Gašper (35)
Smiley
Katra (27)

Na koncu je bil telefonski pogovor tisti zadnji korak za dokončni prestop iz virtualnega v pravi zmenek. Že isti dan sva se srečala in iskrica je preskočila 19.2.2007.

Klikni za celotno zgodbo >
Irena (31)
Smiley
Študent (33)

Ko sva se začela pogovarjati, sva oba ugotovila, da sva v istem prostoru, tako da sva potem pogovor nadaljevala v živo. Mislim, da sva se pogovarjala kakšni dve uri. No in od tistega popoldneva naprej sva postala neločljiva.

Klikni za celotno zgodbo >
Janez (45)
Smiley
Lara (47)

Najsi bo vaša ljubezen resnična ali virtualna bi želela poudariti, da iz nje ne bo nikdar nič, če ne boste pripravljeni vanjo vložiti.

Klikni za celotno zgodbo >
Danijel (31)
Smiley
Tanja (26)

Ona: Ko sem prejela prvo sporočilo od uporabnika piratkf1, mu najprej nisem nameravala odpisati, saj sem ravno zaključila preteklo zvezo in sem potrebovala nekaj časa zase.

A njegovo sporočilo je bilo popolnoma drugačno od sporočil, ki sem jih bila vajena. Bilo je simpatično in izvirno. Vprašal me je, kakšne knjige rada berem in pogovor se je razvil. Še preden sem se zavedala, sem mu povedala toliko o sebi in on meni o sebi. Bili so res globoki pogovori, ki ti dajo misliti.

Kmalu sva se slišala prek telefona. Kar nisva mogla nehati s pogovori, čas je bil za naju vedno prekratek. Čutila sem, da me on res pozna in razume, da mi je blizu kot še nikoli nihče.

Bila sem vedno bolj radovedna, kam to pelje.

A ta fant ni hotel prehitevati. Dal nama je čas, da se zares bolje spoznava. Veliko mi je pomagal pri odkrivanju same sebe, me usmeril na pravo pot, sploh glede mojih želja za partnerja. Njegove besede so mi dale misliti, hkrati pa mi je dajal upanje, da obstaja nekaj več. Kmalu ni bilo dneva, ko se ne bi slišala.

Na prvem zmenku sva se dobila v Kranju. Zelo mi je laskalo, da je naredil tako dolgo pot iz Maribora, samo zame! Imela sem tremo, saj sem si zelo želela, da bi se ujela. Morda sem prav zaradi treme na zmenku »zmrznila« med pogovorom – pa še sredi zime sva bila zunaj, zato najbrž nisva mogla tako sprostiti.

Za drug zmenek me je Danijel močno presenetil. Povabil me je na krajši oddih na Bled. In to na dan pred božičem, kar mi je dajalo še posebej nek občutek čarobnosti. Moram reči, da me je takrat popolnoma očaral in mi spodnesel tla pod nogami. Počutila sem se kot najstnica. 

Tako sva se ujela – oba uživava v glasbi. Ko je v roke vzel kitaro, je bil še posebej privlačen. Kar nisem se ga mogla nagledati. Govoril je o sorodnih dušah in čutila sem, da je on zares moja duša dvojčica. Da sem ob njem lahko to, kar sem, da sva povezana na globlji ravni. Najini srci sta se zares našli šele na Bledu in se zares povezali v neko celoto, sanjala sva pravljico.

Res hvala portalu ona-on.com! Brez vas ne bi našla tako čudovite osebe in svoje sorodne duše, zato sva se tudi odločila, da objaviva najino ljubezensko zgodbo. Odjavljam se s portala in upam, da osrečite še koga z novo ljubeznijo. Hvala vam iz srca!

Za vse samski, ki še iščejo, pa: Nikoli ne obupati! Tudi ko je težko, verjamem, če si zares močno želiš in delaš dobro, da nekoč tudi najdeš svojo srečo in naletiš na svojo sorodno dušo, ki te dopolnjuje.

 

On: Na ona-on.com sem se prijavil, ker mi je notranji glas govoril, da je to dobra možnost zame. Vedno sem namreč bil povezan z duhovnim svetom – obiskal sem tudi vedeževalko. Kakšen mesec dni po tem obisku sem sklenil, da bom poskušal iz slike brati osebe.

