Srečko (54)
Smiley
Metka (50)

Kako sva se spoznala? Jaz sem bila že drugo leto na Ona-on.com. Spoznavala sem ljudi. Srečko je bil “novi” po tistem, ko mu je umrla žena. Sledilo je nekaj pisne komunikacije, telefonov, hitro sva nadaljevala s spoznavanjem v živo. Po treh letih sva se ob podpori najinih velikih otrok poročila in zdaj živiva skupno, čudovito življenje.

Več
Andrej (31)
Smiley
Špela (27)

Čeprav sem bila skeptična glede spoznavanja preko interneta, sem se prijavila na Ona-on.com. Po nekaj sporočilih na vašem portalu sva še nekaj dni komunicirala preko elektronske pošte, nato pa sva se ob koncu tedna dobila. Šla sva na dolg sprehod, ki nama je ob prijetnem klepetu kar prehitro minil. Zato sva se ponovno dobila naslednji dan in še dan zatem. Kmalu bova praznovala prvo obletnico najine skupne poti in oba se strinjava, da nama je vedno lepše.

Več
Goran (32)
Smiley
Tina (35)

Po dveh mesecih na Ona-On.com sem prebral zanimiv uvod v profil, sedaj moje ljubljene osebe Tine: “Najlepših stvari se ne da kupiti” in dodal sem “Ampak jih moraš v življenju doživeti”. Spontano sem nadeljeval Tinin uvod in po dveh tednih dopisovanja, sva se slišala in kmalu srečala. Šla sva v kino in potem k meni, kjer sva preživela tri prečudovite dni, bila je v mojem “ujetništvu”. Zdaj večino časa preživim pri njej in ko sva skupaj nama je lepo. Bodite vztrajni, sam nisem verjel da bom nekoga tako čustveno spoznal preko interneta ali kako drugače. Ker ta dan, ko sva se na Ona-On-com našla, sem se hotel odjaviti s portala. Hvala Ona-On.com!

Več
Robert (34)
Smiley
Nuša (23)

Na portal Ona-On.com sem se prijavil po pričanju svojega direktorja, ki je bil uspešen pri iskanju svoje “partnerke” že v dveh tednih in profil zaprl (šlo mu je v prvo). Edina punca, ki jo je kliknil, ga je zagrabila in vse do danes ne izpustila.

Ker sem imel po 14. letih veze, v kateri sta nastala tudi dva otroka, smolo in se je takratna partnerka in mati obeh otrok odločila za svojo lastno in drugačno pot in me tako predstavila pred dejstvo, da sem prvič v življenju kar naenkrat sam, brez vsega, sem zagrabil direktorjevo idejo o vašem portalu. Dosledno sem izpolnil vse zahtevane in nezahtevane podatke za profil, plačal prijavnino in se veselo podal na vsakodnevno, večerno, več-urno »chatanje«. Glede na nadpovprečno izpolnjen profil in svojo zgovornost ter iskrenost, ki nikoli ne izgine, sem imel kar precej sreče že v prvih dveh tednih. Vse se je dogajalo, kot je napovedal »šef«. Kljub temu, da sem na začetku bil skeptičen, se je izkazalo, da so na Ona-On.com portalu le tudi »pravi« in enako misleči ljudje, ki ne samo zapravljajo časa drugim. Na portalu nisem niti enkrat kot prvi kliknil gumba GO, NO-GO, ampak sem ga uporabljal le kot potrditev ali zavrnitev od drugih. Čeprav slednjega ni bilo. : – ) Skratka, prva dva zmenka nista bila nič posebnega in se je pot tam tudi zaključila. Na tretjem zmenku pa se je stvar obrnila in izkazala za dobro. Vendar odločilen je bil četrti zmenek, ki še traja vsak dan in vsak večer. Kljub temu, da že skoraj praktično živiva pod eno streho, imava vsak dan zmenek : – ). Prvi korak je naredila (kot vedno) ona. Prvič sva se dobila v Siesta baru na Brnčičevi ob 18h in ostala na prvem zmenku vse do pol dveh zjutraj. V roku enega tedna sva nadaljevala s še dvema zmenkoma na isti lokaciji s približno enakim trajanjem : – ) (cca. 7 ur). Nato sva iz različnih razlogov naredila en mesec pavze. Nisva bila odločena in odločna, vendar sva se dodobra »upeljela,« ko sem v času »enomesečne pavze« imel prometno nesrečo in me je obiskala v UKC LJ. Takoj je opustila nadaljnje iskanje in se odjavila iz portala. 

V zahvalo Ona-On.com portalu lahko rečem le hvala, da sem imel srečo spoznat (in to vse že v četrto, po slabem mesecu dni od prve prijave) sorodno dušo oziroma dekle, ki je sicer enajst let mlajše, vendar popolnoma identično v mentalnem in vsesplošno življenjskem razmišljanju ter pogledu na svet. Prav tako je neverjetno, kakšna ljubezen se poraja dvostransko iz strani mojih otrok do Nuše in obratno. Funkcioniranje je lahko zelo enostavno in lepo, če le funkcioniraš enako kot partner. Hvala Ona-On.com portal! Obema so se odprla popolnoma nova vrata v svet. Po vsem negativnem, kar se nama je zgodilo, se stvari razpletajo samo še na bolje in v pozitivno smer. 

Skratka, hvala za to stran, vredna je vsakega centa!

