Dejan (29)
Smiley
Janja (27)

»Najina zgodba je bila na začetku zelo hecna, saj me je Dejan vprašal GO?, jaz pa sem to spregledala. Po enem mesecu mi je pisal in vprašal, če sem še aktivna na portalu. Šele takrat sem sporočilo le dobila in mu odgovorila, potem pa mi kakšen mesec ni nič odpisal. Pač ni spremljal kaj se dogaja na portalu.«

»Na začetku sva se lovila, meni še internet ni delal doma, potem pa sva si le izmenjala e-mail naslove in si začela dopisovati.«

»In kakšno dopisovanje je to bilo! Več kot 120 sporočil sva si poslala še pred prvim zmenkom v živo v Litiji! Še danes hraniva vsa ta sporočila in jih občasno prebereva, kar tako za hec, se vsega skupaj spominjava in se jim nasmejiva.«

»Ko sva se prvič dobila v živo, sem imela občutek, da ga poznam v dno duše, on pa mene!«

»Enostavno sva se super ujela. Dejana je najprej pritegnil moj izgled, potem pa vse skupaj ;), mene pa njegova komunikativnost in značaj.«

»Pa kljub temu, sva se odlično ujela. Zdaj sva skupaj že več kot dve leti in lahko res rečeva, da je to – to!«

»Super se mi zdi, da se lahko ljudje spoznajo na ta način in vsem samskim, ki še iščejo, priporočam in marsikomu tudi povem najino zgodbo.«, še dodajata lepotička Janja in zapeljivec Dejan.

Več
Lojzi (46)
Smiley
Jelka (45)

Jelka je pred 5 leti ovdovela in ni imela nikakršnega namena spoznavati nove ljudi, saj je morala skrbeti za 10-letnega sina. »Vsi okrog mene so me nagovarjali naj začnem ponovno spoznavati ljudi in hoditi v družbo. Ona-on mi je priporočila prijateljica, saj sem ležala doma na bolniškem dopustu in imela veliko časa. Po prvem obisku sem navezala stike s kar nekaj ljudmi, vendar mi je samo ON po dveh mesecih ostal v spominu.«, opisuje Jelka.

»Lojzi me je vprašal GO?, jaz pa sem šla že pred njim z drugim fantom na kavico, vendar se ni razvilo nič resnega. Resnično nisem iskala nikogar, bila sem zaprta in sem šla na zmenek, samo zato, da mi bodo prijatelji dali mir!« dodaja Jelka. Po prvem neuspelem zmenku je dala priložnost še drugemu kandidatu, preden se dokončno izpiše iz ona-on.com. »Odločila sem se, da poiščem nekoga, ki bo bližje mojemu kraju, da bo nekadilec, imel rad ples in gore. V njegovem opisu mi je bilo najbolj všeč, ker je imel v svojem opisu napisano, da je ločen z razčiščeno preteklostjo in naj otroci ne bodo ovira, prej vzpodbuda«. To me je res zadelo.

»Po zelo kratkem dopisovanju preko vašega portala sva se dogovorila za kavico – bolj kavo, saj je trajala cele štiri ure. Na prvem zmenku sem dobila vrtnico in čokolado, kar se mi za današnje čase zdi zelo romantično. Kar hitro sva se dogovorila za prvi romantični sprehod, da se ne bi kdo premislil ;).

Tako sva se imela priložnost bolje spoznati. Sledili so še drugi sprehodi, spoznala sva, da imava veliko skupnega in da bi se v kratkem času lahko zgodilo tudi kaj več. Pa se tudi je! Uživava vsak trenutek, vikendi, dopusti vse je namesto sivine dobilo živahne barve. Oba sva vesela, da obstaja vaš portal drugače se najini poti gotovo nikoli ne bi srečali. Bolj kot to, da se potegujeva za poroko, je dejstvo, da se ne bi spoznala, če vas ne bi bilo.

Ljudje naj zaupajo tej strani, ker takih spletnih strani ni! Veva, da je veliko ljudem težko povedati, da so se spoznali na ona-on, čeprav sva nekatere med njimi ravno midva usmerila k vam. Ne razumeva, zakaj jih je sram priznati in deliti svojo zgodbo z drugimi, saj to pomeni, samo še ena srečna zgodba več! Lojzi je kar nekaj časa iskal partnerko na ona-on.com, potem pa je našel mene – točno tako kot si jo je želel. Vsem, ki se iščete srečo, le pogum, ona-on.com je prava izbira, le malo vztrajnosti in kanček sreče je treba.

