Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Nina & Andrej

Jaz sem bil na ona-on.com prijavljen že nekaj časa. Ko sem že skoraj obupal, sem med pregledovanjem uporabnic naletel na njo. Na sliki je delovala simpatično, bila je nasmejana – tako, kot sem si želel.

Pogledal sem njen profil in jo nato vprašal za šanse z GO? ter dobil pozitiven odgovor.

Enostavno sva se ujela in tudi dobro nasmejala.

Prvo sporočilo sem poslal jaz – napisal sem ji, naj se malo opiše in jo vprašal, kaj počne v življenju. No, potem pa se je začelo tipkanje na veliko, haha. Med pisanjem sporočil sva ugotovila, da imava precej skupnih stvari, enako stare otroke, poslušava isto glasbo, … enostavno sva se ujela in tudi dobro nasmejala.

Na zmenek sva šla kar hitro. Že po dobrem tednu dopisovanja sva se dobila na pijači v njenem kraju. Pila sva gin tonik, ker me je hotela prepričati, da je dober. Res je bil dober, samo nekaj čudno močan.

Med zmenkom sva ugotovila, da imata hčerki rojstni dan na isti dan, med sinovoma pa je le en dan razlike. To naju je še bolj prepričalo, da imava res ogromno skupnega. Nina mi je takrat povedala še, da se je za prijavo na ona-on.com odločila, ker ji je načrte malo prekrižala korona in da nekoga spozna. Pravi, da mi je dala GO!, ker sem ji bil simpatičen na sliki.

Zmenek sva zaključila z rožo in poljubom. No, poljubi, hahaha. In res težko sva odšla vsak sebi domov.

Zdaj najino zgodbo nadaljujeva in res, da živiva bolj daleč drug od drugega, toda, kjer je volja, je pot. Še posebej, ker se ujemava in tudi ljubezen je prišla vmes, kar pa je nekaj najlepšega.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!