Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA Urša in Sandi!

Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski dan. Bil je sončen, vroč in čudovit. Svoj dan sta dočakala zdaj žena in mož – Urša in Sandi, ki sta se poročila v Gostilni Repnik. Kako je dan potekal in kdo vse je poskrbel za čudovit dan, si lahko preberete spodaj. Celega leta, z zaključkom na poročni dan, si ne predstavljamo brez pomoči čudovite, skrbne in srčne poročne načrtovalke Tatjane, Chic Weddings.

Poročni dan v znamenju ljubezni!

Dan se je začel na dveh lokacijah. Ženina so svatje pričakali že zgodaj dopoldan in ga dodobra namučili ‘na šrangi’. Da si nevesto res zasluži, je dokazal z mnogimi spretnostmi. Ko je opravil vse naloge in dolžnosti, se je s Porsche Inter Auto Slovenija odpravil proti svoji nevesti.

Že tako lepa nevesta je medtem poskrbela za svoj urejen videz. Za igrivo pričesko, ki je obstala celo noč, je poskrbel frizerski salon Zvezda, za make up, obstojen vse do jutra, pa je poskrbel Makeup by D.

Čustva so privrela na plano že, ko smo prvič videli čudovito nevesto Uršo. S čudovitim šopkom Cvetličarne Vrtnica in v prekrasni obleki, ki jo je tako za ženina kot nevesto priskrbel poročni atelje Karizma. Vrhunec je bil zagotovo poročni obred, izmenjava prstanov Zlatarnice in prvi poljub, kot žena in mož. Za prekrasno vzdušje sta na obredu poskrbeli Petje na poroki Ines in Urška. Njun glas je angelski! Za trenutek se je čas ustavil.

Po vseh opravljenih protokolih je bil čas za dobro večerjo in žur do jutranjih ur. Da se je plesalo vse do jutra, je poskrbel Ansambel Galop. Seveda nista manjkala slavnostni poročni ples, pri katerem je spretnih korakov nevesto in ženina učil priznani Andrej Rebula, in torta za prste obliznit, izpod kreativnih rok Yammy Tammy.

Da bo dan ostal v prelepem spominu in da bosta svojo poroko ponosno kazala naslednjim generacijam, sta poskrbela fotografa Tanja in Jany Photography ter Jaka Sajovic z videom.

In za konec še povzetek njunih besed:

Za nama je čudovit dan! Najprej bi se zahvalila spletni strani ona-on.com za izbor za sanjsko poroko, katera je bila res SANJSKA!

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com in si želita Sanjske poroke? Oddajta vajino zgodbo TUKAJ in prejmita 6 nagrad za vajino razvajanje.