Članski popusti in ugodnosti – Zakaj jih izkoristiti?

Na ona-on smo se odločili, da naše zveste člane še dodatno razveselimo in jim v sklopu njihove članarine zagotovimo še posebne VIP ugodnosti. Izbrane popuste in ugodnosti oblikujemo skupaj z našimi partnerji, ob njihovem koriščenju pa ne prejmemo niti enega evra.

Članski popusti in ugodnosti so torej namenjeni članom/članicam ona-on, za lažjo pot do izpolnjujočega in ljubečega partnerskega odnosa.

Zaradi preglednosti smo članske popuste in ugodnosti razdelili v pet kategorij, znotraj katerih bo prav gotovo vsak naš član oz. članica našel/a nekaj zase!

  1. Zmenki in druženja

Si na portalu spoznal/a simpatijo, pa še vedno zbiraš pogum, da jo/ga povabiš na zmenek? Iščeš ideje za vajino prvo srečanje, na katerem bosta skušala ugotoviti, ali med vama obstaja iskrica tudi v živo? Prišel/a si na pravo mesto. Tu boš našel/a izbrane popuste in ugodnosti priznanih ponudnikov, ki se bodo potrudili, da bo vajin prvi ona-on zmenek res nepozaben! 😊

  1. Zabava in doživetja

Si bolj avanturistične sorte in si želiš nekoliko drugačen prvi ona-on zmenek s svojo simpatijo? Ne zamudi priložnosti in izkoristi spekter privlačnih adrenalinskih doživetij, ob katerih se bosta neskončno zabavala! Popuste in ugodnosti lahko izkoristiš sam/a ali v paru.

  1. Lepota in zdravje

Tvoje zdravje naj bo vedno na prvem mestu, vsekakor pa ne pozabi na svoj videz in dobro počutje. V tej kategoriji boš našel/a popuste in ugodnosti, ki ti bodo pomagali, da se maksimalno dobro pripraviš na novo partnersko zvezo.

  1. Šport in rekreacija

Športnik/ca bo duši? Potem ne izpusti priložnosti, ki ti bodo pomagale vzpostaviti in ohranjati top formo. Poskrbi, da bo tvojo ona-on simpatijo že na vajinem prvem zmenku ob pogledu nate vrglo na rit 😊

  1. Veščine in znanja

Obdobje samskosti je idealen čas za osebnostno rast in delo na sebi. V tem obdobju se lahko posvetiš sebi, se soočiš z občutki krivde, jezo in žalostjo, razočaranjem, ozavestiš omejujoče vzorce na področju ljubezenskih odnosov in jih tudi odpraviš. Zastavi si nove cilje in izboljšaj samopodobo, delaj na večji samozavesti. V tej kategoriji najdeš VIP ugodnosti, ki ti bodo pomagale razumeti odnos ženska-moški in te hitreje pripeljale do tvojega cilja. Na tem mestu najdeš tudi priložnost za pridobivanje novih znanj na različnih drugih področjih (delavnice, tečaji, …).

Potrudili se bomo zagotavljati privlačne popuste in ugodnosti izbranih ponudnikov in zate izbrali le najboljše!

Začni koristiti članske popuste in ugodnosti! => Včlaniš se TUKAJ.

Vprašanje, komentar?