Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

♥ Najina zgodba ~ Zbiram zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com

Ljubezenske zgodbe

Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in s ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo.

Povejta svojo zgodbo tudi meni! Sem Tina in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com mi zaupajta svojo zgodbo – za vsako sem pripravila lepe nagrade.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

In si želiš neomejenega članstva na ona-on.com? Pokliči me na 080-64-61 ali pa oddaj svojo telefonsko številko na tina@veneti.com in poklicala te bom, da skupaj kontaktiramo par za njuno zgodbo. Ti prejmeš neomejeno članstvo na ona-on.com!

Mnogo je tistih parov, ki so mi svojo zgodbo že zaupali – Monika in Borut, Katra in Gašper, Ivan in Natalija, Romana in Marko, Sara in Žiga, …

In vsak dan je več zgodb in parov, ki so mi jih pripravljeni zaupati. Zato se opogumita tudi vidva in svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala, delita še z mano.

V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com lahko sodeluje prav vsak, ki je svojega partnerja našel preko ona-on.com ali pozna par, ki se je na tak način spoznal.

Zaupajta mi svojo zgodbo!

Če sta prav vidva srečneža, ki sta se spoznala na ona-on.com, oddajta vajino zgodbo ali telefonsko številko, na katero sta dosegljiva, da vaju lahko spoznam.

Delita svojo zgodbo z mano in sodelujta v natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, jaz pa bom z vama delila veselje in lepe nagrade :). Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo? Razlogi so naslednji:

  • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo;
  • kot darilo v zameno za zgodbo vama bom podarila zanimiva doživetja, od kulinaričnega in wellness razvajanja do sanjske poroke;
  • skupaj z mano bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju;
  • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj).

Bosta navdih tistim, ki še iščejo svojo srečo?

Na ona-on.com smo ponosni na svoje poslanstvo – ljubezen! Vsako leto nam pomaha v slovo približno 1.000 parov, ki se iz največjega spoznavnega portala v Sloveniji izbrišejo z razlogom, da so našli tisto, kar so iskali – partnerja.

No, v resnici se ne poslovijo popolnoma, saj z nami spletejo še trdnejšo vez. Veliko se jih odloči deliti svoje prigode in zanimive trenutke z nami.

Pomagajta obdržati upanje v ljubezen in bodita navdih tistim, ki svojo srečo še iščejo. Delita svojo zgodbo z mano – sporočita mi svojo telefonsko številko, kamor vaju bom poklicala. Skupaj bomo vajino zgodbo predstavili kar najlepše – kakršna tudi je :).

Lahko me pokličeta na 051 338 825, pošljeta mail na tina@veneti.com ali pa zgodbo ali telefonsko številko oddata prek obrazca.

Lepe nagrade za lepe zgodbe

Seveda sem z različnimi sponzorji poskrbela tudi za lepe nagrade, ki jih dam v zameno za vajino zgodbo. Če oddata zgodbo, lahko dobita naslednje nagrade:

  • Nx ona-on.com majica – prejme ju vsak par, ki odda zgodbo!
  • 5x kulinarično doživetje,
  • 4x ogled šampanjske kleti in degustacija za dve osebi,
  • 4x nakit,
  • 1x romantični pobeg,
  • 1x Sanjska ona-on.com poroka.

Vsak, ki bo mi bo pomagal, da izvem za vse lepe zgodbe, bo bogato nagrajen. Vsako zgodbo rada slišim in tudi nagradim, zato oddajta svojo – da se bolje spoznamo in da z vama delim srečo.

Zaupajta mi vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!