Splošni pogoji uporabe

Preberi si splošne pogoje koriščenja ugodnosti in popustov preko spletne strani Članski popusti in ugodnosti.

Splošno

Podjetje VenetiCOM d. d. preko lastne spletne strani Članski popusti in ugodnosti izvaja posredovanje informacij o promocijskih storitvah pogodbenih partnerjev in načinih koriščenja le-teh.

VenetiCOM d.d. ni lastnik niti nima v lasti storitev, ki jih promocijsko ponuja prek spletne strani Članski popusti in ugodnosti, zato ne more biti odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi promocijskih storitev. Vsa plačila, povezana s koriščenjem določene ugodnosti ali popusta, potekajo neposredno preko ponudnika predmetne storitve (pogodbenega partnerja). Za kakršnekoli težave, škodo ali napake v zvezi s promocijskimi storitvami, ki jih omogoča partner, je odgovoren izključno partner sam kot ponudnik storitve.

Vsi popusti in ugodnosti, objavljeni na spletni strani Članski popusti in ugodnosti ali katerikoli drugi spletni strani, povezani s podjetjem VenetiCOM d.d., so promocijski popusti in ugodnosti, ki so na voljo strankam v navedeni vrednosti in v skladu s pogoji in pravili podjetja VenetiCOM d.d. ter pravili partnerja, ki sodeluje v promocijski akciji.

Dostopnost informacij

VenetiCOM d.d. se zavezuje, da ti bo na spletni strani Članski popusti in ugodnosti vedno zagotovil naslednje informacije ponudnika posamezne storitve:

– identiteto ponudnika (ime in sedež),

– kontaktne podatke, ki ti omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta in/ali telefon),

– bistvene značilnosti storitve/popusta ali ugodnosti,

– način koriščenja storitve/popusta ali.

Pravila koriščenja članskih popustov in ugodnosti

Za koriščenje popustov in ugodnosti moraš biti član/ica ona-on.com. Če še nisi registriran/a, se moraš za dostop do članskih popustov in ugodnosti predhodno registrirati na ona-on.com, za koriščenje istih pa včlaniti.