Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Zlatarna Sterle

Zgodba Zlatarne Sterle se je pričela pred 25. leti, ko so kot mlado družinsko podjetje odprli prvo zlatarno. Skozi leta so svojo ponudbo še razširili in odprli nove poslovalnice.

Predanost delu in ljubezen do nakita ter vsega lepega so vrednote, ki to zgodbo peljejo naprej.

Za bodoče zaročence so pripravili bogato izbiro brezčasnih zaročnih prstanov, ki jih krasijo večni diamanti. Bodoči mladoporočenci pa lahko izbirajo med bogato paleto poročnih prstanov. Vsi poročni prstani so izdelani z veliko mero natančnosti in po najvišjih standardih kakovosti. Nudijo edinstvene poročne prstane iz zlata, srebra, jekla in titana.

Za najbolj zahteven okus pa so pripravili prestižno kolekcijo poročnih prstanov iz platine. Dovolite se zapeljati vrhunskemu dizajnu, kvalitetni izdelavi in večnim diamantom.

V njihovi ponudbi lahko najdete izbrane kose zlatega in srebrnega nakita za vse okuse in priložnosti. Najdete lahko darila za rojstni dan, darila ob diplomi, darila ob rojstvu otroka, darila za obletnice, upokojitve…

Poleg pestre izbire nakita iz žlahtnih kovin nudijo tudi kvalitetna popravila vašega nakita. Nakit izdelajo tudi po vaši želji.

Trudijo se slediti najnovejšim modnim trendom, kakovostni in raznoliki ponudbi ter zadovoljstvu strank, ki se vedno znova vračajo.

Vljudno vabljeni v njihove poslovalnice, z veseljem bodo prisluhnili vašim željam.

Ekipa zlatarne Sterle