti malo več časa in dobrega fotografa je pametno izbrati. Poročni dan je vseeno neka večja prelomnica v življenju in je ključnega pomena v kopici drugih detajlov na poročni dan. Marko in Maja sta preprosta fotografa, ki sta odprta za različne predloge, glede poročne fotografije.

Ne delujeta pa samo na poročnem področju fotografije, temveč tudi na področju družinske, portretne, nosečniške fotografije. Ukvarjata se tudi z reklamnimi snemanji, manekenskimi snemanji ter reportažami.

Kreativine Frames