Želita, da z vama in za vaju načrtujemo Sanjsko poroko? 

Sta se spoznala na ona-on?

Z oddajo zgodbe dobita ENKRATNO priložnost za sodelovanje v letnem natečaju Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com, kjer je glavna nagrada Sanjska poroka? Prihranita energijo in denar ter načrtovanje prepustita nam (z upoštevanjem vajinih želja seveda!).

Lokacija civilni obred

Poročno načrtovanje

Poročni prstani

Obleka za nevesto

Poročni fotograf

Poročno snemanje

Poročno cvetje

Tiskovine

Plesni tečaj

Glasba

Ličenje in make up

Poročna torta

Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo. Povejta svojo ljubezensko zgodbo tudi meni! Sem Tina in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Kako do Sanjske poroke?

V času od 15. septembra 2019 do 30. maja 2020 lahko tukaj prispevata svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala na ona-on. 31. maja 2020 začnemo z glasovanjem vajine zgodbe! Zmagal bo tisti par, ki bo imel največ glasov, zato se potrudita, spišita najboljšo zgodbo in jo delita s prijatelji, ki bodo poskrbeli za vajin uspeh!

Zmagovalca bomo razglasili na ona-on.com/magazin in ju obvestili preko elektronske pošte in telefona!

Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo?

Kako zapisati in oddati vajino zgodbo?

Vajina zgodba je čudovita in najlepša, zato jo želita deliti z nami! Zelo smo veseli, da je temu tako, oddaja zgodbe pa je zelo enostavna.

Spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva ter svojo zgodbo (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela). Ne pozabita še na vsaj eno luštno fotko – saj vesta, simpatična fotka je že pol poti do uspeha. 😉

Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

Strinjava se s pogoji sodelovanja.

Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.

Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime, starost in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so svojo zgodbo že oddali.

Imata še vedno ogromno vprašanj? Pokličita me na 080-64-61 ali pišita na tina@veneti.com in skupaj bomo rešili vse dileme. 😉

Zgodbe ona-on parov