Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Manja & Gašper

Moja zgodba pred NJIM.

Po šestletni razpadli zvezi, se je moj svet dobesedno porušil. Slišati, da toliko ljubezni, kot jo dajem, ne morem prejeti nazaj … To je bil šok, ki se je vlekel leta, dokler ni ON prekinil. Takrat nisem vedela, kaj bom in kako bom. Bom znala sama naprej?

Moram priznati, da je bil moj samski čas nekaj resnično dobrega in da sem lahko zgradila samo sebe, nobenih strahov okoli mene … drzna, bolj pogumna … kako sem danes hvaležna, da sem imela ta čas zase.

Sicer so v tem času v moj svet vstopali moški, od katerih sem se precej naučila. Biti z nekom ne za dlje časa, ampak samo za enkrat, en večer. Težko sem razumela, kako to gre, a vseeno padla v to. V sebi sem čutila, da nekaj ni dobro, da moram pri sebi nekaj spremeniti, saj od nekoga odhajam vedno znova prizadeta, nesprejeta … Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem stopila iz te neresnične ljubezni. Ampak očitno sem to hotela, če sem vlekla nase moške, ki niso imeli drugačnih namenov.

Vedela sem, da sem oseba, ki premore ogromno ljubezni, čutnosti in še kaj. Nekje, nekoč, bo nekdo sprejel, kar mu želim dati.

Ko spoznam NJEGA

Vedno sem si govorila, da ne želim spoznati nekoga preko spleta, zadnja stvar v življenju, ki bi jo naredila. Oja, pa sem le šla v to. Po pogovoru s prijateljico, ki je storila enako, sem se le prijavila na spletni portal ona-on.com in seveda plačala za najmanj mesecev, kar je bilo možno. 🙂

In kako sedaj upravljati s tem? Hihihi, en kup težav, kup dilem, kaj mi je tega treba, ne da se mi … 20.000 zadetkov??? Preveč … kako naj najdem pravega?? 🙂 🙂 Trikrat vdihni in gremo dalje. Najprej sem se vprašala, kaj si želim. Seveda, želim si resno zvezo, nobenih sklepanj prijateljstev, za eno noč – no go.

Ko sem vse, kar rada počnem v življenju, vpisala v profil, mi je bilo lažje in sem potem iskala moške s podobnimi cilji. Portal mi je kar sam navrgel nekaj dobrih zadetkov, kar nisem mogla verjet 🙂 hihihihihi.

Portal mi je kar sam navrgel nekaj dobrih zadetkov, kar nisem mogla verjet 🙂 hihihihihi.

Nekajkrat sem šla mimo NJEGA, pisala nekomu drugemu, ki je hotel videti še kakšno drugo sliko, ampak mi takšen odziv ni bil všeč, zato sem se odločila, da ga enostavno, brez slabe vesti, ne kliknem več.

No, pa sem kliknila NJEGA in si govorila: “Ni slab, res ne zgleda slabo.” 🙂 Lovila sem se s tistimi gumbi, všeč si mi … hihihihi. Dobila sem všeček nazaj, enako gumb GO, mislila sem si: “O, marička, to je super.”

No, pa sem kliknila NJEGA in si govorila: “Ni slab, res ne zgleda slabo.”

Nato sem mu pisala po nesreči, ker sem se zatipkala in so bile same čudne črke, besede, vse skupaj nič – ojoj, sem si rekla, kaj si bo mislil. Hitro napišem na kratko, da se opravičujem in ga pozdravljam.

No, kaj kmalu mi odpiše in reče, da mi je želel pisati … in se je začelo. Besede so kar nekako tekle … Bilo je zelo prijetno. Vmes sem si sicer rekla, Manja, previdno, da ne zagrabiš prehitro. Pisanje se je dogajalo nekajkrat na teden …

Malce sem bila kasneje zmedena, kaj zdaj … Odločila sem se, da mu napišem za kavo, vendar me je prehitel in sam dal pobudo. Napisal je še svojo številko in se podpisal … Gašper, vauuuu, kako lepo ime.

Klepetala sva nekje tri tedne in se nato dobila po moji službi. Kar poklical me je, da je na poti in ko sem slišala njegov glas, sem vztrepetala. 🙂 Imela sem nekaj treme, ampak dovolj poguma in samozavesti, da speljem slepi zmenek, kot je treba. Ko sem ga zagledala, sem si ponovno rekla: “Ampak res ni slab, vauuu :D”

Klepetala sva kar štiri ure in na koncu sem dobila objem. Končno je nekdo drug naredil to, kar ves čas počnem sama. Odpeljala sem se z mirnim srcem in srečna. Naslednji zmenek je bil pohod na Veliko planino. Ure in ure pogovora in smejanja ter seveda na koncu objem. Na tretjem zmenku pa mi je ukradel poljub in povedal, da me želi čim prej odpeljati k sebi domov.

Lahko rečem samo še tole: 100% IZKUPIČEK. Spoznala sva se leta 2016, leta 2018 se nama je rodila hčerka, zaroka 2019 in se poročiva 2020. 🙂 Uganete, kje 🙂

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!