Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Bojca & Jože

Bojca: Konec leta 2018 sem se včlanila na ona-on. Samo da malo pogledam, kaj se dogaja. Nekako za trening, bi rekla, ter da nekoliko preizkusim nova znanja, ki sem jih zbrala v zadnjem času.

Po ločitvi in še eni neuspešni zvezi po njej sem veliko brala o tem, kako spoznati “pravega”. Nisem hotela ponoviti napak iz preteklosti. Nameravala sem si dati nekaj časa, vsaj do pomladi. Način spoznavanja preko spleta mi je blizu. Imam svoje podjetje, spletno trgovino, zato delam od doma.

Moj obisk portala je bil zato precej neobremenjen, kar mi je samo koristilo. Ni bilo nobene panike, nobenih velikih pričakovanj.

Prva je kliknila ona, ker …

Mislim sicer, da sem ga prva kliknila jaz, ker mi je bil njegov profil všeč. Kmalu mi je odpisal. Kratek čas sva pogovarjala v klepetalnici.

Nikoli ni naredil ničesar, s čimer bi me odbil in zelo hitro sva si izmenjala tudi telefonski številki. Svoje številke nisem sicer nikoli takoj zaupala, pri njem pa mi je nekaj reklo, da mu lahko zaupam.

Poklical jo je vsak večer

Jože: Po smrti žene sem ostal sam, a si nisem želel sam tudi ostati. Imel sem lep, dober zakon. Nekaj podobnega sem si želel tudi v svoji prihodnosti. Veliko sem delal, zato se mi je zdel način spoznavanja preko spleta najbolj primeren.

Poklical sem jo po končanem delu in potem še vsak večer. Najini telefonski klepeti so bili dolgi in zelo zanimivi. Čedalje bolj me je zanimala in jaz njo. Ugotovila sva, da imava podobne vrednote in poglede na svet. Kmalu sva šla na prvi zmenek, na kavo, potem na sprehod v Tivoli in na izlet na Obalo. Po mesecu ali dveh je obema postalo jasno, da je to to.

Kdo se je za koga odločil?

Kdo se je za koga odločil – misliva, da sva se oba hkrati odločila en za drugega. Nikoli se mi ni zgodilo, da bi se vprašala, če je pravi. Ko je pravi, kar nekako veš in se ne sprašuješ.

Po treh letih in pol sva se poročila in čez slab mesec bova praznovala prvo obletnico zakona. Če naju vprašate, bova oba odgovorila enako: srečna sva, da sva se našla in zadovoljna sva, da sva skupaj.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!