Želita, da z vama in za vaju načrtujemo Sanjsko poroko? 

Sta se spoznala na ona-on?

Z oddajo zgodbe dobita ENKRATNO priložnost za sodelovanje v letnem natečaju Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com, kjer je glavna nagrada Sanjska poroka! Prihranita energijo in denar ter načrtovanje prepustita nam (z upoštevanjem vajinih želja seveda!).

Lokacija za civilni obred in slavje

Poročno načrtovanje

Poročni prstani

Obleka za nevesto

Poročni fotograf

Poročno snemanje

Poročno cvetje

Tiskovine

Plesni tečaj

Glasba za slavje

Ličenje in pričeska

Poročna torta

Kako do Sanjske poroke?

V času od 15. septembra 2022 do 30. maja 2023 lahko tukaj prispevata svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala na ona-on. 1. junija 2023 pričnemo z glasovanjem – zmagal bo tisti par, ki bo imel največ glasov, zato se potrudita, spišita najboljšo zgodbo in jo v času glasovanja delita s prijatelji, ki bodo poskrbeli za vajin uspeh!

Prejemnika Sanjske poroke bomo razglasili na portalu ona-on.com Magazin in ju obvestili na oddan e-naslov in preko telefona!

Kako zapisati in oddati vajino zgodbo?

Vajina zgodba je čudovita in najlepša, zato jo želita deliti z nami! Zelo smo veseli, da je temu tako, oddaja zgodbe pa je zelo enostavna.

Spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva ter svojo zgodbo (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela). Ne pozabita še na vsaj eno luštno fotko – saj vesta, simpatična fotka je že pol poti do uspeha.

  Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
  Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

  Strinjava se s pogoji sodelovanja.

  Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.


  Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime, starost in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so svojo zgodbo že oddali.

  Imata še vedno ogromno vprašanj? Pokličita me na 059 083 222 ali mi pišita na tina@veneti.com in skupaj bomo rešili vse dileme. ?