Dve uri brezplačnega svetovanja na temo partnerskih odnosov (Melita Kuhar)

(2 ocen/e)

Nauči se, kako do odgovornega in srečnega partnerskega odnosa, ki temelji na medsebojnem spoštovanju. Izkoristi priložnost!

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

2 uri gratis svetovanja ob izbiri paketa 5 ur svetovanja 

V Svetovalnici delujejo v skladu z visokimi profesionalnimi in etičnimi standardi. Nudijo ti varen in nevtralen prostor, kjer se lahko posvetuješ o razreševanju osebnih težav ali težav v partnerskem razmerju.

Melita Kuhar je univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka, že dvanajsto leto svetuje parom, družinam in posameznikom pri življenjskih in partnerskih izzivih, je avtorica veliko uspešnih in zelo branih člankov v mnogih slovenskih revijah, medijih in spletnih portalih, blogerka o odnosih, izdajateljica zbirke knjig “Na kavču v Svetovalnici”.

Melita se pri svojem delu osredotoča na “tukaj in zdaj”, ponudi metode, tehnike in strategije kako svoje življenje in odnose bolje graditi in vzdrževati. Ker imamo zgolj tole, eno življenje.

Več informacij:

V sklopu ugodnosti sta na voljo dve vrsti svetovanja: svetovanje za posameznika ali par

Svetovanje za posameznika je dobrodošlo za tiste, ki ste šli skozi težko in travmatično ločitev ali nezvestobo ter se zavedate, da je potreben določen osebni razvoj, da preboliš in ozavestiš lastne vzorce in prepričanja. Tako bo več možnosti, da v bodoče izbereš partnerja ali partnerko, s katerim bi znal/a in želel/a oblikovati zdrav partnerski odnos.

Partnersko svetovanje je primerno za novonastale pare, da se naučita, kako zdravo vstopati v odgovoren in srečen partnerski odnos, kako se naučiti spoštljivo komunicirati in zakaj je spolnost potrebno negovati.

Na voljo je tudi svetovanje glede težav v spolnosti, za posameznika ali par.

[Dodatna ugodnost]: Člani ona-on lahko katero od Melitinih knjig kupite z 20% popustom:

Knjigo Iskreno o partnerstvu lahko virtualno prelistaš TUKAJ, z 20% popustom pa jo lahko kupiš le osebno pri Meliti v Svetovalnici.

Knjigo Iskreno o intimnosti lahko virtualno prelistaš TUKAJ, z 20% popustom pa jo lahko kupiš le osebno pri Meliti v Svetovalnici.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Ozavestiš in lastne vzorce in prepričanja ter jih presežeš
  • Se naučiš spoštljivo komunicirati
  • Spoznaš, kako vzpostaviti zdrav, osrečujoč in izpolnjujoč partnerski odnos

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Svetovalnica, Melita Kuhar

  Parmova ulica 45, 1000 Ljubljana

  Telefon: +386 31 666 168

  E-mail: info@svetovalnica.si

  Spletna stran: svetovalnica.si

  Ponudnik

  Svetovalnica, Melita Kuhar

  V Svetovalnici najdete pomoč vsi, ki iščete rešitve za bolj zdrav in pozitiven odnos do sebe, svojega partnerja, otrok in drugih ljudi v vašem življenju.

  Lokacija