Goran (29)
Smiley
Barbara (28)

Goran je bil na portalu prijavljen precej časa,preden sem si po prigovarjanju prijateljice tudi jaz ustvarila profil. Najprej sva se spoznavala na chatu,kasneje je komunikacija stekla preko telefona in kmalu sva se dobila tudi v živo. Moram priznati,da me je pritegnil njegov smisel za humor, iskrica pa je preskočila že na prvem zmenku..Mineva drugo leto najine zveze in pred kratkim sva se preselila v njegov rodni Maribor… za vse ki dvomijo:Ona-On zares deluje!!!!

Več
Robert (34)
Smiley
Nuša (23)

Na portal Ona-On.com sem se prijavil po pričanju svojega direktorja, ki je bil uspešen pri iskanju svoje “partnerke” že v dveh tednih in profil zaprl (šlo mu je v prvo). Edina punca, ki jo je kliknil, ga je zagrabila in vse do danes ne izpustila.

Ker sem imel po 14. letih veze, v kateri sta nastala tudi dva otroka, smolo in se je takratna partnerka in mati obeh otrok odločila za svojo lastno in drugačno pot in me tako predstavila pred dejstvo, da sem prvič v življenju kar naenkrat sam, brez vsega, sem zagrabil direktorjevo idejo o vašem portalu. Dosledno sem izpolnil vse zahtevane in nezahtevane podatke za profil, plačal prijavnino in se veselo podal na vsakodnevno, večerno, več-urno »chatanje«. Glede na nadpovprečno izpolnjen profil in svojo zgovornost ter iskrenost, ki nikoli ne izgine, sem imel kar precej sreče že v prvih dveh tednih. Vse se je dogajalo, kot je napovedal »šef«. Kljub temu, da sem na začetku bil skeptičen, se je izkazalo, da so na Ona-On.com portalu le tudi »pravi« in enako misleči ljudje, ki ne samo zapravljajo časa drugim. Na portalu nisem niti enkrat kot prvi kliknil gumba GO, NO-GO, ampak sem ga uporabljal le kot potrditev ali zavrnitev od drugih. Čeprav slednjega ni bilo. : – ) Skratka, prva dva zmenka nista bila nič posebnega in se je pot tam tudi zaključila. Na tretjem zmenku pa se je stvar obrnila in izkazala za dobro. Vendar odločilen je bil četrti zmenek, ki še traja vsak dan in vsak večer. Kljub temu, da že skoraj praktično živiva pod eno streho, imava vsak dan zmenek : – ). Prvi korak je naredila (kot vedno) ona. Prvič sva se dobila v Siesta baru na Brnčičevi ob 18h in ostala na prvem zmenku vse do pol dveh zjutraj. V roku enega tedna sva nadaljevala s še dvema zmenkoma na isti lokaciji s približno enakim trajanjem : – ) (cca. 7 ur). Nato sva iz različnih razlogov naredila en mesec pavze. Nisva bila odločena in odločna, vendar sva se dodobra »upeljela,« ko sem v času »enomesečne pavze« imel prometno nesrečo in me je obiskala v UKC LJ. Takoj je opustila nadaljnje iskanje in se odjavila iz portala. 

V zahvalo Ona-On.com portalu lahko rečem le hvala, da sem imel srečo spoznat (in to vse že v četrto, po slabem mesecu dni od prve prijave) sorodno dušo oziroma dekle, ki je sicer enajst let mlajše, vendar popolnoma identično v mentalnem in vsesplošno življenjskem razmišljanju ter pogledu na svet. Prav tako je neverjetno, kakšna ljubezen se poraja dvostransko iz strani mojih otrok do Nuše in obratno. Funkcioniranje je lahko zelo enostavno in lepo, če le funkcioniraš enako kot partner. Hvala Ona-On.com portal! Obema so se odprla popolnoma nova vrata v svet. Po vsem negativnem, kar se nama je zgodilo, se stvari razpletajo samo še na bolje in v pozitivno smer. 

Skratka, hvala za to stran, vredna je vsakega centa!

Več
Urša (24)
Smiley
Sandi (30)

Jaz sem s stranjo ona-on.com bolj “preganjala dolgčas” kot pa iskala partnerja. Vendar vsak, ki se prijavi na ta portal, potiho upa, da bo našel nekoga, ki mu bo spodnesel tla pod nogami. S klikom GO? na Sandijevo stran, sem dobila pozitiven odgovor. On je dan pred tem plačal članarino in tako mi je lahko poslal sporočilce s kontaktom. Po nekaj dneh dopisovanja preko Facebooka in telefona, sva se zmenila, da se dobiva na kavi in čveku. Že po prvem pogledu nama je zaigralo srce.

Po prvem zmenku sva šla oba domov brez kakršnihkoli pričakovanj, da se bo razvilo kaj več. Vendar pa sva sedaj zaradi mojega poguma in njegove volje, da se spet dobiva, srečna skupaj, čeprav naju ločuje okrog 100 km. Zaradi ljubezni se je vredno prilagajati, potruditi in vztrajati. To se nama je izplačalo in polepšalo te mrzle zimske dni. : – ) Upam, da vsak najde nekoga, ki mu spodnese tla pod nogami!

