Brezplačni webinar: 5 Skrivnosti Mojstrov Manifestacije (Aleksander Šinigoj)

(9 ocen/e)

Bi rad/a v svoje življenje manifestiral/a partnerja/partnerico? Imaš preveč moške energije in premalo ženske energije ali obratno? Te zanima, kako ne samo pritegniti partnerja, ampak ga tudi zadržati?

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on: 

Brezplačni webinar: 5 Skrivnosti Mojstrov Manifestacije – različni termini

Vabimo te, da si ogledaš brezplačni webinar, kjer boš izvedel/a 5 Skrivnosti Mojstrov Manifestacije. Zakaj eni ljudje manifestirajo v svoje življenje partnerja, drugi ne? V čem je razlika med moško in žensko energijo, kako lahko to energijo uporabiš za hitrejšo in lažjo manifestacijo partnerskega odnosa, ki si ga želiš?

Več informacij:

Danes imajo nekatere ženske močno moško energijo, nekateri moški imajo močno žensko energijo, skratka zamenjane polarnosti. S tem se včasih izgubi magnetičnost, privlačnost, polarnost v odnosu, kar posledično pripelje do pomanjkanja kemije, če ni kemije ni pravega odnosa.

Odnos se posledično spremeni v to, da sta dve osebi bolj sostanovalca kot pa partnerja. Pri samskih pomeni nasprotna polarnost to, da niso privlačni za nasprotni spol. Moški se ženske, ki ima preveč moške energije bojijo, ženskam gre moški s preveč ženske energije na živce.

Zakaj, do tega pride? Včasih je to posledica vzgoje, zlorab, slabih izkušenj v preteklih odnosih, izzivi na področja kariere, denarja, zdravja itd.

Brezplačno si poglej webinar, kjer boš izvedel/a, kaj lahko narediš za izboljšanje manifestacije tvojega želenega odnosa.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Spoznaš, kaj lahko narediš za izboljšanje manifestacije tvojega želenega odnosa
  • Spoznaš vzorce, ki ljudem prinašajo negativno manifestacijo na področju odnosov
  • Spoznaš, ali imaš mogoče preveč moške energije in premalo ženske energije ali obratno ter kako se s tem spopasti
  • V svoje življenje manifestiraš partnerja in ga tudi zadržiš

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  www.mastermindakademija.com

  Telefon: +386 31 323 690 (Tjaša)

  E-mail: tjasa@mastermindakademija.com

  Spletna stran: mastermindakademija.com

  Ponudnik

  Dr. Aleksander Šinigoj

  Dr. Aleksander Šinigoj je več kot 15 let član ekipe Anthony Robbinsa, 12 let asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju NLP in pomaga ljudem spremeniti notranji svet. Ko se notranji svet spremeni, se spremeni življenje.

  Lokacija