Brezplačna spletna live delavnica Solo travel (Nina Simić)

(6 ocen/e)

Privošči si poseben aranžma, ki ga pri turistični agenciji ne ponujajo in končno pojdi na pot sam/a! Ne odlašaj več, si le klik stran od svoje sanjske destinacije!

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Brezplačna spletna delavnica »Solo travel« in druge ugodnosti

Še nikoli nisi potoval/a sam/a? Se ti zdi, da ti bo dolgčas? Neprijetno? Se ne boš znašel/a? Morda le nimaš dovolj izkušenj z organizacijo? Udeleži se brezplačne delavnice o solo potovanjih v protivrednosti 70 evrov. Navdušil/a se boš nad samostojnimi potovanji in izvedel/a nekaj trikov, s pomočjo katerih lahko privarčuješ ogromno časa in denarja.

Butična načrtovalka potovanj Nina Simić ti na svojih izobraževalnih in potopisnih delavnicah pomaga s koristnimi nasveti za potovanja. Če meniš, da za načrtovanje nimaš dovolj časa in izkušenj, pa lahko to prepustiš njej. Kot popotnica ima veliko osebnih izkušenj in lahko ti prihrani veliko denarja pri iskanju letalskih kart, namestitev in izletov.

Več informacij:

Delavnic se lahko udeležiš preko spleta v živo in hkrati postavljaš vprašanja predavateljici. Po končanem predavanju prejmeš tudi posnetek, ki si ga lahko kadarkoli ogledaš.

V brezplačni uvodni spletni delavnici »Solo travel« se bomo spoznali ter poskusili razbiti mite o solo potovanju. Dobil/a boš osnovne napotke, kako se varno odpraviti na pot, katere destinacije so najbolj zanimive za solo popotnike ter kako si potovanje popestriti. Psstt, če še vedno ne boš želel/a iti na pot sam/a, mogoče na delavnici spoznaš sorodno dušo in se odpravita skupaj.

Za vse, ki se že veselite novih avantur in z njimi povezanih znanj, se srečamo zopet na ugodni spletni delavnici »Kako se pripraviti na potovanje?«. Izvedeli boste na kaj vse morate biti pozorni, kako se izogniti klasičnim napakam pri načrtovanju in kako najti ugodne opcije za potovanje. Po tem se boš načrtovanja vsakič lotil/a z veseljem in se pravočasno pripravil/a na pot.

Takoj po opravljeni drugi delavnici, ali ko naletiš na težave pri načrtovanju svojega naslednjega potovanja, se lahko prijaviš na brezplačni 20-minutni online ali telefonski posvet s predavateljico.

Če se vseeno odločiš, da načrtovanje potovanja ni zate, ali zanj enostavno nimaš časa, te čaka še dodatna ugodnost – 30% popust pri pripravi butičnega potovalnega načrta po tvojih željah!

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Ugotoviš, da solo potovanje ni noben bav bav
  • Se naučiš čim bolj efektivno načrtovati potovanje
  • Ne čakaš več na sopotnika, samo greš!
  • Spoznaš, da so potovanja dostopna vsem
  • Si razširiš obzorja in spoznaš nove kulture in dežele

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Inspiritus, Nina Simić s.p.

  Telefon: +386 51 392 336

  E-mail: ninathetravelplanner@gmail.com

  Spletna stran: ninathetravelplanner.com

  Facebook: facebook.com/ninathetravelplanner

  Facebook skupina: Solo Travel Slovenia

  Instagram: instagram.com/ninathetravelplanner

  Ponudnik

  Inspiritus, Nina Simić s.p.

  Mag. Nina Simić je dolgoletna predavateljica, novinarka in butična načrtovalka potovanj, z več kot 10-letnimi izkušnjami z delavnicami s področja osebne in poslovne rasti ter veliko zadovoljnimi strankami, ki z njeno pomočjo odkrivajo skrite kotičke sveta.

  Lokacija