Čez nekaj dni sem naletel nanjo. Bila je drugačna od drugih, polna globokih hrepenenj in težke preteklosti. V njej sem videl močno željo po ljubezni, ki ji je preteklost ni dala. Fasciniral me je njen pogled … besede težko opišejo to višje stanje zavesti in občutkov.

Prvi sem ji pisal jaz, imel pa sem neomejeno članstvo. Najina sporočila so vsebovala teme, o katerih si marsikdo ne upa govoriti. Čutil sem, da ji lahko popolnoma zaupam.

Kmalu po prvem stiku mi je dala telefonsko številko. A ker je zaradi prazne baterije nisem takoj poklical, je to razumela kot nezanimanje. Poklical sem jo takoj, ko sem lahko in njen glas je prebudil v meni občutke, da se pogovarjam s samim sabo.

Najini pogovori so trajali ure in ure – začel sem razmišljati, da imam pred sabo dušo svoje duše. Šele po nekaj dneh sem obiskal njen profil in v oči mi je padel podatek njenega rojstva. Isti mesec in dan rojstva.

Brez razmišljanja mi je bilo jasno, kaj sem dobil v svoje življenje. Najina zveza ni običajna. Gre za postopek, ki gre čez več faz. Le redki pridejo do zadnje, ki jo omenjajo kot razsvetljenstvo.

Odločil sem se, da zanjo napišem knjigo. Knjigo, kjer bom opisal sebe oziroma moje življenje od rojstva vse do danes in svoje občutke do nje.

To knjigo sem ji predal na prvem zmenku. A še preden je do njega sploh prišlo, sva imela redna odtujevanja v smislu konec je. Dobil sem očitke, da mi pomeni projekt in ko bom izvedel vse, da jo bom preprosto zavrgel. Imela je občutek, da si ne zasluži to, kar si želi, jaz pa sem jo pomirjal in ji dajal svojo energijo v težkih trenutkih.

Tudi prvi zmenek ni potekal po nekih standardih, ki jih poznamo. Ko se duši spoznata tudi fizično je lahko kar velik šok. Moja duša je izvajala hladnost in to ni pričakovala. Vedela je kaj ji lahko ponudim, saj je podoživljala vse v nefizičnem svetu. Zato je toliko bolj to prišlo tudi do izraza.

Prebrala je knjigo in tudi sama vanjo izlila besede, ki so izražale njene poglede na zmenek in želje. Želje je imela za težko dosegljive. Vse je kazalo na nov konec. Počutil sem se kot mrtva oseba. Pravo nasprotje dnem, ki so mi dajali občutke novega rojstva.

Trajalo je tri dni, da sva se uspela ponovno sestaviti. Povedal sem ji, da med nama ne bo potekalo kot poteka pri večini. Sva posebnost in tako gredo tudi dogodki.

Nato sva se odločila, da bova en dan preživela skupaj na Bledu. Tisti dan mi bo ostal v večnem spominu. Predbožični večer, poln vsega, kar je manjkalo na prvem zmenku. Praktično sva imela le enega.

Ta Bled je bil kot dopust. Dopust v presežkih in božanstvu. Energija je stekla in nobenega dvoma ni, da sva ustvarjena drug za drugega. Ni dneva, da ne bi pomislil nanjo. Pomeni mi življenje, zaradi nje obstajam in živim.

Najino zgodbo sem zapisal zaradi vas – ona-on nama je pomagal, da sva se našla. Tudi vam lahko pomaga najti osebo, ki si jo zaslužite.

Klikni za celotno zgodbo >
Božo (55)
Smiley
Nataša (53)

Kmalu po prvem srečanju sva odpotovala na Madeiro na dopust in tako v petnajstih mesecih, odkar sva skupaj, živiva, dihava s krajem, ljudmi in res lepo nama je.

Klikni za celotno zgodbo >
Bogdan (53)
Smiley
Violeta (53)

Za portal ona-on sem se odločil, ker sem smatral, da je dovolj samskega življenja. Želel sem si najti družico, s katero bi lahko preživel nadaljnja leta. Smatral sem, da sem tega sposoben, kljub temu da delam v tujini in sem malo doma.