Več
Andrej (33)
Smiley
Katja (32)

Po daljšem premisleku sva se odločila, da deliva najino zgodbo, ki se je pričela z vašo pomočjo.

V letu 2013 so se dogajale slabe in dobre stvari. A zaključilo se je neverjetno. Najin prvi zmenek je bil 30.11.13. Sicer bi se morala srečati že kakšen dan prej, a sva preložila zaradi bolezni. Na zmenek sva šla brez velikih pričakovanj, ker sva s prejšnjimi srečanji imela oba malce smole. Prav tako je bila Katja skeptična kako bo, ker sva preko maila ugotovila, da sva bila včasih sokrajana, a se nikoli nisva srečala. Kaj kmalu sva ugotovila, da sva oba sproščena, da se rada smejiva in da sva gurmana. In tu se je najina zgodba nadaljevala…, hrana :-).

Najprej sva popila čaj, potem sva se odpravila na pico. Najina večerja je trajala vse do 1 ure zjutraj. V tem času sva ugotovila, da na svet gledava zelo podobno, da sva oba po horoskopu rak…, rojena sva 21.7. in 22.7. in loči naju samo leto dni. Zmenek pa se še ni zaključil s poljubom. Dogovorila sva se za nedeljsko kosilo in ogled filma v kinu. Drugi zmenek je trajal skoraj cel dan in zaključil s poljubom ;-).

Potem so se stvari začele hitro odvijati. V najini zvezi imajo veliko vlogo od samega začetka tudi Eva, Maša in Zarja. To so Katjine hčere iz prejšnjega zakona. Ker smo se hitro ujeli, in ker je bilo enosobno stanovanje premalo za vse, sva se po slabih 2 mesecih odločila za skupno življenje v večjem stanovanju. Ker sva oba ljubitelja potovanj, sva kaj kmalu začela raziskovati Balkan. Začetek najine zveze je zaznamovala tudi Andrejeva bolezen, a sva skupaj prebrodila to oviro. Proti koncu poletja 2014, torej po približno 8 mesecih naju je presenetila čudovita novica. Napovedal se je nov družinski član, ki ga pričakujeva v mesecu maju letos. Ravno danes sem že v porodnišnici, malce bo pohitel porod, kot vse kaže.

V naslednjem letu načrtujeva poroko. Želiva si jo bolj v poletnih mesecih, ko bo najin malček že shodil, da nama bo lahko najin sinček prinesel prstana, ki bosta zaznamovala in okronala najino srečo.

Več
Srečko (54)
Smiley
Metka (50)

Kako sva se spoznala? Jaz sem bila že drugo leto na Ona-on.com. Spoznavala sem ljudi. Srečko je bil “novi” po tistem, ko mu je umrla žena. Sledilo je nekaj pisne komunikacije, telefonov, hitro sva nadaljevala s spoznavanjem v živo. Po treh letih sva se ob podpori najinih velikih otrok poročila in zdaj živiva skupno, čudovito življenje.

Več
Andrej (31)
Smiley
Špela (27)

Čeprav sem bila skeptična glede spoznavanja preko interneta, sem se prijavila na Ona-on.com. Po nekaj sporočilih na vašem portalu sva še nekaj dni komunicirala preko elektronske pošte, nato pa sva se ob koncu tedna dobila. Šla sva na dolg sprehod, ki nama je ob prijetnem klepetu kar prehitro minil. Zato sva se ponovno dobila naslednji dan in še dan zatem. Kmalu bova praznovala prvo obletnico najine skupne poti in oba se strinjava, da nama je vedno lepše.

Več
Goran (32)
Smiley
Tina (35)

Po dveh mesecih na Ona-On.com sem prebral zanimiv uvod v profil, sedaj moje ljubljene osebe Tine: “Najlepših stvari se ne da kupiti” in dodal sem “Ampak jih moraš v življenju doživeti”. Spontano sem nadeljeval Tinin uvod in po dveh tednih dopisovanja, sva se slišala in kmalu srečala. Šla sva v kino in potem k meni, kjer sva preživela tri prečudovite dni, bila je v mojem “ujetništvu”. Zdaj večino časa preživim pri njej in ko sva skupaj nama je lepo. Bodite vztrajni, sam nisem verjel da bom nekoga tako čustveno spoznal preko interneta ali kako drugače. Ker ta dan, ko sva se na Ona-On-com našla, sem se hotel odjaviti s portala. Hvala Ona-On.com!

