Kristijan (39)
Smiley
Marina (40)

Žena me je kontaktirala preko portala ona-on.com pred točno devetimi leti. Bil sem njej prvi in edini kontakt. Sam sem bil na portalu dva meseca. Do prvega srečanja je prišlo po nekaj tednih dopisovanja, ko me je presenetila in pričakala na letališču ob prihodu s službene poti. Za razliko od nje, jaz do takrat nisem vedel, kako izgleda, saj ni imela objavljene fotografije. Presenečenje je bilo toliko bolj popolno. Po enem mesecu sva že živela skupaj, saj sva se prej preko dopisovanja na ona-on.com zelo dobro spoznala. Kasneje sva se tudi poročila. Imava dva sinova stara 3 in 5 let.
Osebno imava z ženo zelo pozitivne izkušnje s portalom ona-on.com. Podobno tudi ženin brat in tudi moj najboljši prijatelj. Vsakemu do sedaj sem priporočal ona-on.com, res pa je, da marsikdo vztraja na tradicionalnem načinu spoznavanja in je še vedno samski … Mislim, da bi osebno na tradicionalen način zelo težko našel partnerko s katero bi se ujel tako dobro kot s svojo ženo.

Več
Jure (44)
Smiley
Andreja (41)

Na Ona-On.com sem se prijavil bolj iz radovednosti, Andreja pa je bila na portalu že dalj časa. Dobil sem več všečkov, odgovoril pa sem samo na Andrejinega in potem se je vse skupaj začelo odvijati. Prvič sva se srečala na morju, kjer je bila na dopustu, jaz pa sem jo prišel obiskat (oba sva z Gorenjske). Potem pa sva bila veliko na telefonu, ogromo na SMS-jih, hodila sva v kino in na skupne izlete … Sedaj pa čas -kolikor se le da- preživljava skupaj. Nisem verjel, da bom še kdaj tako zaljubljen. Lepo nama je, enako želim tudi vsem ostalim iščočim na portalu Ona-On.com.

Več
Andrej (21)
Smiley
Polona (20)

Na Ona-on.com sem se prijavila predvsem iz radovednosti, saj nisem iskala partnerja, kljub temu, da je stran dejansko namenjena predvsem temu. Kar nekaj časa sem bila prijavljena in pisalo mi je veliko različnih oseb, vendar nekako nisem bila zainteresirana in odpisala sem le nekaj osebam (približno štirim). Kljub temu, da so vsi iskali zvezo ali kaj podobnega (jaz pa se v to nisem želela spuščati), sem vztrajala in ostala prijavljena, kar se mi je sredi septembra zelo obrestovalo. 
Bilo je že pozno zvečer, ko sem dobila sporočilo. Sporočilo sem prebrala in kot vse druge zaprla. Na nek način mi ni bilo do tega, da bi odpisala, vendar iz srca so prihajale besede »odpiši mu« … 
Tako sem nekaj časa oklevala in mu navsezadnje odpisala. Izmenjala sva si kontakte in nato prešla na klepet. Klepetala sva ure in ure in nisva se naveličala, odkrila sva kar nekaj skupnih točk, ki so naju na nek način še bolj združile. Kljub temu, da sva se zelo ujela, sva dejala, da si oba želiva biti še nekaj časa samska, saj sva šele pred kratkim končala kar dolgotrajni zvezi. 
Usoden pa je bil natanko 31. september. Sklenila sva, da se spoznava še v živo. Bil je deževen dan, a naju niti to ni ustavilo, saj oba obožujeva deževne dni. Ker nisva bila zainteresirana za sprehod po Ljubljani ali podobno, sva se odločila, da greva kar k njemu. Tam sva klepetala približno štiri ali pet ur in kar nisva mogla končati. Vendar ura je bila pozna in morala sem se vrniti domov, saj je bilo potrebno naslednji dan zgodaj vstati. Pospremil me je tik do doma, preden sva se dokončno poslovila, pa me je vprašal, če me lahko poljubi. Preden sem do konca izrekla ja, sem se že dvignila na prste na nogah in se mu približala tako kot on meni in tu se je zgodil … najin prvi poljub v dežju … 
Kot sva kasneje ugotovila, sva si na nek način po tihem, v sebi oba želela, da bi se med nama zgodilo kaj več kot prijateljstvo in kljub temu da sva želela biti samska še nekaj časa, so naju čustva preplavila in obema so se uresničile skrite želje. Tako sva skupaj sicer šele mesec in pol, ampak si že kujeva načrte za prihodnost, saj nihče od naju ne čuti več tiste najstniške zaljubljenosti, ampak oba čutiva pravo ljubezen, ki jo začutijo le pari, ki so si usojeni. Marsikateri par bi nama to zvezo zavidal, čeprav se tu ne zdi nič pomembnega, ampak če bi želela pisati o vseh dogodivščinah, norijah in romantičnih trenutkih, ki sva jih doživela, bi morala napisati kar knjigo, kajti teh stvari se je samo v mesecu in pol odvilo zelo veliko. 
Vsem, ki morda še vedno iščete svojega pravega, pa naj povem, da ne obupajte in šele ko vam začne srce govoriti kaj je potrebno narediti, takrat to storite in ne bo vam žal. Samo poslušajte glas srca, ki vas nikoli ne izda. Nama je to pomagalo in oba želiva vsem bodočim parom in vsem ostalim, ki ste se že našli, veliko sreče!!

