Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Restavracija Al Mulin

Z novim letom 2017 je Al Mulin dobil prenovljeno podobo. 

Naša restavracija, bivši prenovljeni in še vedno delujoči mlin ter celotna z zelenjem obdana posest, se nahaja tik ob reki Rižani (izvoz Ankaran na AC). Pridelujemo tudi svojo zelenjavo, oljčno olje, domače digestive, …

Ustrežljivi natakarji vam bodo postregli najboljša vina okoliških vinarjev. Izkušeni kuharji vam bodo ponudili paleto različnih okusnih vedno sveže pripravljenih jedi. Mesnim in ribjim jedem, ki so naša specialiteta, smo dodali tudi ponudbo veganskih jedi. S spreminjanjem letnih časov in pripadajočih praznikov dopolnemo našo redno ponudbo še s sezonsko – pomladanski šparglji, poletna razširjena ponudba ribjih jedi, jesenska Martinova ponudba, divjačina, buče in gobe, s poudarkom na belih tartufih ter zimska praznična ponudba. Ob soju sveč boste lahko zaključili izkušnjo z našimi krasnimi domačimi sladicami.

Poleg naših izvrstnih jedi nas naši cenjeni gosti znova in znova izbirajo zaradi prijetnega sproščenega vzdušja in ambienta. Ponujamo 350 sedišč v notranjih prostorih ter 200 sedišč na pokriti terasi ob prekrasnem zelenem travniku. Zaradi našega ambienta nas radi izberejo tudi večje skupine, bodisi za poroke, rojstne dneve, obletnice kot za poslovna kosila in proslave. Pri nas bodo v raziskovanju mlina in posesti uživali tudi otroci.

Zelo vam bomo hvaležni, če nam boste lahko preko našega prosto dostopnega WiFi omrežja zaupali tudi vaše vtise in komentarje na naši Facebook, Instagram, Trip advisor ali Google strani.

Instagram: https://www.instagram.com/almulin_restaurant/

FB: https://www.facebook.com/restavracijaAlMulin

Google poslovna spletna stran za rezervacije, novosti, menije : https://al-mulin.business.site

Pridite in se pustite zapeljati – potrudili se bomo, da bomo vredni vašega obiska.

Al Mulin team