Več
Daniel (30)
Smiley
Martina (31)

Bil sem registriran na ona-on slabih mecec dni, nekaj puncam sem jaz kliknil GO/NO GO, nekaj jih pa je meni. Načeloma na profile brez fotografije nisem odgovarjal, vendar sem pri enem naredil izjemo. In to je bila usodna, moja TINA. Preko portala sva si izmenjala telefonsko, mail, nadaljevala z par spoznavnimi e-maili ter nekaj SMS sporočil. Že v enem tednu dopisovanja sva se dogovorila, da se dobiva na prvi spoznavni neobvezni kavi. Ker sva se pač dobila pozneje zvečer, kot sva prvotno bila dogovorjena, sem pač v SMS sporočilu napisal: »Ampak vedi, da ne bom dolgo ostal, ker zjutraj zgodaj vstanem«, pa sva vseeno klepetala do pol enih zjutraj, …. potem sva se dogovorila za drugo kavo, pa še tretjo, in skupaj šla malo ven, pa še četrtič, in postopoma sva se zaljubila, tako da nisva hotela biti drug brez drugega. Kar kmalu sva se dogovorila, da greva skupaj na izlet v Srbijo, …. zdaj sva že naredila plane za skupni dopust, že ta vikend greva spet skupaj na morje,…. vsak trenutek, ki ga lahko, ga preživiva skupaj. Razmišljava in večkrat se začneva pogovarjati tudi o skupnem življenju, vendar se tako resne teme še nimava poguma lotiti, ker nama je lepo tako kot je.

Več
Urša (24)
Smiley
Sandi (30)

Jaz sem s stranjo ona-on.com bolj “preganjala dolgčas” kot pa iskala partnerja. Vendar vsak, ki se prijavi na ta portal, potiho upa, da bo našel nekoga, ki mu bo spodnesel tla pod nogami. S klikom GO? na Sandijevo stran, sem dobila pozitiven odgovor. On je dan pred tem plačal članarino in tako mi je lahko poslal sporočilce s kontaktom. Po nekaj dneh dopisovanja preko Facebooka in telefona, sva se zmenila, da se dobiva na kavi in čveku. Že po prvem pogledu nama je zaigralo srce.

Po prvem zmenku sva šla oba domov brez kakršnihkoli pričakovanj, da se bo razvilo kaj več. Vendar pa sva sedaj zaradi mojega poguma in njegove volje, da se spet dobiva, srečna skupaj, čeprav naju ločuje okrog 100 km. Zaradi ljubezni se je vredno prilagajati, potruditi in vztrajati. To se nama je izplačalo in polepšalo te mrzle zimske dni. : – ) Upam, da vsak najde nekoga, ki mu spodnese tla pod nogami!

Več
Marko (34)
Smiley
Maruša (35)

Bilo je leto 2005, veselo leto za druženje s prijatelji in odkrivanje novega. Prijateljica mi je povedala za ona-on in takoj sem se prijavila. Po nekaj mesecih klepetanja in sklepanja različnih prijateljstev sem postala pozorna na simpatičen opis profila pod imenom »m«. Povabila sem ga na chat in tam sva se potem dobivala naslednje dni, tedne. Končno sva se dogovorila za srečanje v živo. Ko sva se zagledala, se nama je zdelo, da se poznava že od nekdaj. Po več mesecih zadrževanja in nihanja sva ugotovila, da ne moreva biti samo prijatelja. Bil je veseli december! Od tedaj sva neločljiva. Poletje sva začinila s poroko in že naslednji december držala v naročju najinega prvega otročička. Danes imava dva mulčka. Ko naju kdo vpraša, kako sva se spoznala in poveva, da na internetu, na ona-on, včasih kdo začudeno pogleda. Ampak za naju je to edinstvena izkušnja, ki se je vedno rada spominjava. Pa ne le to! Z ona-on imava kar nekaj skupnih prijateljev iz tistega časa. Neprecenljivo.

Več
Rok (27)
Smiley
Nina (27)

Najina zgodba je za naju zanimiva a vendar za nekatere nenavadna. Začne se s tem, da je meni profil na Ona-on.com ustvarila kolegica. Sčasoma sem ga dopolnil, dodal sliko in nato začel aktivno uporabljati. Spletno zmenkarstvo mi je nekako bolj pri srcu, ker si na internetu lahko enostavno odkrit. Po nekaj neuspelih poskusih in razočaranjih sem spoznal Nino. Že v on-line komunikaciji je med nama preskočila iskrica, ki je po približno mesecu dni dopisovanja preskočila še, ko sva se srečala v živo. Tako se je začela graditi najina veza. Zdaj sva v pripravah na poroko, pred letom in pol pa se nama je rodila hčerka. Kljub temu, da sva predhodno imela skupno prijateljico, se najini poti brez posredovanja Ona-on.com ne bi srečali.

Več
Drago (36)
Smiley
Maja (46)

Spoznala sva se v klepetalnici na ona-on.com, mislim da ji je bil najprej všeč moj humor ;-) Jaz iz Ljubljane, ona iz Jesenic, vendar to ni bila ovira. Dobila sva se na kavi, nato sva šla v kino, takoj sva se ujela. Danes je od tega že 6 let, zdaj živiva skupaj v Ljubljani in prav lepo se imava. Hvala vam!

Več
Goran (29)
Smiley
Barbara (28)

Goran je bil na portalu prijavljen precej časa,preden sem si po prigovarjanju prijateljice tudi jaz ustvarila profil. Najprej sva se spoznavala na chatu,kasneje je komunikacija stekla preko telefona in kmalu sva se dobila tudi v živo. Moram priznati,da me je pritegnil njegov smisel za humor, iskrica pa je preskočila že na prvem zmenku..Mineva drugo leto najine zveze in pred kratkim sva se preselila v njegov rodni Maribor… za vse ki dvomijo:Ona-On zares deluje!!!!

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!