27.000 + parov, številne poroke in resne zveze!

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com praznuje že 20 let ljubezenskih zgodb, ki so se pričele tkati na ona-on.com, več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok!

Ena izmed teh ljubezenskih zgodb je zgodba Karoline in Petra. Zdaj nam svojo zgodbo razkrivata v knjigi Kako sva našla popolno ljubezen.

Z nakupom knjige prejmeš DARILO!

PSST, v knjigi te čaka DARILO!

Kako sva našla popolno ljubezen

Navdihujoča ljubezenska zgodba o tragični izgubi ljubezni, iskanju samega sebe in grajenju nove ljubezenske zgodbe, ki se je morda za nekatere pričela na nekonvencionalen način.

Par, ki se je spoznal na ona-on.com, razkriva, kako je po osebnih porazih v ljubezni našel samega sebe in drug drugega. Kako jima je na tej poti pomagal največji slovenski spoznavni servis ona-on.com?

KAKO STA KAROLINA IN PETER NAŠLA POPOLNO LJUBEZEN?

Peter je še pred dvema letoma užival lepo zakonsko življenje, dokler ni vanj zarezala ženina nenadna smrt. A upal si je verjeti, da ga nekje čaka nova ljubezen. Njegovo hrepenenje je bilo uslišano ravno s pomočjo portala ona-on.com. O iskanju samega sebe in nove ljubezni v zrelih letih je spregovoril popolnoma iskreno in do solz ganljivo.

Karolina je bila po ločitvi prepričana, da bo ostala sama. V ljubezen ni verjela, prosti čas je namenjala pisanju knjig, dokler ni nekega dne pogledala, kakšni so ti resni moški, ki da jih je najti le na portalu ona-on.com. Brez te njene odločitve danes ne bi mogli brati knjige, ki jo pravkar držite v rokah, in ki je popolnoma resnična.

LJUBEZENSKA ZGODBA KAROLINE IN PETRA – ODLOMKI IZ KNJIGE

Kocka je padla

Tresoče roke iščejo črke, ko izpolnjujem potrebne rubrike. V tistem trenutku nisem vedel, kdo sem, kaj iščem … in le zmedeno sem vpisal nekaj osnovnih podatkov. V trenutku me je oblila močna vročina …

Na portal za zabavo

Aha, pa še z nečim bi si lahko popestrila praznike: Ravno imam čas, kaj pa, če bi le pokukala na ona-on.com, da preverim, kakšni so ti ta resni, ki so menda na portalu?

Vrnitev k njej

Počutil sem se kot veliki zmagovalec, saj sem z veliko voljo premagal temačne ure dni in noči preteklih mesecev. Še kar nisem mogel verjeti, da lahko ženska, ki jo poznam le nekaj dni, izpolni dano obljubo in da sem zdaj tu, na Dunaju, res z njo.

ZGODBE PAROV, KI SO SE SPOZNALI NA ONA-ON.COM

“Po nekaj dneh dopisovanja sva se zmenila, da se dobiva na kavi. Že po prvem pogledu nama je zaigralo srce.”

Urša & Sandi

“Bilo je sonce, precej toplo, on pa je stal tam pri cesti, oblečen v obleko s kravato in z brki. Odpeljala sva se do Bleda.”

Maruša & Rajko

“Ko je ona-on za valentinovo 2019 podaril brezplačne stike, sem izkoristila priložnost in ga dregnila.”

Karmen & Janez

“Prvi stik je navezal on, ko mi je pisal preko portala. Že preko portala sva si lahko povedala veliko stvari, čutila sem neko povezanost.”

Anja & Rok

“S svojim rahlo nagajivim stilom pisanja, ki me je večkrat nasmejal, me je pritegnil Aleš in tisto popoldne sva se resno zaklepetala.”

Špela & Aleš

V knjigi te čaka

DARILO!

19,90 €

+ stroški poštnine

ZAKAJ ONA-ON.COM?

Uradno najboljši servis za iskanje resne zveze v Sloveniji 2020.

(Raziskava Valicon, jan. 2020)

Uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji.

(Naj Mobile App – WebSi prvak, sept. 2018)

Največje spoznavališče samskih v Sloveniji 

(200.000+ samskih), več kot 80.000 mesečno aktivnih.

Najboljši v varnosti, anonimnosti, zasebnosti in podpori uporabnikom.

(Raziskava Valicon, jan 2020)

Edini spoznavni servis na spletu, kjer te virtualna asistenta Tina & Luka pripeljeta do uspeha!

Izjemen VIP lojalnostni program za člane, z več 1000 eur ugodnosti za člane!

ŠE IŠČEŠ LJUBEZEN?

Si tudi ti med tistimi, ki svojo srečo v ljubezni še iščejo? Posebej zate smo pripravili BREZPLAČEN PREIZKUS, ki prinaša polno uporabo spoznavnega servisa ona-on.com.

Kaj dobiš?

♥ Brezplačno pisanje sporočil!

♥ Več 1.000 EUR ugodnosti za člane!

♥ Avdio Video zmenke!

♥ 12+ članskih storitev!

marketing@veneti.com

080 64 60