[ONA ON & Lukasi]: Poišči ljubezen v sebi – 3-mesečni program osebne rasti v ljubezni

(2 ocen/e)

Poišči ljubezen v sebi in s tem privabi idealnega ljubezenskega partnerja zase!

Izkoristi ugodnost
-30€

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Darilni bon Lukasi v vrednosti 30 €

Z osebno rastjo v ljubezni do sebe boš hitro prišel/a do odgovorov, zakaj še ni ljubezni v tvojem življenju. Odgovori so že v tebi, le odkriti jih moraš. Program vsebuje različne tehnike, ki jih popolnoma prilagodiva tvojim potrebam in željam.

Več informacij:

Na razpolago imaš več možnosti: individualni pogovorni coaching, individualni coaching s konji in kombinirani coaching (brez in s konji). Dobil/a boš orodja, s katerimi boš lahko vse življenje usmerjal/a tako, kot si želiš, saj so uporabna čisto na vseh področjih!

Karin uporablja socialnopedagoške metode, coaching orodja, gre s teboj po poti duhovnosti in vse to prepleta s podporo konj, ki so ogledala naše duše. Z meditacijo bosta poiskala mir v tebi, prišel/a boš v stik s sabo in svojimi avtentičnimi čustvi ter na ta način do odgovorov, ki že ležijo globoko v tvoji notranjosti. Z vizualizacijo in manifestacijo boš priklical/a partnerja/ko, kot si ga želiš!

Program se izvaja v Ljubljani in okolici. Več informacij o programu dobiš tukaj.

Ugodnost ti omogoča:

  • Osebno rast v ljubezni (love coaching)
  • Izdelavo individualnega programa, prilagojenega tvojim željam in potrebam
  • Odkrivanje odgovorov, ki ležijo globoko v tvoji notranjosti

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Lukasi

  Šolska ulica 2, 1331 Dolenja vas

  Telefon: +386 40 746 183

  E-mail: karin@lukasi.si

  Spletna stran: lukasi.si

  Ponudnik

  Lukasi

  Karin vodi terapevtske in coaching programe za posameznike, pare in družine, ženstvene programe za ženske ter team building programe in delavnice za podjetja, z vključevanjem poznavanja razlik med ženskami in moškimi.

  Lokacija