Darko (35)
Smiley
Katja (32)

Ko se zazdi, da je nemogoče naleteti na pravega, se najenostavnejša rešitev izkaže za pravilno. Nič “pametnega” v službi, tudi med vsemi, ki jih spoznaš med hribolazništvom, kolesarjenjem, tekom…nič, da o večernih poznanstvih v klubih, na zabavah, sploh ne govorim. Z veliko pomisleki sem dala oglas, po 4. zmenkih je bil na vrsti Dare. Me je peljal na Kamniško sedlo in ven plesat, pa sem bila “pečena”. Saj sva oba vedela, koga in česa si želiva. To je bilo jeseni 2005. Po dobrih 5. letih imava 2 punčki in enega fanta in še veliko zaljubljenih trenutkov :)

Več
Tone (44)
Smiley
Breda (44)

Z veseljem vam sporočava, da vam je uspelo najti in združiti še dva srčka, ki uživata v trenutkih skupnega druženja in medsebojne nežnosti.
Našla sva se Lubica1 in Kozorog68 oziroma drugače povedano Breda in Tone. V kratkem se bova umaknila iz portala Ona-On.com, se vam pa iskreno zahvaljujeva za njegov obstoj,
ki nama je omogočil najino srečanje in nadaljevanje skupne poti. Verjetno pa je najina zgodba podobna veliko drugim: po dolgem oklevanju me je Tone le “kliknil” in vzpostavil
prvi kontakt, sledilo je dopisovanje, ki ni trajalo več kot dva tedna, nato pa sva se odločila za srečanje v živo. Ki je bilo za prvo srečanje resnično dolgo, saj nama je uspelo v
istem lokalu presedeti skupaj kar celih osem ur. In … zdaj nastaja zgodba o ljubezni, ki traja že dobra dva meseca in prepričana sva, da bo obstala. Lepo bodite.

Več
Klemen (23)
Smiley
Kristina (24)

Na Ona-On.com sva se oba prijavila iz radovednosti o tem ali s pomočjo spleta res lahko najdemo svojo sorodno dušo. Seveda nama je to uspelo. Prvi korak sem naredila jaz, saj mi je bila njegova stran tako zelo všeč, da sem ga dodala med priljubljene. Naslednjič ko je bil dosegljiv sem ga kliknila in tako se je začelo najino spoznavanje. Po dobrem tednu klepetanja sva se v Škocjanu prvic srečala na pijači. Tam so padle prve prave iskrice. Sedaj sva skupaj že približno šest mesecev. Po treh mesecih sva se že tudi zaročila. Oba sva zelo vesela, da sva se z Vašo pomočjo lahko spoznala in seveda to želiva tudi ostalim. Hvala!

Več
Mark (41)
Smiley
Petra (37)

Kliknila sem na profil, ki me je pritegnil zaradi besede “inovativnost” … Nato sva si dopisovala tri mesece, ne da bi si izmenjala fotografije. Romantično je bilo nadvse. Vzburjenja so naraščala in besede so bile vse ljubeznivejše … Enkrat na začetku sem se -ker mi nekaj ni bilo prav- poslovila od njega, pa sem se nato čez nekaj dni vrnila, proti koncu dopisovanja pa me je -ker nekaj časa nisem odgovorila na e-mail- odslovil on. K sreči sva se ponovno našla. Nato sva si izmenjala telefonske številke in se nekajkrat pogovarjala po telefonu v oziru, da se zmeniva za (o)srečitev v živo. Moja kolena so se ob njegovem glasu povsem ošibila in postajala sem iz hipa v hip bolj lirična … Ker se je tak občutek nadaljeval, je vse postalo … smiselno. Prvič sva se srečala na Bledu in kmalu se nisva mogla več ločiti drug od drugega. Mislim, da bo to zgodba s srečnim koncem, četudi gotovo kake grenke ne bo manjkalo. Življenje je živ čudež in nič drugega. Amen.

Več
Miki (45)
Smiley
Miška (43)

Spoznala sva se na portalu ona-on.
Prvi sem bil jaz tisti, ki sem jo kliknil, bil prvi, ki sem ji napisal nekaj uvodnih vrstic… Sledil je ažuren odgovor…in tako sva si izmenjala nekaj krajših mailov, da sva si izmenjala nekaj osnovnih informacij.
Po nekaj dneh je sledil prvi telefonski pogovor, ki je trajal kar uro in cca 40 minut… Veliko, ogromno za prvič. Pogovarjala sva se sproščeno, kot bi se poznala že mnoga leta…
Meniva, da sva si po pogovoru še bolj želela spoznati v živo… Naslednji dan…sva se domenila za destinacijo in uro. Preživela sva prijeten večer, se naklepetala…

Kmalu za tem sva odšla na prvi skupni “izlet” v gore. Čez nekaj dni sva odšla na obalo. Sledil je prvi poljub, nežen, čuten, ki je v spominu še sedaj…
To je bil najin prvi dan, da sva bila skupaj od jutra, do večera…
Od takrat sva skupaj vsak dan…od takrat sva nerazdružljiva…
Po natanko šestih mesecih sva postala zaročenca…srečna oba, zadovoljna in nasmejana vsak dan znova. Drugo leto sledi poroka.