Več
Mare (50)
Smiley
Barbara (50)

Če imaš kanček pozitivizma, če nisi črnogled, če sprejmeš dejsta da smo vsak zase idividum, potem najdeš sorodno dušo tudi preko tega načina spoznavanja.

Več
Miki (45)
Smiley
Miška (43)

Spoznala sva se na portalu ona-on.
Prvi sem bil jaz tisti, ki sem jo kliknil, bil prvi, ki sem ji napisal nekaj uvodnih vrstic… Sledil je ažuren odgovor…in tako sva si izmenjala nekaj krajših mailov, da sva si izmenjala nekaj osnovnih informacij.
Po nekaj dneh je sledil prvi telefonski pogovor, ki je trajal kar uro in cca 40 minut… Veliko, ogromno za prvič. Pogovarjala sva se sproščeno, kot bi se poznala že mnoga leta…
Meniva, da sva si po pogovoru še bolj želela spoznati v živo… Naslednji dan…sva se domenila za destinacijo in uro. Preživela sva prijeten večer, se naklepetala…

Kmalu za tem sva odšla na prvi skupni “izlet” v gore. Čez nekaj dni sva odšla na obalo. Sledil je prvi poljub, nežen, čuten, ki je v spominu še sedaj…
To je bil najin prvi dan, da sva bila skupaj od jutra, do večera…
Od takrat sva skupaj vsak dan…od takrat sva nerazdružljiva…
Po natanko šestih mesecih sva postala zaročenca…srečna oba, zadovoljna in nasmejana vsak dan znova. Drugo leto sledi poroka.

Več
Tomaž (39)
Smiley
Meri (32)

Bilo je nekega lepega dne točno 9. 11. 2012, ko sem videl njen profil. Bil je brez fotografije, imela pa je zelo zanimiv opis, ki mi je močno padel v oči. Rekel sem si, da moram poskusiti srečo. Kliknil sem na GO ali NO-GO in “lej ga zlomka,” ona mi odgovori z GO. TO je smeško, ki je nasmejan, kot sem danes nasmejan jaz (do ušes).  
Poslal sem ji zasebno sporočilo. Ker odgovora ni bilo takoj, sem se domislil, da ji pošljem voščilnico. Poslal sem belo vrtnico, saj takrat še nisem vedel, da je  njena najljubša rožica sončnica. Zraven sem pripisal: “Za lepši večer.”
Za tem sem dobil v svoj nabiralnik njeno pošto z zahvalo za rožico, ki ji ni všeč. Tako se je začelo najino spoznavanje … Najlepša hvala. Priporočil vas bom tudi svojim prijateljem.

Več
Vanjek (27)
Smiley
Vanjica88 (25)

Ja, ona on mi je prinesel partnerja, ki sem si ga zmeraj želela. In to ravno, ko sem že nehala verjeti. Hvala vam!

Več
Matjažek (32)
Smiley
Darja (28)

Bil sem dvomesečni naročnik, vendar takrat ni bilo sreče. Potem pa ste mi podarili darilne bonuse, in sicer nekaj dni članstva. Čisto v zadnjem bonusu je uspelo. Mislim, da bo vaša skromna radodarnost bistveno vplivala na nadaljnji potek mojega življenja. Hvala vam iz vsega srca.

Več
Vilc (28)
Smiley
Klara (27)

Po prebrani predstavitvi sva si poslana sončka, poklepetala in spoznala, da imava mnogo skupnih interesov. Dobila sva se “na kavi” in doživela obojestransko simpatijo.
Sva v fazi spoznavanja, zadovoljna drug z drugim; kako bo naprej bomo videli. Pustimo se presenetiti.
Kot pravi moj novi prijatelj: “Luč je na koncu tunela!” Hvala, tudi drugim želim mnogo svetlobe in lučk v srcu.

Več
Tilen (25)
Smiley
Urška (24)

Pred nekaj manj kot štirimi meseci sem se prijavila na portal Ona-On.com. Po prvem virtualnem srečanju sva si nekaj dni dopisovala preko elektronske pošte, nakar sva se srečala tudi v živo. Po prvem zmenku sva že naslednji vikend preživela skupaj v hribih in od takrat naprej sva nezdružljiva. Sedaj, po treh mesecih zveze, že živiva skupaj.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!