Milan (26)
Smiley
Ana (20)

Spoznala sva se preko vaše spletne strani, nato sva si izmenjala e-maila in si kakšen mesec dni dopisovala. Za tem sva se dobila na prvem zmenku, kjer sva se takoj zaljubila. Sedaj sva srečno skupaj že več kot šest mesecev.

Več
Andr1981 (31)
Smiley
Zvezdica3 (29)

Na spletni portal Ona-On.com sem se prijavila z upanjem, da spoznam nekoga, ki bo obarval moj svet. Našel me je on. Najin prvi zmenek je bil prežet s smehom in prijetnim pogovorom. Vse od takrat dalje preživljava čarobne trenutke v dvoje, kujeva načrte za prihodnost in se veseliva vsega, kar nama bo čas prinesel. Našla sva tisto, kar sva iskala.
Zahvaljujeva se ekipi Ona-On, saj se brez vas ne bi našla in vam želiva še obilo takih srečnih zgodb.

Več
Piki (31)
Smiley
Pikica (20)

Na stran Ona-On.com sem se prijavila zgolj zaradi »firbca« o tem ali je morda tu kakšen lep in pošten fant zame. Po nekaj tednih od prijave sem bila razočarana, ker je veliko fantov bilo vsiljivih in so takoj, brez da bi me sploh kako lepo ogovorili, planili na bistvo … Na taka sporočila se enostavno nisem več odzivala. Pa vendar sem še malo vztrajala. Nato sem zagledala njegov profil … Tako vizualno popolnega človeka še nisem videla. Ko sem prebrala njegov profil, sem se za trenutek ustavila, na obraz pa se mi je narisal nasmeh. A vendar nisem storila nič. Počakala sem, da bo –potem, ko bo videl, da sem si ogledala njegov profil- on naredil prvi korak. Ni minil niti dan, ko sem dobila njegovo sporočilo. Veselje je bilo neskončno. Tako sva navezala stik in se po kratkem času spoznala še v živo. Sedaj sva oba istih misli: da sva si usojena in zavidanja vreden par. Hvala za vaš portal!

Več
Lukson (33)
Smiley
Luksa (30)

Beseda je dala besedo, dva tri zmenke, super popoldne, še boljše sprehode, dober pogled na današnji svet, podobne interese … Še danes je vse zelo čutno, romantično, odprla so se vsa moja zaprta čustva. Hvala ti Eva, ljubim te.

Več
Demajo (42)
Smiley
Demaja (38)

O portalu Ona-On.com bi lahko napisal marsikaj in vse bi bilo čudovito, saj sem sedaj srečen in nič več sam. Tako bom povedal: vsem, ki ste še na portalu in tudi vsem novim članom in članicam želim veliko uspehov pri iskanju vaše sorodne duše. Naj povem, da resnično deluje. Da, dragi moji, verjemite. Kako vem? Vem in to tudi čutim, ker nisem več sam.
Po tej poti sva se našla z mojo ljubeznijo. Hvala mojemu sinu, ki me je včlanil in hvala Ona-On.com. Omogočili ste mi, da sem sedaj srečen in nič več sam.
Na začetku sem imel male težave z vzpostavitvijo kontakta, a ko sem dojel kako deluje, je bilo potem vse enostavno. Vsem vam predlagam, da iščete še naprej in želim, da najdete vašo sorodno dušo.
Lep pozdrav vsem.

Več
Irči (29)
Smiley
Irena (31)

Rada bi vam napisala, da najina zgodba o poznanstu ni nič kaj posebnega. Sama sem bila prijavljena na portalu slab mesec, moški ki sem ga spoznala, pa le par dni. Poslala sem mu sporočilo, odzval se je in odločil, da mi odpiše. Tako sva se dogovorila za srečanje v živo ob pijači in preskočile so iskrice. Tako se sedaj spoznavava in verjamem, da je on pravi moški zame. O tem kaj prinese življenje, pa se bom pustila presenetiti.
Vsem na portalu želim, da najdejo tisto kar iščejo, vam pa veliko poslovnih uspehov. Hvala za vse.

Več
Miha (33)
Smiley
Vesna (37)

Ja, preko vaše spletne strani sem našla ljubezen in še kaj več. Hvala vam za to možnost, zagotovo se ne bi mogla nikoli srečati, zagotovo tega naključja ne bi bilo moč ustvariti brez vas. Hvala še enkrat.

Več
Tomaž (39)
Smiley
Meri (32)

Bilo je nekega lepega dne točno 9. 11. 2012, ko sem videl njen profil. Bil je brez fotografije, imela pa je zelo zanimiv opis, ki mi je močno padel v oči. Rekel sem si, da moram poskusiti srečo. Kliknil sem na GO ali NO-GO in “lej ga zlomka,” ona mi odgovori z GO. TO je smeško, ki je nasmejan, kot sem danes nasmejan jaz (do ušes).  
Poslal sem ji zasebno sporočilo. Ker odgovora ni bilo takoj, sem se domislil, da ji pošljem voščilnico. Poslal sem belo vrtnico, saj takrat še nisem vedel, da je  njena najljubša rožica sončnica. Zraven sem pripisal: “Za lepši večer.”
Za tem sem dobil v svoj nabiralnik njeno pošto z zahvalo za rožico, ki ji ni všeč. Tako se je začelo najino spoznavanje … Najlepša hvala. Priporočil vas bom tudi svojim prijateljem.

Več
Elefant99 (25)
Smiley
Elefantka99 (23)

Po nekaj izmenjanih splošnih, a prijetnih stavkih preko portala, sva si izmenjala tudi gsm številki in prešla na bolj živo komunikacijo. Potegnilo naju je tudi po tej strani, tako da je bil zmenek v živo samo še vprašanje časa. Že po prvi uri zmenka nama je bilo obema jasno, da to ni samo spoznavni in zadnji zmenek … Sedaj pa nama je lepo…

Več
Almo (52)
Smiley
Alma (50)

Spoznala sem prečudovitega človeka. A res je, da sem bila vztrajna in da sem verjela vase. Kdor išče tudi najde. Jaz sem zase našla osebo, s katero mislim preživeti ostanek svojega življenja .
Srečna sem, da mi je vaš portal to omogočil.

Več
Brezplačna registracija! Registriraj se!