♥ Čestitam – za vaju imam 7 daril! 🎁

Sem Tamara in vedno rada slišim zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Res me zanima, kdo je prvi kliknil koga, kdo je prvi povabil na zmenek in če se v vajinem spoznavanju skriva kakšna zanimiva anekdota. 🙂

Zakaj mi zaupati vajino zgodbo? 

Podarim vama 6 čudovitih razvajanj!

Prav vsako zgodbo nagradim z lepimi doživetji. Presenetim vaju s kulinaričnim zmenkom, romantičnim razvajanjem v dvoje ali s kakšno drugo pustolovščino.

Kulinarično doživetje

Wellness razvajanje

Doživetje v naravi

Čokoladno presenečenje

Darilo presenečenja

Ona-on majčki

Podarita ljubezen!

Pomagajta svojim prijateljem do prave ljubezni. Pravzaprav bomo z vajino pomočjo pomagali mi – z vsako prejeto zgodbo bomo podarili članarine v vrednosti več 100 €.

S tem, ko bosta zaupala vajino zgodbo, bosta lahko izbrala in podelila članarino drugim, ki svojo ljubezen še iščejo.

S svojo zgodbo bodita navdih in motivacija.

Kaj je boljše kot izkušnja iz prve roke? Ker vesta, da ona-on resnično deluje in da se ljubezen svojega življenja da srečati preko spleta, povejta to vsem.

Mnogi samski si ljubezni želijo, vendar ne vedo, kako se iskanja lotiti. Povejta, kako sta se našla vidva. Morda pa ravno zaradi vaju sonce posveti še komu drugemu.

Če želita, lahko skupaj načrtujemo vajino Sanjsko poroko!

Potegujeta se lahko za Sanjsko poroko! Prihranita energijo in denar ter načrtovanje prepustita nam (z upoštevanjem vajinih želja seveda!)!

Pridružita se ona-on parom

Ogromno parov mi je svojo zgodbo že zaupalo – Maruša in Rajko, Monika in Borut, Katra in Gašper, Mateja in Brane, Manja in Gašper ter mnogi drugi.

Vsak dan je več zgodb in parov, ki so mi jih pripravljeni zaupati. Zato se opogumita tudi vidva in svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala, delita z mano.

Imata najlepšo, najbolj romantično ljubezensko zgodbo?

Delita jo z mano in povejta, da sta našla popolno ljubezen.

Do 6 nagrad vaju loči le še izbira (vsaj) ene luštne fotke, kjer sta vidva in nekaj minut pisanja spominov na začetek vajine zveze.

Uživajta ob pisanju, nato pa spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva. Ne pozabita dodati še zgodbe s fotko (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela).

  Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
  Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

  Strinjava se s pogoji sodelovanja.

  Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.


  Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so nam svojo zgodbo že zaupali.

  Še nista pripravljena?

  Nič hudega. Ko mi bosta pripravljena zaupati svojo zgodbo, sem tukaj. Do takrat pa vama podarjam nekaj ugodnosti.