Več
Drago (36)
Smiley
Maja (46)

Spoznala sva se v klepetalnici na ona-on.com, mislim da ji je bil najprej všeč moj humor ;-) Jaz iz Ljubljane, ona iz Jesenic, vendar to ni bila ovira. Dobila sva se na kavi, nato sva šla v kino, takoj sva se ujela. Danes je od tega že 6 let, zdaj živiva skupaj v Ljubljani in prav lepo se imava. Hvala vam!

Več
Marko (34)
Smiley
Maruša (35)

Bilo je leto 2005, veselo leto za druženje s prijatelji in odkrivanje novega. Prijateljica mi je povedala za ona-on in takoj sem se prijavila. Po nekaj mesecih klepetanja in sklepanja različnih prijateljstev sem postala pozorna na simpatičen opis profila pod imenom »m«. Povabila sem ga na chat in tam sva se potem dobivala naslednje dni, tedne. Končno sva se dogovorila za srečanje v živo. Ko sva se zagledala, se nama je zdelo, da se poznava že od nekdaj. Po več mesecih zadrževanja in nihanja sva ugotovila, da ne moreva biti samo prijatelja. Bil je veseli december! Od tedaj sva neločljiva. Poletje sva začinila s poroko in že naslednji december držala v naročju najinega prvega otročička. Danes imava dva mulčka. Ko naju kdo vpraša, kako sva se spoznala in poveva, da na internetu, na ona-on, včasih kdo začudeno pogleda. Ampak za naju je to edinstvena izkušnja, ki se je vedno rada spominjava. Pa ne le to! Z ona-on imava kar nekaj skupnih prijateljev iz tistega časa. Neprecenljivo.

Več
Daniel (30)
Smiley
Martina (31)

Bil sem registriran na ona-on slabih mecec dni, nekaj puncam sem jaz kliknil GO/NO GO, nekaj jih pa je meni. Načeloma na profile brez fotografije nisem odgovarjal, vendar sem pri enem naredil izjemo. In to je bila usodna, moja TINA. Preko portala sva si izmenjala telefonsko, mail, nadaljevala z par spoznavnimi e-maili ter nekaj SMS sporočil. Že v enem tednu dopisovanja sva se dogovorila, da se dobiva na prvi spoznavni neobvezni kavi. Ker sva se pač dobila pozneje zvečer, kot sva prvotno bila dogovorjena, sem pač v SMS sporočilu napisal: »Ampak vedi, da ne bom dolgo ostal, ker zjutraj zgodaj vstanem«, pa sva vseeno klepetala do pol enih zjutraj, …. potem sva se dogovorila za drugo kavo, pa še tretjo, in skupaj šla malo ven, pa še četrtič, in postopoma sva se zaljubila, tako da nisva hotela biti drug brez drugega. Kar kmalu sva se dogovorila, da greva skupaj na izlet v Srbijo, …. zdaj sva že naredila plane za skupni dopust, že ta vikend greva spet skupaj na morje,…. vsak trenutek, ki ga lahko, ga preživiva skupaj. Razmišljava in večkrat se začneva pogovarjati tudi o skupnem življenju, vendar se tako resne teme še nimava poguma lotiti, ker nama je lepo tako kot je.

Več
Rok (27)
Smiley
Nina (27)

Najina zgodba je za naju zanimiva a vendar za nekatere nenavadna. Začne se s tem, da je meni profil na Ona-on.com ustvarila kolegica. Sčasoma sem ga dopolnil, dodal sliko in nato začel aktivno uporabljati. Spletno zmenkarstvo mi je nekako bolj pri srcu, ker si na internetu lahko enostavno odkrit. Po nekaj neuspelih poskusih in razočaranjih sem spoznal Nino. Že v on-line komunikaciji je med nama preskočila iskrica, ki je po približno mesecu dni dopisovanja preskočila še, ko sva se srečala v živo. Tako se je začela graditi najina veza. Zdaj sva v pripravah na poroko, pred letom in pol pa se nama je rodila hčerka. Kljub temu, da sva predhodno imela skupno prijateljico, se najini poti brez posredovanja Ona-on.com ne bi srečali.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!