Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

MVM SERVIS

MVM SERVIS, spletne in grafične storitve d.o.o., je podjetje, ki se je specializiralo za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje lastna popolna oprema za proizvodnjo, zato lahko obenem svetujejo, oblikujejo, izvedejo in vzdržujejo.

Odliko, da lahko naročnikove želje izpolnijo v lastni hiši, so izpostavili tudi v svojem poslanstvu. Kakovost, ki jo postavljajo na prvo mesto, jim omogoča razvoj in izdelavo le vrhunskih grafičnih izdelkov. O njihovi zanesljivosti in usposobljenosti pričajo bogate reference, med katerimi zasledimo podjetja Gorenje, Studio Moderna in BSH hišni aparati.

Iz začetkov, ko so se v podjetju ukvarjali predvsem s sitotiskom, je družinsko podjetje zraslo v zanesljivega partnerja, ki ga na različnih izdelkih opazimo po vsej Sloveniji in širše, zlasti v Avstriji in na Hrvaškem. Delujejo na območju celotne EU.

Izdelava, montaža in vzdrževanje

Strankam ponujajo celotno paleto grafičnih storitev. Ker imajo lastni programerski oddelek, poskrbijo za grafično oblikovanje različnih vrst tiskovin, ki jih kasneje tudi uresničijo. Z grafičnimi storitvami se ukvarjajo že od sredine 80. let, tiskajo promocijske izdelke in table, 20 let pa skrbijo tudi za nemoteno delovanje spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij za pametne telefone (za iOS in Android).

Na območju Mozirja, kjer imajo sedež, so bili prvi, ki so se začeli ukvarjati z grafičnim oblikovanjem in izrezom napisov. Danes se osredotočajo še na izdelavo nalepk, digitalni tisk, velikoformatni tisk, sitotisk, tampotisk, izseke iz različnih materialov, izdelavo  napisov ter reklamnih tabel in car wrapping oziroma folije za avto.

V podjetju MVM ustvarjajo identiteto

Strokovnjaki podjetja MVM pomagajo zgraditi kakovostno, celostno in trajno identiteto podjetij, drugih organizacij ali znamk. Tiskovine, ki so tudi UV-odporne, izdelujejo s sodobnimi tiskalniki in v zelo kratkem času. V enem kosu izdelajo tiskovine velikosti celo do 320 cm v širino.

Digitalni tisk omogoča hitro izdelavo, nižje stroške tudi pri manjših ter srednjih količinah in spremenljivo vsebino, kar predstavlja prednost za večino današnjih naročnikov. Digitalni laserski tisk omogoča tisk neposredno iz računalnika. Od tako imenovane ofset tehnologije je veliko cenejši, saj zahtevne predpriprave niso potrebne.

Velikoformatni EKO solventni tisk uporabijo pri tisku večjih vsebin, odlikujejo pa ga okolju prijazne barve z zgledno UV-obstojnostjo. V poštev pride pri reklamnih in svetlobnih tablah, nalepkah za vozila, za zastave, tapete in različne nalepke.

Z najmodernejšimi tiskalniki potiskajo tudi različne predmete. To dosežejo z opremo, ki nanaša barvo neposredno na izdelek. Za njeno obstojnost poskrbijo UV žarki, ki barvo utrdijo in povežejo z osnovo. Takšen UV tisk počasi nadomešča druge, nekoliko zastarele načine potiska izdelkov, denimo tampotisk.

Paradni konji podjetja MVM

V vodilni ponudbi podjetja MVM so oblikovanje in storitev izdelave grafične opreme na ključ za različne poslovne objekte. Signaletika, sistem signalizacije, je pomemben del komuniciranja povsod, kjer se srečuje večje število ljudi. Da obiskovalci pri gibanju skozi prostor ne izgubljajo časa, so nujne ustrezne usmerjevalne oznake.

Celoten splet označb so na ključ izvedli za Oddelek za fizikalno in rehabilitacijsko medicino v Zdravstvenem domu Adolfa Drolca v Mariboru. Poleg priprave grafične podobe so elemente vizualne komunikacije izdelali iz pleksi stekla in z uporabo UV tiska.

Oddelek za Onkologijo v UKC Maribor so v podjetju MVM opremili z vizualnimi komunikacijami, to je z napisi za usmerjanje obiskovalcev in uporabnikov tamkajšnjih prostorov. Upoštevali so celostno grafično podobo UKC Maribor, uporabljene elemente pa so izdelali iz tako imenovanih plošč Forex. Izdelke so tudi ustrezno pripravili in namestili.

Za poslovni objekt podjetja iz kovinarske panoge so pripravili popolno vizualno opremo poslovnih prostorov, vključno z izvedbo napisov na fasadnih površinah. Pri tem so za izrez uporabili CNC stroj, za tisk grafičnih elementov pa način ekosolventnega tiska, UV tisk in rezalnik za izrez napisov.