Več
Andrej (21)
Smiley
Polona (20)

Na Ona-on.com sem se prijavila predvsem iz radovednosti, saj nisem iskala partnerja, kljub temu, da je stran dejansko namenjena predvsem temu. Kar nekaj časa sem bila prijavljena in pisalo mi je veliko različnih oseb, vendar nekako nisem bila zainteresirana in odpisala sem le nekaj osebam (približno štirim). Kljub temu, da so vsi iskali zvezo ali kaj podobnega (jaz pa se v to nisem želela spuščati), sem vztrajala in ostala prijavljena, kar se mi je sredi septembra zelo obrestovalo. 
Bilo je že pozno zvečer, ko sem dobila sporočilo. Sporočilo sem prebrala in kot vse druge zaprla. Na nek način mi ni bilo do tega, da bi odpisala, vendar iz srca so prihajale besede »odpiši mu« … 
Tako sem nekaj časa oklevala in mu navsezadnje odpisala. Izmenjala sva si kontakte in nato prešla na klepet. Klepetala sva ure in ure in nisva se naveličala, odkrila sva kar nekaj skupnih točk, ki so naju na nek način še bolj združile. Kljub temu, da sva se zelo ujela, sva dejala, da si oba želiva biti še nekaj časa samska, saj sva šele pred kratkim končala kar dolgotrajni zvezi. 
Usoden pa je bil natanko 31. september. Sklenila sva, da se spoznava še v živo. Bil je deževen dan, a naju niti to ni ustavilo, saj oba obožujeva deževne dni. Ker nisva bila zainteresirana za sprehod po Ljubljani ali podobno, sva se odločila, da greva kar k njemu. Tam sva klepetala približno štiri ali pet ur in kar nisva mogla končati. Vendar ura je bila pozna in morala sem se vrniti domov, saj je bilo potrebno naslednji dan zgodaj vstati. Pospremil me je tik do doma, preden sva se dokončno poslovila, pa me je vprašal, če me lahko poljubi. Preden sem do konca izrekla ja, sem se že dvignila na prste na nogah in se mu približala tako kot on meni in tu se je zgodil … najin prvi poljub v dežju … 
Kot sva kasneje ugotovila, sva si na nek način po tihem, v sebi oba želela, da bi se med nama zgodilo kaj več kot prijateljstvo in kljub temu da sva želela biti samska še nekaj časa, so naju čustva preplavila in obema so se uresničile skrite želje. Tako sva skupaj sicer šele mesec in pol, ampak si že kujeva načrte za prihodnost, saj nihče od naju ne čuti več tiste najstniške zaljubljenosti, ampak oba čutiva pravo ljubezen, ki jo začutijo le pari, ki so si usojeni. Marsikateri par bi nama to zvezo zavidal, čeprav se tu ne zdi nič pomembnega, ampak če bi želela pisati o vseh dogodivščinah, norijah in romantičnih trenutkih, ki sva jih doživela, bi morala napisati kar knjigo, kajti teh stvari se je samo v mesecu in pol odvilo zelo veliko. 
Vsem, ki morda še vedno iščete svojega pravega, pa naj povem, da ne obupajte in šele ko vam začne srce govoriti kaj je potrebno narediti, takrat to storite in ne bo vam žal. Samo poslušajte glas srca, ki vas nikoli ne izda. Nama je to pomagalo in oba želiva vsem bodočim parom in vsem ostalim, ki ste se že našli, veliko sreče!!

Več
Jure (44)
Smiley
Andreja (41)

Na Ona-On.com sem se prijavil bolj iz radovednosti, Andreja pa je bila na portalu že dalj časa. Dobil sem več všečkov, odgovoril pa sem samo na Andrejinega in potem se je vse skupaj začelo odvijati. Prvič sva se srečala na morju, kjer je bila na dopustu, jaz pa sem jo prišel obiskat (oba sva z Gorenjske). Potem pa sva bila veliko na telefonu, ogromo na SMS-jih, hodila sva v kino in na skupne izlete … Sedaj pa čas -kolikor se le da- preživljava skupaj. Nisem verjel, da bom še kdaj tako zaljubljen. Lepo nama je, enako želim tudi vsem ostalim iščočim na portalu Ona-On.com.

Več
Mare (50)
Smiley
Barbara (50)

Če imaš kanček pozitivizma, če nisi črnogled, če sprejmeš dejsta da smo vsak zase idividum, potem najdeš sorodno dušo tudi preko tega načina spoznavanja.

Več
Kristijan (39)
Smiley
Marina (40)

Žena me je kontaktirala preko portala ona-on.com pred točno devetimi leti. Bil sem njej prvi in edini kontakt. Sam sem bil na portalu dva meseca. Do prvega srečanja je prišlo po nekaj tednih dopisovanja, ko me je presenetila in pričakala na letališču ob prihodu s službene poti. Za razliko od nje, jaz do takrat nisem vedel, kako izgleda, saj ni imela objavljene fotografije. Presenečenje je bilo toliko bolj popolno. Po enem mesecu sva že živela skupaj, saj sva se prej preko dopisovanja na ona-on.com zelo dobro spoznala. Kasneje sva se tudi poročila. Imava dva sinova stara 3 in 5 let.
Osebno imava z ženo zelo pozitivne izkušnje s portalom ona-on.com. Podobno tudi ženin brat in tudi moj najboljši prijatelj. Vsakemu do sedaj sem priporočal ona-on.com, res pa je, da marsikdo vztraja na tradicionalnem načinu spoznavanja in je še vedno samski … Mislim, da bi osebno na tradicionalen način zelo težko našel partnerko s katero bi se ujel tako dobro kot s svojo ženo.

Več
Alojz (58)
Smiley
Maja (54)

Dvakrat je prijateljica malo podvomila v najino zvezo, vendar se je odločila za osebno srečanje. Po nekaj srečanjih in enodnevnih izletih sva skupaj preživela nekaj dni dopusta na morju in se odločila za zvezo, ki je še na začetku, a sva oba optimistična. Spoznavava se že z najinimi otroki in prijatelji.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!