Ivan (39)
Smiley
Suzana (40)

Po večkratnih razočaranjih sem na portalu Ona-On.com končno spoznal osebo, kakršno sem si vedno lahko le želel. Hvala portalu ona-on.com …

Več
Andr1981 (31)
Smiley
Zvezdica3 (29)

Na spletni portal Ona-On.com sem se prijavila z upanjem, da spoznam nekoga, ki bo obarval moj svet. Našel me je on. Najin prvi zmenek je bil prežet s smehom in prijetnim pogovorom. Vse od takrat dalje preživljava čarobne trenutke v dvoje, kujeva načrte za prihodnost in se veseliva vsega, kar nama bo čas prinesel. Našla sva tisto, kar sva iskala.
Zahvaljujeva se ekipi Ona-On, saj se brez vas ne bi našla in vam želiva še obilo takih srečnih zgodb.

Več
Irči (29)
Smiley
Irena (31)

Rada bi vam napisala, da najina zgodba o poznanstu ni nič kaj posebnega. Sama sem bila prijavljena na portalu slab mesec, moški ki sem ga spoznala, pa le par dni. Poslala sem mu sporočilo, odzval se je in odločil, da mi odpiše. Tako sva se dogovorila za srečanje v živo ob pijači in preskočile so iskrice. Tako se sedaj spoznavava in verjamem, da je on pravi moški zame. O tem kaj prinese življenje, pa se bom pustila presenetiti.
Vsem na portalu želim, da najdejo tisto kar iščejo, vam pa veliko poslovnih uspehov. Hvala za vse.

Več
Vanjek (27)
Smiley
Vanjica88 (25)

Ja, ona on mi je prinesel partnerja, ki sem si ga zmeraj želela. In to ravno, ko sem že nehala verjeti. Hvala vam!

Več
Miha (33)
Smiley
Vesna (37)

Ja, preko vaše spletne strani sem našla ljubezen in še kaj več. Hvala vam za to možnost, zagotovo se ne bi mogla nikoli srečati, zagotovo tega naključja ne bi bilo moč ustvariti brez vas. Hvala še enkrat.

Več
Tilen (25)
Smiley
Urška (24)

Pred nekaj manj kot štirimi meseci sem se prijavila na portal Ona-On.com. Po prvem virtualnem srečanju sva si nekaj dni dopisovala preko elektronske pošte, nakar sva se srečala tudi v živo. Po prvem zmenku sva že naslednji vikend preživela skupaj v hribih in od takrat naprej sva nezdružljiva. Sedaj, po treh mesecih zveze, že živiva skupaj.

Več
Jure (37)
Smiley
Mili (32)

Spoznala sva se preko portala Ona-On.com. Prvi zmenek sta bila pijača in kosilo, drugi bazen, tretji kino. Majhna iskrica je preskočila že med najinim dopisovanjem po e-mailu (preden sva se spoznala v živo), “ta velika” iskrica pa na tretjem zmenku. Oba sva zelo zaljubljena in zaenkrat kaže, da bi to lahko bilo to.

Več
Almo (52)
Smiley
Alma (50)

Spoznala sem prečudovitega človeka. A res je, da sem bila vztrajna in da sem verjela vase. Kdor išče tudi najde. Jaz sem zase našla osebo, s katero mislim preživeti ostanek svojega življenja .
Srečna sem, da mi je vaš portal to omogočil.

Več
Vilc (28)
Smiley
Klara (27)

Po prebrani predstavitvi sva si poslana sončka, poklepetala in spoznala, da imava mnogo skupnih interesov. Dobila sva se “na kavi” in doživela obojestransko simpatijo.
Sva v fazi spoznavanja, zadovoljna drug z drugim; kako bo naprej bomo videli. Pustimo se presenetiti.
Kot pravi moj novi prijatelj: “Luč je na koncu tunela!” Hvala, tudi drugim želim mnogo svetlobe in lučk v srcu.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!