Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Urša & Sandi

Jaz sem s stranjo ona-on.com bolj “preganjala dolgčas” kot pa iskala partnerja. Vendar vsak, ki se prijavi na ta portal, potiho upa, da bo našel nekoga, ki mu bo spodnesel tla pod nogami. S klikom GO? na Sandijevo stran, sem dobila pozitiven odgovor.

On je dan pred tem plačal članarino in tako mi je lahko poslal sporočilce s kontaktom. Po nekaj dneh dopisovanja preko Facebooka in telefona, sva se zmenila, da se dobiva na kavi in čveku. Že po prvem pogledu nama je zaigralo srce.

Po prvem zmenku sva šla oba domov brez kakršnihkoli pričakovanj, da se bo razvilo kaj več.

Vendar pa sva sedaj zaradi mojega poguma in njegove volje, da se spet dobiva, srečna skupaj, čeprav naju ločuje okrog 100 km.

Zaradi ljubezni se je vredno prilagajati, potruditi in vztrajati. To se nama je izplačalo in polepšalo te mrzle zimske dni. : – )

Upam, da vsak najde nekoga, ki mu spodnese tla pod nogami!

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA Urša in Sandi!

Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski dan. Bil je sončen, vroč in čudovit. Svoj dan sta dočakala zdaj žena in mož – Urša in Sandi, ki sta se poročila v Gostilni Repnik. Kako je dan potekal in kdo vse je poskrbel za čudovit dan, si lahko preberete spodaj. Celega leta, z zaključkom na poročni dan, si…