Mare (50)
Smiley
Barbara (50)

Če imaš kanček pozitivizma, če nisi črnogled, če sprejmeš dejsta da smo vsak zase idividum, potem najdeš sorodno dušo tudi preko tega načina spoznavanja.

Več
Kristijan (39)
Smiley
Marina (40)

Žena me je kontaktirala preko portala ona-on.com pred točno devetimi leti. Bil sem njej prvi in edini kontakt. Sam sem bil na portalu dva meseca. Do prvega srečanja je prišlo po nekaj tednih dopisovanja, ko me je presenetila in pričakala na letališču ob prihodu s službene poti. Za razliko od nje, jaz do takrat nisem vedel, kako izgleda, saj ni imela objavljene fotografije. Presenečenje je bilo toliko bolj popolno. Po enem mesecu sva že živela skupaj, saj sva se prej preko dopisovanja na ona-on.com zelo dobro spoznala. Kasneje sva se tudi poročila. Imava dva sinova stara 3 in 5 let.
Osebno imava z ženo zelo pozitivne izkušnje s portalom ona-on.com. Podobno tudi ženin brat in tudi moj najboljši prijatelj. Vsakemu do sedaj sem priporočal ona-on.com, res pa je, da marsikdo vztraja na tradicionalnem načinu spoznavanja in je še vedno samski … Mislim, da bi osebno na tradicionalen način zelo težko našel partnerko s katero bi se ujel tako dobro kot s svojo ženo.

Več
Alojz (58)
Smiley
Maja (54)

Dvakrat je prijateljica malo podvomila v najino zvezo, vendar se je odločila za osebno srečanje. Po nekaj srečanjih in enodnevnih izletih sva skupaj preživela nekaj dni dopusta na morju in se odločila za zvezo, ki je še na začetku, a sva oba optimistična. Spoznavava se že z najinimi otroki in prijatelji.

Več
Mitja (40)
Smiley
Polona (44)

On me je kliknil in mi na ona-on.com napisal e-mail. Dodala sem ga med priljubljene in še isti dan sva si dopisovala na g-mailu. Popoldan sva se slišala po telefonu; kemija je delovala takoj. Zvečer sva se dobila na zmenku in zdaj tičiva skupaj zelo pogosto …

Več
Matjažek (32)
Smiley
Darja (28)

Bil sem dvomesečni naročnik, vendar takrat ni bilo sreče. Potem pa ste mi podarili darilne bonuse, in sicer nekaj dni članstva. Čisto v zadnjem bonusu je uspelo. Mislim, da bo vaša skromna radodarnost bistveno vplivala na nadaljnji potek mojega življenja. Hvala vam iz vsega srca.

Več
Andr1981 (31)
Smiley
Zvezdica3 (29)

Na spletni portal Ona-On.com sem se prijavila z upanjem, da spoznam nekoga, ki bo obarval moj svet. Našel me je on. Najin prvi zmenek je bil prežet s smehom in prijetnim pogovorom. Vse od takrat dalje preživljava čarobne trenutke v dvoje, kujeva načrte za prihodnost in se veseliva vsega, kar nama bo čas prinesel. Našla sva tisto, kar sva iskala.
Zahvaljujeva se ekipi Ona-On, saj se brez vas ne bi našla in vam želiva še obilo takih srečnih zgodb.

Več
Vanjek (27)
Smiley
Vanjica88 (25)

Ja, ona on mi je prinesel partnerja, ki sem si ga zmeraj želela. In to ravno, ko sem že nehala verjeti. Hvala vam!

Več
Vilc (28)
Smiley
Klara (27)

Po prebrani predstavitvi sva si poslana sončka, poklepetala in spoznala, da imava mnogo skupnih interesov. Dobila sva se “na kavi” in doživela obojestransko simpatijo.
Sva v fazi spoznavanja, zadovoljna drug z drugim; kako bo naprej bomo videli. Pustimo se presenetiti.
Kot pravi moj novi prijatelj: “Luč je na koncu tunela!” Hvala, tudi drugim želim mnogo svetlobe in lučk v srcu.

Več
Elefant99 (25)
Smiley
Elefantka99 (23)

Po nekaj izmenjanih splošnih, a prijetnih stavkih preko portala, sva si izmenjala tudi gsm številki in prešla na bolj živo komunikacijo. Potegnilo naju je tudi po tej strani, tako da je bil zmenek v živo samo še vprašanje časa. Že po prvi uri zmenka nama je bilo obema jasno, da to ni samo spoznavni in zadnji zmenek … Sedaj pa nama je lepo…

Več
Jure (37)
Smiley
Mili (32)

Spoznala sva se preko portala Ona-On.com. Prvi zmenek sta bila pijača in kosilo, drugi bazen, tretji kino. Majhna iskrica je preskočila že med najinim dopisovanjem po e-mailu (preden sva se spoznala v živo), “ta velika” iskrica pa na tretjem zmenku. Oba sva zelo zaljubljena in zaenkrat kaže, da bi to lahko bilo to.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!