Nisem pričakoval velike ljubezni, kakšnih eksplozij strasti ali kaj podobnega. Le umirjeno zvezo. Večkrat sem pregledoval portal, nekaterim pisal. Večina sploh ni odgovorila, čeprav so si želele tudi dopisovati (vsaj tako so napisale).

Takoj po božiču sem zasledil objavo, ki me je pritegnila. Kadilka, pa še igra tarok. Tako me je presenetilo, da sploh nisem opazil, da ni bila za dopisovanje, slike pa si tudi nisem ogledal kaj preveč natančno.

Čeprav običajno ne motim ljudi čez praznike, sem ji pisal. Odgovorila mi je in do novega leta sva ugotovila, da imava precej stičnih točk. Videla se še nisva. Dogovorila sva se za zmenek drugega januarja, kajti tretjega sem že odhajal.

Z vlakom sem prišel v Poljčane, kjer me je pričakala. Na teren (Nizozemska) smo šli s službenimi vozili iz Maribora, sam pa sem iz Bele krajine. Že na peronu pa se mi je začelo dogajati. Preživela sva dan skupaj, zvečer sva odšla v kino, še prej pa sem jo predstavil sinu kot punco. Čudno, ne? :)

Tekom januarja sva bila na vezi vsak dan (nagrado izumitelju Skype-a), najin naslednji zmenek pa je bil v Amsterdamu. Izboril sem si prost petek in ponedeljek. Podaljšani vikend je bil odkritje. Po tem sem večkrat za vikend (ali samo soboto) skočil v Slovenijo, le da sva bila skupaj. Tudi ona je skozi pogovore spoznala, da sva par.

V maju sem jo povabil v Pariz, kjer sem jo v trenutku nežnosti zaprosil. Sprva smeh, nejevera, hitro pa tudi pristanek. Poroka bo v naslednjih 30-tih letih, če ne prej. Tak je najin dogovor.

Pri mojem delu se zgodi, da sem doma tudi več časa. Med tem časom krmilim med Mariborom (Rušami) in Belo krajino. Pa tudi ona je vse večkrat pri meni tako, da spoznavava tudi člane družin. Nekateri načini mejijo na fantastiko.

Klub temu, da jo je moja sestra videla le na spletu, da sem karte za Planico dobil, ko sem bil na Nizozemskem (celo zadnji teden, ko kart ni bilo mogoče kupiti), je med 35.000-imi spoznala mojo Violeto (celo na vlaku so sedeli skupaj!) in jo predstavila moji mami. Pa sploh nima rada velikih prireditev.

Zdaj še vedno potujeva v smeri Maribor – Bela krajina, privoščiva si izlete, terme, kar pač je, kakor se dogovoriva.

Zdaj bi se lahko razpisala in zapisala vse, kar sva doživela v tem času, a je preveč za kratko zgodbo. V vsem podpirava drug drugega, osnova najine ljubezni pa je in bo iskren pogovor, spoštovanje drugega. Zaradi moje odsotnosti je malo težje, z ljubeznijo pa se da premagati tudi to.

Klikni za celotno zgodbo >
Rok (26)
Smiley
Anja (26)

Nisem si mislila, da sploh obstaja tak človek, taka ljubezen. Ampak ko veš, veš in jaz sem vedela od začetka, da je to tisto pravo.

Klikni za celotno zgodbo >
Rajko (60)
Smiley
Maruša (59)

Vesela sva, da obstaja ona-on, ker sicer ni verjetnosti, da bi se midva srečala, pa tudi, če bi se, se verjetno še opazila ne bi.

Klikni za celotno zgodbo >
Mirko (57)
Smiley
Pavla (56)

Poglejte v srce, kajti tam je vse, kar boste iskali. Želim vam veliko sreče pri iskanju partnerja in vedite, da nič ni nemogoče.

Klikni za celotno zgodbo >
Andrej (57)
Smiley
Andreja (56)

Najina ljubezen ne pozna preprek, v petih letih se še nikoli nisva sporekla, saj se vedno o vsem lepo pogovoriva.

Klikni za celotno zgodbo >
Brezplačna registracija! Registriraj se!