Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Ana & Miha

ONA:

Kot sem večkrat povedala, sva vam hvaležna, da sva se preko vas (portala ona-on) spoznala, zaljubila, poročila … Jaz sem bila že od nekdaj velik simpatizer portala ona-on – zahajala sem na vaše plese in dogodke (Global, Cvetličarna, Ljubljanski grad) … se srečala z veliko resnimi  fanti, a ta pravega ni bilo.

Lansko poletje pa je pritegnil mojo pozornost ‘mmakk’, ki je bil na novo prijavljen. Nekaj je bilo na njegovem obrazu in očeh (slika profila), da nisem mogla naprej. Kliknila sem, ga postavila med priljubljene. Nekaj mesecev ni bilo odgovora, potem pa se mi je on javil in šla sva na prvi zmenek. Lilo je kot iz škafa – dež naju je spremljal vsakokrat ko sva se srečala. Zatekla sva se v Franci na balanci in klepetala ob skodelici čaja, bila sva si zelo všeč.

Kmalu sva se zapletla – razvnel se je ogenj. Prvi poljub je bil res strasten in slasten, obenem nežen. Prevzemal me je, ko mi je pošiljal slike svojih treh otrok, ker sama nimam svojih, mi je bilo to še posebej všeč. Romantika je bila na višku, prav tako njegova pozornost in ljubeznivost.

V zakon sva stopila po kratki pripravi na zakon – prijatelj duhovnik naju je na skrivnem poročil – sledil je čudoviti medeni teden in novoletne Benetke.

Počutila sem se kot Pepelka … zdaj kot njegova princesa.

Mogoče še to, da sva oba že iz uvodnega gesla in opisa zaznala, da si želiva isto, oba še vedno verjameva v ljubezen in jo želiva ponesti v starost – skupaj bova ustvarjala pravi raj na zemlji, ne samo za naju, temveč tudi za ostale, s katerimi bova povezana – še enkrat hvala, ona-on. Ana

ON:

Dež … jaz in Ana spet v nalivu, le kaj to pomeni?
Mokra oba na prvem najinem srečanju, … na drugem in tretjem tudi … Deževalo je tudi na četrtem zmenku … mogoče z namenom, da se združiva … nekaj je bilo v zraku. Ljubezen je bila v zraku …

Ljubezen z velikim L  … poljubi, nežnost.

Vse je potekalo hitro, spontano. In vse to se je dogajalo meni – nevernemu Tomažu, ki ni verjel v zgodbe preko časopisa, oglasov, spleta.

In glej, poroka s čudovito Ano.

Na prav vsakem zmenku do poroke je deževalo. Poročni dan, 24.12.2018, pa je bil obsijan z zlatim soncem. Le za naju!

Moje misli in srce so skoz z njo – čutim jo in ona mene. Ljubim jo in ona mene.

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!