Piki (31)
Smiley
Pikica (20)

Na stran Ona-On.com sem se prijavila zgolj zaradi »firbca« o tem ali je morda tu kakšen lep in pošten fant zame. Po nekaj tednih od prijave sem bila razočarana, ker je veliko fantov bilo vsiljivih in so takoj, brez da bi me sploh kako lepo ogovorili, planili na bistvo … Na taka sporočila se enostavno nisem več odzivala. Pa vendar sem še malo vztrajala. Nato sem zagledala njegov profil … Tako vizualno popolnega človeka še nisem videla. Ko sem prebrala njegov profil, sem se za trenutek ustavila, na obraz pa se mi je narisal nasmeh. A vendar nisem storila nič. Počakala sem, da bo –potem, ko bo videl, da sem si ogledala njegov profil- on naredil prvi korak. Ni minil niti dan, ko sem dobila njegovo sporočilo. Veselje je bilo neskončno. Tako sva navezala stik in se po kratkem času spoznala še v živo. Sedaj sva oba istih misli: da sva si usojena in zavidanja vreden par. Hvala za vaš portal!

Več
Miha (33)
Smiley
Vesna (37)

Ja, preko vaše spletne strani sem našla ljubezen in še kaj več. Hvala vam za to možnost, zagotovo se ne bi mogla nikoli srečati, zagotovo tega naključja ne bi bilo moč ustvariti brez vas. Hvala še enkrat.

Več
Irči (29)
Smiley
Irena (31)

Rada bi vam napisala, da najina zgodba o poznanstu ni nič kaj posebnega. Sama sem bila prijavljena na portalu slab mesec, moški ki sem ga spoznala, pa le par dni. Poslala sem mu sporočilo, odzval se je in odločil, da mi odpiše. Tako sva se dogovorila za srečanje v živo ob pijači in preskočile so iskrice. Tako se sedaj spoznavava in verjamem, da je on pravi moški zame. O tem kaj prinese življenje, pa se bom pustila presenetiti.
Vsem na portalu želim, da najdejo tisto kar iščejo, vam pa veliko poslovnih uspehov. Hvala za vse.

Več
Elefant99 (25)
Smiley
Elefantka99 (23)

Po nekaj izmenjanih splošnih, a prijetnih stavkih preko portala, sva si izmenjala tudi gsm številki in prešla na bolj živo komunikacijo. Potegnilo naju je tudi po tej strani, tako da je bil zmenek v živo samo še vprašanje časa. Že po prvi uri zmenka nama je bilo obema jasno, da to ni samo spoznavni in zadnji zmenek … Sedaj pa nama je lepo…

Več
Milan (26)
Smiley
Ana (20)

Spoznala sva se preko vaše spletne strani, nato sva si izmenjala e-maila in si kakšen mesec dni dopisovala. Za tem sva se dobila na prvem zmenku, kjer sva se takoj zaljubila. Sedaj sva srečno skupaj že več kot šest mesecev.

Več
Janko (32)
Smiley
Metka (35)

Spoznala na vaših straneh. Ker je beseda kaj hitro stekla, sva se odločila za prvo kavico in postajo je jasno, da se bova še videla. Odločila sva se, da poskusiva ali imava tisto, kar je potrebno za življenje v dvoje in po dveh mesecih ugotovila, da je to to.

Več
Demajo (42)
Smiley
Demaja (38)

O portalu Ona-On.com bi lahko napisal marsikaj in vse bi bilo čudovito, saj sem sedaj srečen in nič več sam. Tako bom povedal: vsem, ki ste še na portalu in tudi vsem novim članom in članicam želim veliko uspehov pri iskanju vaše sorodne duše. Naj povem, da resnično deluje. Da, dragi moji, verjemite. Kako vem? Vem in to tudi čutim, ker nisem več sam.
Po tej poti sva se našla z mojo ljubeznijo. Hvala mojemu sinu, ki me je včlanil in hvala Ona-On.com. Omogočili ste mi, da sem sedaj srečen in nič več sam.
Na začetku sem imel male težave z vzpostavitvijo kontakta, a ko sem dojel kako deluje, je bilo potem vse enostavno. Vsem vam predlagam, da iščete še naprej in želim, da najdete vašo sorodno dušo.
Lep pozdrav vsem.

Več
Almo (52)
Smiley
Alma (50)

Spoznala sem prečudovitega človeka. A res je, da sem bila vztrajna in da sem verjela vase. Kdor išče tudi najde. Jaz sem zase našla osebo, s katero mislim preživeti ostanek svojega življenja .
Srečna sem, da mi je vaš portal to omogočil.

Več
Andr1981 (31)
Smiley
Zvezdica3 (29)

Na spletni portal Ona-On.com sem se prijavila z upanjem, da spoznam nekoga, ki bo obarval moj svet. Našel me je on. Najin prvi zmenek je bil prežet s smehom in prijetnim pogovorom. Vse od takrat dalje preživljava čarobne trenutke v dvoje, kujeva načrte za prihodnost in se veseliva vsega, kar nama bo čas prinesel. Našla sva tisto, kar sva iskala.
Zahvaljujeva se ekipi Ona-On, saj se brez vas ne bi našla in vam želiva še obilo takih srečnih zgodb.

Več
Gregor (31)
Smiley
Vanja (25)

Gregor: Nekega dne me je čakalo vprašanje Go, No-Go od najbolj luškane punce na vašem portalu. Takoj sem pograbil priložnost in ji poslal zasebno sporočilce. Po kratkem dopisovanju sem jo povabil v kino, ker se je izkazalo, da sva oba ljubitelja filmov. Že na prvem zmenku sem vedel, da je to ženska, ki sem jo iskal. Na drugem zmenku sem jo poljubil in sedaj imam pol stanovanja zasedenega z njenimi stvarmi.

Vanja: Gregorja sem na strani Ona-On.com našla naključno. Ponavadi ne naredim ničesar, tudi če mi je kdo všeč. Preprosto pogledam profil in zaprem. Pri Gregorju me je nekaj očitno pritegnilo. Medtem, ko sem mu pošiljala vprašanje Go, No-Go, si nisem mislila ničesar.  
Čez nekaj časa me je že čakalo zelo prijazno Gregorjevo sporočilo. V naslednjih dneh sva si napisala nekaj krajših sporočil, v katerih sva na kratko obdelala “ta najbolj važna” vprašanja. Ker sva oba velika ljubitelja filmov, me je povabil v kino. Zmenila sva se, da se dobiva v centru  Ljubljane. Film je potekal v okviru festivala, ki ga oba obožujeva, vendar je bil zelo slab! Po predstavi sva se začela kar smejati in se norčevati iz filma. Nato me je odpeljal domov. Ves ljubi dan se ni oglasil in mislila sem si, da mu nisem bila všeč. Naslednji dan zvečer pa me je močno razveselil s sms sporočilom, v katerem mi je priznal, da sem mu bila zelo všeč in da bi me rad še naprej videval. Čez dva dni sva se spet dobila, ukradel mi je poljub in od takrat se imava za par. Gregor je najbolj čudovit človek, kar sem jih spoznala, ljubim ga!

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!