Irči (29)
Smiley
Irena (31)

Rada bi vam napisala, da najina zgodba o poznanstu ni nič kaj posebnega. Sama sem bila prijavljena na portalu slab mesec, moški ki sem ga spoznala, pa le par dni. Poslala sem mu sporočilo, odzval se je in odločil, da mi odpiše. Tako sva se dogovorila za srečanje v živo ob pijači in preskočile so iskrice. Tako se sedaj spoznavava in verjamem, da je on pravi moški zame. O tem kaj prinese življenje, pa se bom pustila presenetiti.
Vsem na portalu želim, da najdejo tisto kar iščejo, vam pa veliko poslovnih uspehov. Hvala za vse.

Več
Almo (52)
Smiley
Alma (50)

Spoznala sem prečudovitega človeka. A res je, da sem bila vztrajna in da sem verjela vase. Kdor išče tudi najde. Jaz sem zase našla osebo, s katero mislim preživeti ostanek svojega življenja .
Srečna sem, da mi je vaš portal to omogočil.

Več
Milan (26)
Smiley
Ana (20)

Spoznala sva se preko vaše spletne strani, nato sva si izmenjala e-maila in si kakšen mesec dni dopisovala. Za tem sva se dobila na prvem zmenku, kjer sva se takoj zaljubila. Sedaj sva srečno skupaj že več kot šest mesecev.

Več
Lukson (33)
Smiley
Luksa (30)

Beseda je dala besedo, dva tri zmenke, super popoldne, še boljše sprehode, dober pogled na današnji svet, podobne interese … Še danes je vse zelo čutno, romantično, odprla so se vsa moja zaprta čustva. Hvala ti Eva, ljubim te.

Več
Gregor (31)
Smiley
Vanja (25)

Gregor: Nekega dne me je čakalo vprašanje Go, No-Go od najbolj luškane punce na vašem portalu. Takoj sem pograbil priložnost in ji poslal zasebno sporočilce. Po kratkem dopisovanju sem jo povabil v kino, ker se je izkazalo, da sva oba ljubitelja filmov. Že na prvem zmenku sem vedel, da je to ženska, ki sem jo iskal. Na drugem zmenku sem jo poljubil in sedaj imam pol stanovanja zasedenega z njenimi stvarmi.

Vanja: Gregorja sem na strani Ona-On.com našla naključno. Ponavadi ne naredim ničesar, tudi če mi je kdo všeč. Preprosto pogledam profil in zaprem. Pri Gregorju me je nekaj očitno pritegnilo. Medtem, ko sem mu pošiljala vprašanje Go, No-Go, si nisem mislila ničesar.  
Čez nekaj časa me je že čakalo zelo prijazno Gregorjevo sporočilo. V naslednjih dneh sva si napisala nekaj krajših sporočil, v katerih sva na kratko obdelala “ta najbolj važna” vprašanja. Ker sva oba velika ljubitelja filmov, me je povabil v kino. Zmenila sva se, da se dobiva v centru  Ljubljane. Film je potekal v okviru festivala, ki ga oba obožujeva, vendar je bil zelo slab! Po predstavi sva se začela kar smejati in se norčevati iz filma. Nato me je odpeljal domov. Ves ljubi dan se ni oglasil in mislila sem si, da mu nisem bila všeč. Naslednji dan zvečer pa me je močno razveselil s sms sporočilom, v katerem mi je priznal, da sem mu bila zelo všeč in da bi me rad še naprej videval. Čez dva dni sva se spet dobila, ukradel mi je poljub in od takrat se imava za par. Gregor je najbolj čudovit človek, kar sem jih spoznala, ljubim ga!

Več
Janko (32)
Smiley
Metka (35)

Spoznala na vaših straneh. Ker je beseda kaj hitro stekla, sva se odločila za prvo kavico in postajo je jasno, da se bova še videla. Odločila sva se, da poskusiva ali imava tisto, kar je potrebno za življenje v dvoje in po dveh mesecih ugotovila, da je to to.

Več
Tilen (25)
Smiley
Urška (24)

Pred nekaj manj kot štirimi meseci sem se prijavila na portal Ona-On.com. Po prvem virtualnem srečanju sva si nekaj dni dopisovala preko elektronske pošte, nakar sva se srečala tudi v živo. Po prvem zmenku sva že naslednji vikend preživela skupaj v hribih in od takrat naprej sva nezdružljiva. Sedaj, po treh mesecih zveze, že živiva skupaj.

Več
Miha (33)
Smiley
Vesna (37)

Ja, preko vaše spletne strani sem našla ljubezen in še kaj več. Hvala vam za to možnost, zagotovo se ne bi mogla nikoli srečati, zagotovo tega naključja ne bi bilo moč ustvariti brez vas. Hvala še enkrat.

Več
Tomaž (39)
Smiley
Meri (32)

Bilo je nekega lepega dne točno 9. 11. 2012, ko sem videl njen profil. Bil je brez fotografije, imela pa je zelo zanimiv opis, ki mi je močno padel v oči. Rekel sem si, da moram poskusiti srečo. Kliknil sem na GO ali NO-GO in “lej ga zlomka,” ona mi odgovori z GO. TO je smeško, ki je nasmejan, kot sem danes nasmejan jaz (do ušes).  
Poslal sem ji zasebno sporočilo. Ker odgovora ni bilo takoj, sem se domislil, da ji pošljem voščilnico. Poslal sem belo vrtnico, saj takrat še nisem vedel, da je  njena najljubša rožica sončnica. Zraven sem pripisal: “Za lepši večer.”
Za tem sem dobil v svoj nabiralnik njeno pošto z zahvalo za rožico, ki ji ni všeč. Tako se je začelo najino spoznavanje … Najlepša hvala. Priporočil vas bom tudi svojim prijateljem.

Več
Piki (31)
Smiley
Pikica (20)

Na stran Ona-On.com sem se prijavila zgolj zaradi »firbca« o tem ali je morda tu kakšen lep in pošten fant zame. Po nekaj tednih od prijave sem bila razočarana, ker je veliko fantov bilo vsiljivih in so takoj, brez da bi me sploh kako lepo ogovorili, planili na bistvo … Na taka sporočila se enostavno nisem več odzivala. Pa vendar sem še malo vztrajala. Nato sem zagledala njegov profil … Tako vizualno popolnega človeka še nisem videla. Ko sem prebrala njegov profil, sem se za trenutek ustavila, na obraz pa se mi je narisal nasmeh. A vendar nisem storila nič. Počakala sem, da bo –potem, ko bo videl, da sem si ogledala njegov profil- on naredil prvi korak. Ni minil niti dan, ko sem dobila njegovo sporočilo. Veselje je bilo neskončno. Tako sva navezala stik in se po kratkem času spoznala še v živo. Sedaj sva oba istih misli: da sva si usojena in zavidanja vreden par. Hvala za vaš portal!

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!