Mitja (40)
Smiley
Polona (44)

On me je kliknil in mi na ona-on.com napisal e-mail. Dodala sem ga med priljubljene in še isti dan sva si dopisovala na g-mailu. Popoldan sva se slišala po telefonu; kemija je delovala takoj. Zvečer sva se dobila na zmenku in zdaj tičiva skupaj zelo pogosto …

Več
Milan (26)
Smiley
Ana (20)

Spoznala sva se preko vaše spletne strani, nato sva si izmenjala e-maila in si kakšen mesec dni dopisovala. Za tem sva se dobila na prvem zmenku, kjer sva se takoj zaljubila. Sedaj sva srečno skupaj že več kot šest mesecev.

Več
Matjažek (32)
Smiley
Darja (28)

Bil sem dvomesečni naročnik, vendar takrat ni bilo sreče. Potem pa ste mi podarili darilne bonuse, in sicer nekaj dni članstva. Čisto v zadnjem bonusu je uspelo. Mislim, da bo vaša skromna radodarnost bistveno vplivala na nadaljnji potek mojega življenja. Hvala vam iz vsega srca.

Več
Tomaž (39)
Smiley
Meri (32)

Bilo je nekega lepega dne točno 9. 11. 2012, ko sem videl njen profil. Bil je brez fotografije, imela pa je zelo zanimiv opis, ki mi je močno padel v oči. Rekel sem si, da moram poskusiti srečo. Kliknil sem na GO ali NO-GO in “lej ga zlomka,” ona mi odgovori z GO. TO je smeško, ki je nasmejan, kot sem danes nasmejan jaz (do ušes).  
Poslal sem ji zasebno sporočilo. Ker odgovora ni bilo takoj, sem se domislil, da ji pošljem voščilnico. Poslal sem belo vrtnico, saj takrat še nisem vedel, da je  njena najljubša rožica sončnica. Zraven sem pripisal: “Za lepši večer.”
Za tem sem dobil v svoj nabiralnik njeno pošto z zahvalo za rožico, ki ji ni všeč. Tako se je začelo najino spoznavanje … Najlepša hvala. Priporočil vas bom tudi svojim prijateljem.

Več
Demajo (42)
Smiley
Demaja (38)

O portalu Ona-On.com bi lahko napisal marsikaj in vse bi bilo čudovito, saj sem sedaj srečen in nič več sam. Tako bom povedal: vsem, ki ste še na portalu in tudi vsem novim članom in članicam želim veliko uspehov pri iskanju vaše sorodne duše. Naj povem, da resnično deluje. Da, dragi moji, verjemite. Kako vem? Vem in to tudi čutim, ker nisem več sam.
Po tej poti sva se našla z mojo ljubeznijo. Hvala mojemu sinu, ki me je včlanil in hvala Ona-On.com. Omogočili ste mi, da sem sedaj srečen in nič več sam.
Na začetku sem imel male težave z vzpostavitvijo kontakta, a ko sem dojel kako deluje, je bilo potem vse enostavno. Vsem vam predlagam, da iščete še naprej in želim, da najdete vašo sorodno dušo.
Lep pozdrav vsem.

Več
Piki (31)
Smiley
Pikica (20)

Na stran Ona-On.com sem se prijavila zgolj zaradi »firbca« o tem ali je morda tu kakšen lep in pošten fant zame. Po nekaj tednih od prijave sem bila razočarana, ker je veliko fantov bilo vsiljivih in so takoj, brez da bi me sploh kako lepo ogovorili, planili na bistvo … Na taka sporočila se enostavno nisem več odzivala. Pa vendar sem še malo vztrajala. Nato sem zagledala njegov profil … Tako vizualno popolnega človeka še nisem videla. Ko sem prebrala njegov profil, sem se za trenutek ustavila, na obraz pa se mi je narisal nasmeh. A vendar nisem storila nič. Počakala sem, da bo –potem, ko bo videl, da sem si ogledala njegov profil- on naredil prvi korak. Ni minil niti dan, ko sem dobila njegovo sporočilo. Veselje je bilo neskončno. Tako sva navezala stik in se po kratkem času spoznala še v živo. Sedaj sva oba istih misli: da sva si usojena in zavidanja vreden par. Hvala za vaš portal!

Več
Janko (32)
Smiley
Metka (35)

Spoznala na vaših straneh. Ker je beseda kaj hitro stekla, sva se odločila za prvo kavico in postajo je jasno, da se bova še videla. Odločila sva se, da poskusiva ali imava tisto, kar je potrebno za življenje v dvoje in po dveh mesecih ugotovila, da je to to.

Več
Lukson (33)
Smiley
Luksa (30)

Beseda je dala besedo, dva tri zmenke, super popoldne, še boljše sprehode, dober pogled na današnji svet, podobne interese … Še danes je vse zelo čutno, romantično, odprla so se vsa moja zaprta čustva. Hvala ti Eva, ljubim te.

Več
Elefant99 (25)
Smiley
Elefantka99 (23)

Po nekaj izmenjanih splošnih, a prijetnih stavkih preko portala, sva si izmenjala tudi gsm številki in prešla na bolj živo komunikacijo. Potegnilo naju je tudi po tej strani, tako da je bil zmenek v živo samo še vprašanje časa. Že po prvi uri zmenka nama je bilo obema jasno, da to ni samo spoznavni in zadnji zmenek … Sedaj pa nama je lepo…

Več
Gregor (31)
Smiley
Vanja (25)

Gregor: Nekega dne me je čakalo vprašanje Go, No-Go od najbolj luškane punce na vašem portalu. Takoj sem pograbil priložnost in ji poslal zasebno sporočilce. Po kratkem dopisovanju sem jo povabil v kino, ker se je izkazalo, da sva oba ljubitelja filmov. Že na prvem zmenku sem vedel, da je to ženska, ki sem jo iskal. Na drugem zmenku sem jo poljubil in sedaj imam pol stanovanja zasedenega z njenimi stvarmi.

Vanja: Gregorja sem na strani Ona-On.com našla naključno. Ponavadi ne naredim ničesar, tudi če mi je kdo všeč. Preprosto pogledam profil in zaprem. Pri Gregorju me je nekaj očitno pritegnilo. Medtem, ko sem mu pošiljala vprašanje Go, No-Go, si nisem mislila ničesar.  
Čez nekaj časa me je že čakalo zelo prijazno Gregorjevo sporočilo. V naslednjih dneh sva si napisala nekaj krajših sporočil, v katerih sva na kratko obdelala “ta najbolj važna” vprašanja. Ker sva oba velika ljubitelja filmov, me je povabil v kino. Zmenila sva se, da se dobiva v centru  Ljubljane. Film je potekal v okviru festivala, ki ga oba obožujeva, vendar je bil zelo slab! Po predstavi sva se začela kar smejati in se norčevati iz filma. Nato me je odpeljal domov. Ves ljubi dan se ni oglasil in mislila sem si, da mu nisem bila všeč. Naslednji dan zvečer pa me je močno razveselil s sms sporočilom, v katerem mi je priznal, da sem mu bila zelo všeč in da bi me rad še naprej videval. Čez dva dni sva se spet dobila, ukradel mi je poljub in od takrat se imava za par. Gregor je najbolj čudovit človek, kar sem jih spoznala, ljubim ga!

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!