Kristijan (39)
Smiley
Marina (40)

Žena me je kontaktirala preko portala ona-on.com pred točno devetimi leti. Bil sem njej prvi in edini kontakt. Sam sem bil na portalu dva meseca. Do prvega srečanja je prišlo po nekaj tednih dopisovanja, ko me je presenetila in pričakala na letališču ob prihodu s službene poti. Za razliko od nje, jaz do takrat nisem vedel, kako izgleda, saj ni imela objavljene fotografije. Presenečenje je bilo toliko bolj popolno. Po enem mesecu sva že živela skupaj, saj sva se prej preko dopisovanja na ona-on.com zelo dobro spoznala. Kasneje sva se tudi poročila. Imava dva sinova stara 3 in 5 let.
Osebno imava z ženo zelo pozitivne izkušnje s portalom ona-on.com. Podobno tudi ženin brat in tudi moj najboljši prijatelj. Vsakemu do sedaj sem priporočal ona-on.com, res pa je, da marsikdo vztraja na tradicionalnem načinu spoznavanja in je še vedno samski … Mislim, da bi osebno na tradicionalen način zelo težko našel partnerko s katero bi se ujel tako dobro kot s svojo ženo.

Več
Mark (41)
Smiley
Petra (37)

Kliknila sem na profil, ki me je pritegnil zaradi besede “inovativnost” … Nato sva si dopisovala tri mesece, ne da bi si izmenjala fotografije. Romantično je bilo nadvse. Vzburjenja so naraščala in besede so bile vse ljubeznivejše … Enkrat na začetku sem se -ker mi nekaj ni bilo prav- poslovila od njega, pa sem se nato čez nekaj dni vrnila, proti koncu dopisovanja pa me je -ker nekaj časa nisem odgovorila na e-mail- odslovil on. K sreči sva se ponovno našla. Nato sva si izmenjala telefonske številke in se nekajkrat pogovarjala po telefonu v oziru, da se zmeniva za (o)srečitev v živo. Moja kolena so se ob njegovem glasu povsem ošibila in postajala sem iz hipa v hip bolj lirična … Ker se je tak občutek nadaljeval, je vse postalo … smiselno. Prvič sva se srečala na Bledu in kmalu se nisva mogla več ločiti drug od drugega. Mislim, da bo to zgodba s srečnim koncem, četudi gotovo kake grenke ne bo manjkalo. Življenje je živ čudež in nič drugega. Amen.

Več
Gregor (31)
Smiley
Vanja (25)

Gregor: Nekega dne me je čakalo vprašanje Go, No-Go od najbolj luškane punce na vašem portalu. Takoj sem pograbil priložnost in ji poslal zasebno sporočilce. Po kratkem dopisovanju sem jo povabil v kino, ker se je izkazalo, da sva oba ljubitelja filmov. Že na prvem zmenku sem vedel, da je to ženska, ki sem jo iskal. Na drugem zmenku sem jo poljubil in sedaj imam pol stanovanja zasedenega z njenimi stvarmi.

Vanja: Gregorja sem na strani Ona-On.com našla naključno. Ponavadi ne naredim ničesar, tudi če mi je kdo všeč. Preprosto pogledam profil in zaprem. Pri Gregorju me je nekaj očitno pritegnilo. Medtem, ko sem mu pošiljala vprašanje Go, No-Go, si nisem mislila ničesar.  
Čez nekaj časa me je že čakalo zelo prijazno Gregorjevo sporočilo. V naslednjih dneh sva si napisala nekaj krajših sporočil, v katerih sva na kratko obdelala “ta najbolj važna” vprašanja. Ker sva oba velika ljubitelja filmov, me je povabil v kino. Zmenila sva se, da se dobiva v centru  Ljubljane. Film je potekal v okviru festivala, ki ga oba obožujeva, vendar je bil zelo slab! Po predstavi sva se začela kar smejati in se norčevati iz filma. Nato me je odpeljal domov. Ves ljubi dan se ni oglasil in mislila sem si, da mu nisem bila všeč. Naslednji dan zvečer pa me je močno razveselil s sms sporočilom, v katerem mi je priznal, da sem mu bila zelo všeč in da bi me rad še naprej videval. Čez dva dni sva se spet dobila, ukradel mi je poljub in od takrat se imava za par. Gregor je najbolj čudovit človek, kar sem jih spoznala, ljubim ga!

Več
Vilc (28)
Smiley
Klara (27)

Po prebrani predstavitvi sva si poslana sončka, poklepetala in spoznala, da imava mnogo skupnih interesov. Dobila sva se “na kavi” in doživela obojestransko simpatijo.
Sva v fazi spoznavanja, zadovoljna drug z drugim; kako bo naprej bomo videli. Pustimo se presenetiti.
Kot pravi moj novi prijatelj: “Luč je na koncu tunela!” Hvala, tudi drugim želim mnogo svetlobe in lučk v srcu.

Več
Vanjek (27)
Smiley
Vanjica88 (25)

Ja, ona on mi je prinesel partnerja, ki sem si ga zmeraj želela. In to ravno, ko sem že nehala verjeti. Hvala vam!

Več
Janko (32)
Smiley
Metka (35)

Spoznala na vaših straneh. Ker je beseda kaj hitro stekla, sva se odločila za prvo kavico in postajo je jasno, da se bova še videla. Odločila sva se, da poskusiva ali imava tisto, kar je potrebno za življenje v dvoje in po dveh mesecih ugotovila, da je to to.

Več
Jure (37)
Smiley
Mili (32)

Spoznala sva se preko portala Ona-On.com. Prvi zmenek sta bila pijača in kosilo, drugi bazen, tretji kino. Majhna iskrica je preskočila že med najinim dopisovanjem po e-mailu (preden sva se spoznala v živo), “ta velika” iskrica pa na tretjem zmenku. Oba sva zelo zaljubljena in zaenkrat kaže, da bi to lahko bilo to.

Več
Matjažek (32)
Smiley
Darja (28)

Bil sem dvomesečni naročnik, vendar takrat ni bilo sreče. Potem pa ste mi podarili darilne bonuse, in sicer nekaj dni članstva. Čisto v zadnjem bonusu je uspelo. Mislim, da bo vaša skromna radodarnost bistveno vplivala na nadaljnji potek mojega življenja. Hvala vam iz vsega srca.

Več
Ivan (39)
Smiley
Suzana (40)

Po večkratnih razočaranjih sem na portalu Ona-On.com končno spoznal osebo, kakršno sem si vedno lahko le želel. Hvala portalu ona-on.com …

Več
Tilen (25)
Smiley
Urška (24)

Pred nekaj manj kot štirimi meseci sem se prijavila na portal Ona-On.com. Po prvem virtualnem srečanju sva si nekaj dni dopisovala preko elektronske pošte, nakar sva se srečala tudi v živo. Po prvem zmenku sva že naslednji vikend preživela skupaj v hribih in od takrat naprej sva nezdružljiva. Sedaj, po treh mesecih zveze, že živiva skupaj.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!