Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo.

Povejta svojo ljubezensko zgodbo tudi meni! Sem Tina in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo?

 • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo,
 • skupaj z nami bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju,
 • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj),
 • vsem parom podarim paket 6 čudovitih razvajanj na naš račun,
 • potegujeta se lahko za  Sanjsko ona-on.com poroko.

Kako zapisati in oddati vajino zgodbo?

Vajina zgodba je čudovita in najlepša, zato jo želita deliti z mano! Zelo sem vesela, da je temu tako, oddaja zgodbe pa je zelo enostavna.

Spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva ter svojo zgodbo (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela). Ne pozabita še na vsaj eno luštno fotko – saj vesta, simpatična fotka je že pol poti do uspeha. ?

  Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
  Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

  Strinjava se s pogoji sodelovanja.

  Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.


  Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime, starost in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so svojo zgodbo že oddali.

  Kako poteka?

  V času od 15. septembra do 30. maja lahko tukaj prispevata svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala na ona-on. Po potrditvi zgodbe vama pošljemo paket nagrad.

  Če se želita potegovati za Sanjsko poroko, potem bo vajina zgodba v glasovanju, ki poteka od 1. junija do 15. junija. Zmagal bo tisti par, ki bo imel največ glasov, zato se potrudita, spišita najboljšo zgodbo in jo v času glasovanja delita s prijatelji, ki bodo poskrbeli za vajin uspeh! Prejemnika Sanjske poroke bomo razglasili na portalu ona-on.com Magazin in ju obvestili na oddan e-naslov in preko telefona!

  Imata še vedno ogromno vprašanj? Pokličita me na 080-64-61 ali pišita na tina@veneti.com in skupaj bomo rešili vse dileme. 😉

  Želita, da vama pošljemo vseh 6 razvajanj?

  Z oddajo zgodbe dobita ČUDOVIT paket zmenkov. Planirajta vikend na naš račun.

  Kulinarično doživetje

  Wellness razvajanje

  Doživetje v naravi

  Čokoladno presenečenje

  Darilo presenečenja

  Ona-on majčki

  Zgodbe ona-on parov