Več
Gorazd (35)
Smiley
Ines (36)

Zveza še vedno traja in je čarobna. Poglablja se iz meseca v mesec. Ker sem ločena, mama treh otrok, torej polno zaposlena, nisem imela časa hodit ven. Sodelavec mi je predlagal Ona-on.com. Potem, ko sem se prijavila, so prošnje in obvestila začela kar deževati. Gorazd se mi je z iskrenim in simpatičnim pismom takoj zdel drugačen od tistih ki so se ponujali bolj direktno. Zamenjala sva si elektronske naslove in pogovore nadaljevala tam.
Vmes je že spoznal moje otroke, ravno ta vikend pa gremo skupaj prvič za nekaj dni na dopust. Pogovarjava se tudi o skupni selitvi
Skratka, ko sem že skoraj obupala nad tem, da nekje še obstaja nekdo za moje srce, se je pojavil ON, ki je iskren, ljubeč, simpatičen, pozitiven in čustven moški. On mi je pomagal prebroditi bolečino po ločitvi, odprl mi je drugačen pogled na svet, v katerega vedno bolj verjamem…
Vašemu portalu pa želim vse najboljše.

Več
Darko (35)
Smiley
Katja (32)

Ko se zazdi, da je nemogoče naleteti na pravega, se najenostavnejša rešitev izkaže za pravilno. Nič “pametnega” v službi, tudi med vsemi, ki jih spoznaš med hribolazništvom, kolesarjenjem, tekom…nič, da o večernih poznanstvih v klubih, na zabavah, sploh ne govorim. Z veliko pomisleki sem dala oglas, po 4. zmenkih je bil na vrsti Dare. Me je peljal na Kamniško sedlo in ven plesat, pa sem bila “pečena”. Saj sva oba vedela, koga in česa si želiva. To je bilo jeseni 2005. Po dobrih 5. letih imava 2 punčki in enega fanta in še veliko zaljubljenih trenutkov :)

Več
Tone (44)
Smiley
Breda (44)

Z veseljem vam sporočava, da vam je uspelo najti in združiti še dva srčka, ki uživata v trenutkih skupnega druženja in medsebojne nežnosti.
Našla sva se Lubica1 in Kozorog68 oziroma drugače povedano Breda in Tone. V kratkem se bova umaknila iz portala Ona-On.com, se vam pa iskreno zahvaljujeva za njegov obstoj,
ki nama je omogočil najino srečanje in nadaljevanje skupne poti. Verjetno pa je najina zgodba podobna veliko drugim: po dolgem oklevanju me je Tone le “kliknil” in vzpostavil
prvi kontakt, sledilo je dopisovanje, ki ni trajalo več kot dva tedna, nato pa sva se odločila za srečanje v živo. Ki je bilo za prvo srečanje resnično dolgo, saj nama je uspelo v
istem lokalu presedeti skupaj kar celih osem ur. In … zdaj nastaja zgodba o ljubezni, ki traja že dobra dva meseca in prepričana sva, da bo obstala. Lepo bodite.

Več
Klemen (23)
Smiley
Kristina (24)

Na Ona-On.com sva se oba prijavila iz radovednosti o tem ali s pomočjo spleta res lahko najdemo svojo sorodno dušo. Seveda nama je to uspelo. Prvi korak sem naredila jaz, saj mi je bila njegova stran tako zelo všeč, da sem ga dodala med priljubljene. Naslednjič ko je bil dosegljiv sem ga kliknila in tako se je začelo najino spoznavanje. Po dobrem tednu klepetanja sva se v Škocjanu prvic srečala na pijači. Tam so padle prve prave iskrice. Sedaj sva skupaj že približno šest mesecev. Po treh mesecih sva se že tudi zaročila. Oba sva zelo vesela, da sva se z Vašo pomočjo lahko spoznala in seveda to želiva tudi ostalim. Hvala!

Več
Alojz (58)
Smiley
Maja (54)

Dvakrat je prijateljica malo podvomila v najino zvezo, vendar se je odločila za osebno srečanje. Po nekaj srečanjih in enodnevnih izletih sva skupaj preživela nekaj dni dopusta na morju in se odločila za zvezo, ki je še na začetku, a sva oba optimistična. Spoznavava se že z najinimi otroki in prijatelji.

Več
Mark (41)
Smiley
Petra (37)

Kliknila sem na profil, ki me je pritegnil zaradi besede “inovativnost” … Nato sva si dopisovala tri mesece, ne da bi si izmenjala fotografije. Romantično je bilo nadvse. Vzburjenja so naraščala in besede so bile vse ljubeznivejše … Enkrat na začetku sem se -ker mi nekaj ni bilo prav- poslovila od njega, pa sem se nato čez nekaj dni vrnila, proti koncu dopisovanja pa me je -ker nekaj časa nisem odgovorila na e-mail- odslovil on. K sreči sva se ponovno našla. Nato sva si izmenjala telefonske številke in se nekajkrat pogovarjala po telefonu v oziru, da se zmeniva za (o)srečitev v živo. Moja kolena so se ob njegovem glasu povsem ošibila in postajala sem iz hipa v hip bolj lirična … Ker se je tak občutek nadaljeval, je vse postalo … smiselno. Prvič sva se srečala na Bledu in kmalu se nisva mogla več ločiti drug od drugega. Mislim, da bo to zgodba s srečnim koncem, četudi gotovo kake grenke ne bo manjkalo. Življenje je živ čudež in nič drugega. Amen.

Več
Mitja (40)
Smiley
Polona (44)

On me je kliknil in mi na ona-on.com napisal e-mail. Dodala sem ga med priljubljene in še isti dan sva si dopisovala na g-mailu. Popoldan sva se slišala po telefonu; kemija je delovala takoj. Zvečer sva se dobila na zmenku in zdaj tičiva skupaj zelo pogosto …

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!